Ovaj članak je posljednji put ažuriran:

Pročitaj recenziju Posjeti

Mozzart Aplikacija

Najdetaljnija aplikacija i vodič kroz mobilno klađenje uz pomoć iOS i Android aplikacija za korisnike Mozzart kladionice u Hrvatskoj!

Android APP

 • engleski, hrvatski, njemački, španjolski, srpski, makedonski, albanski, finski

 • 100k+ preuzmi

 • 10.90 MB mB

 • 8 / 10

Preuzmi

Apple IOS

 • engleski, hrvatski, njemački, španjolski, srpski, makedonski, albanski, finski

 • 100k+ preuzmi

 • 10.90 MB mB

 • 8 / 10

Preuzmi

Mozzart aplikacija: mobilni vodič i recenzija za Android i iOS

Mobilno klađenje bilježi nevjerojatan rast jer sve veći broj kladitelja želi biti u mogućnosti uplatiti listić bilo kada i bilo gdje. Mozzart je jedna od kladionica koja želje svojih klijenata shvaća ozbiljno, te je zato razvila nekoliko različitih načina koji omogućuju klađenje putem mobilnih uređaja koje danas svatko od nas nosi u džepu. Osim toga, odlični Mozzart bonusi će vam uvijek biti na raspolaganju, bez obzira na platformu koju odaberete.

Mozzart mobilna aplikacija namijenjena je Android i iOS uređajima, a korisnici koji ne vole preuzimanje i instalacije raznoraznih softwarea mogu koristiti mobilnu verziju web stranice. Nastavite čitati naš vodič da saznate više o mobilnom klađenju uz Mozzart.

mozzart pocetna stranica

Kako preuzeti aplikaciju za Mozzart?

Kao što smo već napomenuli, aplikacija za klađenje je dostupna pri samom dnu web stranice.

Primijetit ćete dva gumba, jedan za iOS aplikaciju i jedan za aplikaciju za Android uređaje.

Ako želite, aplikacije možete preuzeti i iz odgovarajućih app storea, ovisno o vrsti uređaja.

Planirate li koristiti aplikaciju za Android uređaje, morate imati instaliranu 4.1 ili noviju verziju operativnog sustava.

Kako instalirati Mozzart app za Android

 1. Kliknite gumb za preuzimanje Mozzart apk.
 2. U donjoj bijeloj traci kliknite link “Detalji”.
 3. Odaberite “Postavke”.
 4. Dozvolite instalaciju aplikacije.
 5. Prihvatite instalaciju.
 6. Nakon instalacije kliknite “Otvori”.
Mozzart preuzimanje

Kako instalirati Mozzart app za iOS

 1. Kliknite gumb na dnu stranice ili pronađite aplikaciju u app storeu.
 2. Kliknite gumb za preuzimanje.
 3. Pričekajte nekoliko trenutaka da se aplikacija instalira na uređaj.
 4. Pokrenite aplikaciju.

Mobilna verzija, Android, iOS ili Desktop: prednosti i nedostaci

Iako još uvijek postoje igrači koji preferiraju klađenje na osobnom računalu, najveći broj korisnika danas ipak bira pametne telefone. Želite li se kladiti bez mnogo tehničkih podešavanja i instalacija, odaberite web-stranicu optimiziranu za korištenje na mobitelima. Kompatibilna je sa svim markama i vrstama uređaja. Osim toga, možete je koristiti na apsolutno svakom uređaju kojeg imate u blizini.

Mozzart Android i iOS aplikacije dostupne su ako jednostavno posjetite mobilnu stranicu i preuzmete potrebne datoteke za instalaciju mobilnog sučelja. Aplikacije su veoma intuitivne i jednostavne za korištenje, te omogućuju nešto bržu uplatu listića jer nije potrebno aktivirati internetski preglednik. Iako brz i učinkovit način klađenja, aplikacije imaju jednu veliku manu – potrebno ih je instalirati na apsolutno svaki uređaj koji koristite za svoju dnevnu dozu klađenja.

Funkcionalnost

Sve mobilne verzije su toliko dobre da se čak usuđujemo reći kako nadmašuju desktop platformu.

Bez obzira koji način mobilnog klađenja odaberete, kao korisnik Mozzart kladionice uvijek ćete na raspolaganju imati elegantno sučelje koje je jednostavno za korištenje.

