Bonusi kladionica za Hrvatsku

Na hrvatskom tržištu ima sve više novih internetskih priređivača igara na sreću, a samim tim raste i broj igara koje isti nude. To nije ništa iznenađujuće. Tehnologija je toliko napredovala da danas ogromna većina kladionica ima potpuno optimizirane platforme za klađenje putem interneta.

Upravo stoga, potrebno je imati na umu kako nemaju svi jednako kvalitetne ponude bonusa i promocija. Ovdje ćete imati priliku saznati više o različitim vrsta bonusa i promocija koje nude internetske kladionice. U konačnici, ovdje nastojimo sustavno analizirati koji bonus za klađenje donosi najviše te Vam pomoći u odabiru najboljih internetskih kladionica u Hrvatskoj.

Popis bonusa u kladionicama

8 Pronađeno bonusa

PSK bonus dobrodošlice do 500 kn

PSK bonus na prvu uplatu je postao još bolji! Registrirajte se i uzmite 100% na vašu prvu uplatu! PSK promo kod vam nije potreban. Samo se registrirajte i uzmite vaših 500 kuna.

Kakve bonuse nude kladionice u Hrvatskoj za 2022

Kladionice mogu nuditi odlične uvjete i akcije kako bi privukle nove igrače na svoje stranice ili kako bi ih zadržale na istima. Time je igračima pružena odlična prilika te sada mogu uspoređivati bonus za sportsko klađenje. Ako pak ne želite trošiti vrijeme na proučavanje ponuda, nemate razloga za brigu jer mi to činimo za Vas! Pogledajte naše recenzije i pronaći ćete detaljne informacije o bonusima i promocijama kladionica u Hrvatskoj.

Imajući u vidu naš zajednički interes, ovdje nastojimo sustavno i temeljito provjeriti ponude kroz neovisne recenzije. Iste Vam mogu pomoći u donošenju informirane odluke o izboru bonusa koje nude internetske kladionice.

U nastavku donosimo listu bonusa u kladionicama na hrvatskom tržištu.

Bonus dobrodošlice

Najčešći je bonus dobrodošlice na sportsko klađenje koji se uvjetuje otvaranjem korisničkog računa i prijavom na stranicu internetske kladionice. Iz tog razloga, gotovo svaka kladionica nudi bonus za prvu registraciju. Ovaj bonus za klađenje novim igračima može biti zaista odlična stvar koja nudi nekoliko mogućnosti. Pored toga što Vam daje mogućnost klađenja, jednako tako pruža jedinstvenu priliku da se sami upoznate s načinom funkcioniranja pojedine kladionice.

Bonusi u kladionicama obično zahtijevaju i klađenje kao okidač. Drugim riječima, prethodno će se vrlo vjerojatno tražiti stavljanje uloga u određenom iznosu. Ovisno o tome u kojoj kladionici igrate, ovi bonusi će se razlikovati. Stoga preporučujemo čitanje naših recenzija, kao i pravila koje objavljuju kladionice.

U svakom slučaju, ovu vrsta bonusa moći ćete koristiti jednokratno i to po osnovi:

 • registracije korisničkog računa,
 • prve uplate oklade.

Top 5 kladionica s najboljim bonusima

 • 22bet
 • Mozzart
 • Rabona
 • PSK
 • Bet-at-home

Sportske kladionice koje daju bonus dobrodošlice bez depozita

Bonus za registraciju je obično uvjetovan i uplatom na račun. Kladionice se ne žele bez potrebe izlagati rizicima. Stoga registraciju i bezuvjetne bonuse bez depozita u kladionicama nećete često vidjeti u svijetu sportskog klađenja. Zato ćete takve bonuse prvenstveno dobiti od strane internetskih casina, primjerice u obliku „besplatnih vrtnji” na slot igrama.

Na prvi pogled, možete se zbuniti i pomisliti kako se radi o prijevari jer ćete pri registraciji morati dati brojne podatke, a zauzvrat Vam se nudi bonus bez obvezne uplate. To nije slučaj. Konkurencija je žestoka i nije nikakvo iznenađenje kada odličan bonus kladionica nudi u okviru reklamne kampanje.

Jedno je sigurno, ako i dobijete bonus bez depozita, uključujući bonus dobrodošlice bez depozita, radi se o bonusu koji mora biti upotrijebljen za igru ili klađenje.

Besplatno klađenje (Free Bets)

Mnoge kladionice koje daju bonus za hrvatsku igračku klijentelu (prije svega se tu radi o stranim kladionicama) svojim novoregistriranim igračima omogućuju besplatno klađenje. Naravno, iznosi tih oklada su ograničeni. Obično se radi o iznosu jednakom iznosu prve uplate ili određenom najvećem iznosu koji je posebno reguliran pravilima kladionice. Iznos takve oklade obično se isplaćuje odmah po završetku događaja. Kod pojedinih sportskih kladionica, iznos nećete moći vidjeti na svom korisničkom računu, no već pri narednom klađenju dobit ćete mogućnost besplatne oklade. Bitno je napomenuti i da kladionice igračima mogu dati bonus kod za klađenje koji možete iskoristiti za besplatne oklade ili druge pogodnosti.