Jedna od stvari koju korisnici moraju imati na umu je da mobilno klađenje zahtijeva nešto drugačiju navigaciju od onog na desktopu. Glavni izbornik se nalazi pri samom vrhu, umjesto s lijeve strane. Odaberite svoju omiljenu kategoriju jednostavnim klikom na simbol. Osim toga, listić će se prikazati u obliku notifikacije pri samom dnu ekrana. Kliknite ga kako biste dobili uvid u sve oklade koje planirate uplatiti.

Kako se prijaviti

Prijave i odjave na Mozzart račun su uvijek jednostavne, čak i kada ih činite putem mobitela. Dovoljno je unijeti korisničko ime i lozinku. Kako biste pristupili mobilnoj platformi, ne trebaju vam alternativni linkovi niti VPN programi, jer Mozzart kladionici je moguće pristupiti s hrvatskom IP adresom. Jedino što vam treba su puna baterija na uređaju po izboru i internetska veza, bilo WiFi ili podatkovni paket teleoperatera.

Brzi pristup

Brzi pristup je nužan svima koji umjesto aplikacije planiraju koristiti mobilnu verziju stranice. dovoljno je otvoriti internetski preglednik (Chrome, Safari) i internetski pretraživač po izboru, najčešće Google. Utipkajte “mozzart.com prijava” ili “mozzart.com prijava hrvatska” i kliknite prvi rezultat. Sve što je preostalo učiniti je unijeti korisničke podatke i prijaviti se.

Upute korak po korak

 • Upalite mobitel i na zaslonu potražite ikonu aplikacije.
 • Ako ste korisnik mobilne verzije stranice, otvorite stranicu u mobilnom pregledniku.
 • Pri samom vrhu klinite “Prijavi se”.
 • Unesite korisničko ime i lozinku.
 • Uživajte u odličnim okladama.

Sportsko klađenje

Sve kategorije za klađenje možete pronaći u gornjem izborniku u aplikaciji ili na mobilnoj stranici. Mečevi i utakmice izlistat će se s lijeve strane, dok će koeficijenti zauzeti središnji dio sučelja.

U mobilnoj kladionici vas očekuju isti sportovi kao i u desktop kladionici. Odaberite košarku, nogomet, tenis, e-sportove ili futsal. Nažalost, ova kladionica ne nudi opcije za klađenje na događaje iz svijeta politike ili zabave, ali zato će svi ljubitelji sporta uživati kao nikada dosad.

📲 Dostupne platformeAndroid, iOS, web
🔴 Klađenje uživo  ✔️
💳 Uplate putem mobitela✔️
Isplate putem mobitela ✔️
ℹ️ Mobilna podrškalive chat, e-mail
🎁 Mobilni bonusi identični kao na desktop sučelju

Kako biste odabrali okladu, dovoljno je klinuti koeficijent, i ona će automatski biti dodana u listić. Listić potražite pri dnu ekrana. Kliknete li ga, moći ćete unijeti iznos na koji se želite kladiti. Ne zaboravite predati listić u kladionicu klikom na zeleni gumb. Mobilna platforma vam omogućuje i da pregledate već predane listiće, kao i povijest klađenja na svom računu.

mozzart sports mozzart sport

Klađenje uživo

Klađenje uživo je posebna kategorija klađenja koje omogućuje da uplatite listić na događaje koji su već počeli. Na taj način možete iskoristiti sve informacije koje ste saznali netom prije meča ili tijekom njega. Prekidi utakmica, odnosi u svlačionici, broj navijača protivničkog tima – sve su to čimbenici koji mogu utjecati na krajnji rezultat.

mozzart listic

Dio posvećen klađenju uživo nalazi netom pored kategorije koja obuhvaća sve sportove. Iako ne podržava prijenos uživo, nudi neke osnovne informacije o svakoj utakmici i svakom meču. Sučelje će vam otkriti trenutni rezultat, broj prekršaja, crvenih kartona, golova, koševa i ostalih važnih detalja, ovisno o sportu. Kliknete li ikonu sportskog terena, možete vidjeti animiranu vizualizaciju onoga što se događa na terenu.

Metode plaćanja

Mozzartova lista načina plaćanja je duga i nudi cijeli niz opcija za korisnike iz Hrvatske. Odaberite kreditne kartice, najpopularnije e-novčanike kao što je Skrill, debitne kartice koje vam nude e-novčanici i online platforme za transfer novca.