Zanimljivost ovakvog klađenja je članstvo u Free bet klubu. Preko istog ćete trebati uplaćivati određeni broj oklada, obično na tjednoj ili na dnevnoj bazi, nakon čega ćete imati mogućnost besplatnog klađenja u određenom vremenu.

Bonusi i promocije u hrvatskim kladionicama

Iako promotivne akcije više nisu rijetkost u ponudi hrvatskih kladionica, domaće kladionice imaju puno prostora za napredak. Ovaj zaostatak je posebno izražen u usporedbi sa stranim kladionicama, i kada je u pitanju bonus na klađenje u Hrvatskoj i kada se radi o promotivnim akcijama.

Kladionica Germania svojim igračima zna priuštiti iznenađenje ponedjeljkom (bonus „Happy Monday“), a promotivne akcije poput „Naplati promašaj“ (koja omogućuje dobitak i kad se promaši jedan par) te “Bonus tečaj” (poznata još kao „Trostruki bonus par“ kojom se omogućuje uvećanje dobitka) ova kladionica nudi u kontinuitetu.

SuperSport kladionica periodično ima ponudu promotivnih akcija s iznimno velikim nagradnim fondom (u kojem svaki listić s uplatom od najmanje 20 kn može biti dobitni), a i PSK periodično nudi promotivne akcije (primjerice „PSK Liga prvaka“).

U kontekstu sportskog klađenja, barem na području Hrvatske, dominiraju lokalne licencirane kladionice kao što su Germania, SuperSport i PSK. Određeni dio tržišta sportskog klađenja uzima i Hrvatska lutrija, a svaka kladionica ima neke svoje prednosti.

Prednosti kladionice Germania prije svega se očituju u:

 • zaista raznolikoj ponudi bonusa i promotivnih akcija
 • razvijenom sustavu upravljanja kvalitetom usluga
 • dobro organiziranoj statistici i praćenju rezultata u stvarnom vremenu
 • iznimno velikom broju dostupnih načina za financijske transakcije (MasterCard, Maestro, Visa, Skrill, Germania bon, Aircash, A-bon i gotovina u poslovnicama)

Prednosti kladionice SuperSport odnose se na:

 • modernu mobilnu aplikaciju prilagođenu korisnicima
 • praćenje rezultata u stvarnom vremenu
 • prijenose uživo putem interneta
 • veliki broj dostupnih načina za financijske transakcije (MasterCard, Maestro, Visa, Discover, Skrill, SuperSport bon, paysafecard, Aircash i gotovina u poslovnicama)

Prednosti PSK ogledaju se u:

 • preglednoj statistici za sve sportove i lige
 • praćenju rezultata u stvarnom vremenu
 • mogućnosti provjere rezultata putem SMS-a
 • velikom broju dostupnih načina za financijske transakcije (MasterCard, Maestro, Visa, Skrill, paysafecard, Aircash i gotovina u poslovnicama)

Top 5 kladionica s bonusima i promocijama

 • PSK
 • Rabona
 • Mozzart
 • 20bet
 • 22bet

Bonusi u stranim kladionicama

Zakonska regulativa uvelike otežava internetsko klađenje u Hrvatskoj, posebice kada se gleda iz perspektive stranih kladionica. Mnogi su stajališta kako se radi o jednom od najrestriktivnijih propisa u Europi. Zato su hrvatski igrači primorani koristiti alternativne načine kako bi pristupili stranim kladionicama.

Iako domaće sportske kladionice nude bonuse i promocije, one su skromnije od ponuda koje imaju strane sportske kladionice. Tako ćete primjerice u kladionici bet365 moći ostvariti bonus od 100% na prvu uplatu, ali do maksimalnog iznosa od 100 eura. Kladionica bet-at-home nudi bonus dobrodošlice do 200 eura, pa možemo reći da su inozemni bonusi kladionice još izdašniji.

Strani priređivači klađenja i igara na sreću hrvatskim igračima nude i Reload bonus – bonus koji je dosta sličan onom koji se daje novoregistriranim igračima. Primarna svrha ovog bonusa je animirati stalne igrače kako bi uplatili određeni iznos na korisnički račun.

Nadalje, sportske kladionice povremeno nagrađuju vjerne igrače. Stoga ćete možda imati priliku koristiti Program lojalnosti koji načelno uključuje bonuse ili poklone u obliku besplatnih igara. Strane kladionice ponekad uplaćuju i novčane iznose na korisnički račun igrača, a jednako tako vjernost kladionici može biti iskazana u obliku sponzorskih poklona.

Još jedna zanimljivost kod sportskog klađenja je gledanje utakmica uživo (live streaming) te klađenje na te utakmice (ponekad će klađenje za vrijeme utakmice biti onemogućeno). Ako Vam je kojim slučajem palo na pamet kako ćete moći gledati utakmice potpuno besplatno, bez registracije, griješite. Registracija će većinom biti obvezna, a poneke kladionice će tražiti barem jednu uplatu na korisnički račun ili klađenje. Isplati se registrirati čak i ako niste neki ljubitelj sportskog klađenja jer stječete trajno pravo na pristup prijenosima uživo za niz sportova i liga.

Bez obzira na Vaše preferencije u odnosu na domaće ili strane kladionice, evo par savjeta koji će Vam pomoći u internetskom klađenju:

 • Nemojte trošiti više nego si možete priuštiti; ako nemate dovoljno financijskih sredstava i ne možete si priuštiti gubitak, onda ih nemojte niti trošiti.
 • Nemojte biti pohlepni; budite umjereni i zadovoljni onim što osvojite, a klađenje gledajte kroz prizmu zabave, a ne kao na način za postizanje brze i velike zarade.
 • Obratite pozornost na korisničku podršku kladionice; u smislu rješavanja mogućih problema, naučite vrednovati mogućnost jednostavnog, pravodobnog i kvalitetnog kontakta s korisničkom podrškom pojedine kladionice! Neke kladionice nude 24-satnu komunikaciju u stvarnom vremenu, dok druge možda imaju ograničeno vrijeme za takvu komunikaciju.
 • Informirajte se; pomno čitajte pravila igre i naše recenzije te slijedite naše savjete kako biste imali najbolje iskustvo u internetskom klađenju.
 • Vodite računa o zaštiti i sigurnosti; ponuda igara i promotivnih akcija koje nudi pojedina kladionica je bitna, ali nije uvijek presudna. Ako kladionica nije pouzdano odredište za klađenje, onda na tamo nema potrebe trošiti vrijeme niti novac. Pratite naše recenzije jer mi sigurno nećemo preporučiti problematične kladionice.
 • Tečajevi često ne odražavaju objektivnu razliku u kvaliteti parova; logičnim se čini da kladionice tečaj određuju isključivo na temelju kvalitete pojedinog tima. No one često tečaj određuju i na temelju očekivanih iznosa uplate na određeni ishod u kojem moguće isplate također igraju određenu ulogu.

2 ocjena, prosječno 5 od 5

Marija Šimanović

Marija Šimanović

Marija Šimanović je profesionalni novinar i specijalist za klađenje koji radi u Hrvatskoj.

Najčešća pitanja

? Mogu li se besplatno kladiti?
Naravno. Ipak, trebate računati s tim da takav način igre prevladava u internetskom kockanju. Prije nego što napravite ikakvu uplatu, prethodno isprobajte besplatne igre jer je to odličan način za upoznavanje igre. Jedini je nedostatak što vjerojatno nećete moći unovčiti dobitak dok ne uplatite svoj novac.
? Zašto se pri registraciji moraju dati osobni podaci?
Prikupljanje osobnih podataka je obveza kladionica prema važećim zakonskim aktima. Svrha je različita, poput osiguranja zabrane kockanja maloljetnim osobama ili pak sustavnog ispunjavanja poreznih obveza pri uplati svakog listića. U svakom slučaju, kladionice su obvezne čuvati osobne podatke u skladu s uredbom EU o zaštiti podataka (GDPR – General Data Protection Regulation).
? Na koji način se provode uplate i isplate u internetskom klađenju?
Hrvatski igrači obično koriste kreditne kartice, a i koriste se i druge opcije plaćanja poput PayPala. Ako hrvatske kladionice u nečemu prate strane kladionice, onda je to izbor načina za uplate i isplate.
? Što je hendikep?
Hendikep predstavlja prednost u golovima (koševima ili drugim veličinama) koja je unaprijed vidljiva u ponudi kladionice. Konačni rezultat formira se tako što se broju golova, koševa ili poena označenih kao hendikep dodaju i oni koji su stvarno postignuti.
? Zašto listić nije obrađen, a svi su događaji odigrani?
Rezultati se upisuju tek nakon što rezultati postanu službeni.
Autor recenzije

Marija Šimanović

Marija Šimanović

Marija Šimanović je profesionalni novinar i specijalist za klađenje koji radi u Hrvatskoj.

Reviewer

Ivona Kovačić

Ivona Kovačić

Ja sam Ivona. Diplomirana sam statističarka i dolazim iz sportske obitelji. Ta dva svijeta su oduvijek išla zajedno, ali su dobila novu dimenziju radi jednog bivšeg dečka koji je bio strastveni kladioničar. Zahvaljujući njemu, sportsko klađenje je na velika vrata ušlo u moj život.

Prijava

E-mail

Lozinka

Potvrda lozinke