Uplate i isplate su izrazito jednostavne i sve što trebate učiniti je kliknuti zeleni gumb na kojem piše “Uplata”, Odaberite metodu plaćanja i slijedite upute na ekranu kako biste dovršili transfer novca. Većina metoda plaćanja u Mozzart kladionici zahtijeva minimalnu uplatu od samo 10 eura, bez dodatnih troškova i naknada. Isplate su brze i jednostavne i rijetko kada je potrebno dulje od 5 dana da novac stigne na vaš račun.

Korisnička podrška

Mozzart korisnička podrška dostupna je putem live chata i emaila. Možete je kontaktirati na engleskom jeziku, ali i na srpskom, što većini korisnika iz Hrvatske neće predstavljati problem. Neki izrazi su drugačiji, ali ne toliko da bi uzrokovali zabunu. Osim toga, uvijek možete potražiti pomoć agenata koji koriste engleski, ako vam je tako lakše.

Bez obzira koju vrstu podrške odaberete, pripremite se na čekanja. Mozzart kladionici je potrebno nekoliko sati da odgovori na e-mail, dok ćete na javljanje live agenta čekati i preko 10 minuta.

mozzart podrska

Sažetak

Mozzart ima nekoliko različitih varijanti koje možete koristiti za klađenje putem mobitela. Tu je mobilna verzija web-stranice, idealna za sve one koji se ne žele gnjaviti aplikacijama, instalacijama, i ažuriranjima u najnezgodnijem trenutku. Ova metoda klađenja omogućuje i pristup s više uređaja, zahvaljujući mobilnim preglednicima.

Tu je i iOS aplikacija. Jednostavno je preuzmite i instalirajte uz nekoliko klikova mišem. Mozzart aplikacija za Android uređaje je nešto kompliciranija za instalaciju, ali jednom kada uredite sve postavke, klađenje će biti lako kao dječja igra.

Nedostatci

Korisnička podrška bi mogla biti bolja

Komplicirana instalacija Android aplikacije

Zahvaljujući ova tri oblika sučelja, svaki korisnik može odabrati onu koja najviše odgovara njegovom stilu i potrebama. Jednostavno klađenje uz odlične koeficijente uvijek će biti udaljeno svega nekoliko klikova!

Kao najveće mane Mozzart mobilnih platformi moramo istaknuti nešto kompleksniji proces instalacije Android aplikacije, ali i korisničku podršku. Agenti se javljaju tek nakon duljeg čekanja, što će mnoge kladitelje dovesti do ruba živaca. Naoružajte se strpljenjem, proučite FAQ rubriku kako biste pronašli odgovore na pitanja koja vas muče i uživajte u fantastičnom klađenju uz Mozzart.

Često postavljana pitanja

? Postoje li bonus namijenjeni isključivo mobilnim korisnicima?
Ne, ali putem mobitela je moguće preuzeti sve bonuse koji su dostupni i na desktop platformi.
? Nudi li Mozzart uslugu prijenosa uživo svojim mobilnim korisnicima?
Nažalost, Mozzart ne nudi uslugu prijenosa uživo svojim mobilnim korisnicima.
? Je li jednostavno ili komplicirano uplatiti depozit ili izvršiti isplatu u Mozzart kladionici?
Uplate i isplate u Mozzart aplikaciji su jednostavne i intuitivne zahvaljujući preglednom sučelju.
? Gdje u aplikaciji mogu pronaći Mozzart aplikacije?
Promocije u Mozzart aplikaciji pronađite u izborniku pri vrhu stranice ili klikom na izbornik u gornjem desnom kutu.
? Gdje mogu pronaći apk. datoteke za iOS i Android?
Datoteke za iOS i Andorid možete pronaći pri dnu stranice ili u app storeu.

Autor

Borina Kopčić Pandur

Borina Kopčić Pandur

Pozdrav, ja sam Borina i iza sebe imam preko 10 godina rada na raznim online projektima, uključivši online industriju igara na sreću. Preko 5 godina se bavim gotovo isključivo recenzijama i pisanjem vodiča za iGaming sektor, koji vam mogu pomoći pronaći pravu kladionicu za sebe.

borinapandur@gmail.com