Skrill Klađenje - Najbolje Skrill kladionice

Online klađenje sa Skrill e-novčanikom nije ništa novo za iskusne kladioničare. Za one koji tek počinju, ne brinite. Objasnit ćemo sve.

Skrill je jedan od najsigurnijih i najpopularnijih e-novčanika. Mi Hrvati smo skeptični prema bilo čemu što od nas traži osobne podatke i upravo zato obožavamo Skrill. Njegov princip je jako sličan PayPal-u. Dovoljna vam je samo email adresa i možete slati i primati novac.

Da se razumijemo, Skrill nije neki sumnjivi projekt koji služi za online klađenje. To je renomirana firma za transfer novca, kupoprodaju kriptovaluta i omiljeni je alat freelancera i digitalnih nomada.

Naravno, mi kladioničari je također obožavamo. Neki od nas je koriste od samih početaka, još od davne 2001.

sto je skrill

Popis kladionica koje podržavaju Skrill

Pronašli smo 8 kladionica

Klađenje sa Skrillom - ultimativni vodič

Sportsko klađenje sa Skrill e-novčanikom je brzo, efikasno i sigurno. Nije ni čudo da je Skrill možda i najbolja opcija za sve ljubitelje klađenja, pogotovo za igrače iz Hrvatske. Dodajte Skrill kao jednu od opcija za vaš račun za klađenje i uživajte u prednostima koje on nudi.

Brzo i jednostavno. To je najbolji opis Skrilla. Zaboravite na odlaske u zadimljene kladionice, spore banke ili udaljene benzinske postaje. Jednostavno nadoplatite svoj Skrill račun i kladite se iz svog doma. Nije ni čudo da najveće svjetske kladionice podržavaju i čak ohrabruju korištenje Skrilla.

Skrill klađenje u Hrvatskoj - što trebate znati

skrill kladenje u hrvatskoj
Sportsko klađenje putem Skrilla je nevjerojatno popularno među Hrvatima, a evo i zašto. Hrvati vole strane kladionice isto kao i domaće, ako ne i više. Skrill je odličan način uplate i isplate na svim vodećim svjetskim kladionicama.

 1. Skrill ima i svoju prepaid MasterCard karticu, koja čini njegovo korištenje još ugodnijim jer više ne morate isplaćivati novac na svoj bankovni račun. Skrill karticu koristite kao i bilo koju drugu bankovnu karticu.
 2. Čak i građani Hrvatske koji su pod ovrhom mogu imati Skrill račun i Skrill karticu. Pošto nije izdata od nijedne domaće banke, država nema uvid u vaše Skrill financije.
 3. Skrill je popularniji od PayPala kada su u pitanju online kladionice.
 4. Skrill račun možete nadopuniti na više načina, a najzanimljiviji uključuje korištenje bitcoina!
Osnovan2001.
OsnivačiDaniel Klein i Benjamin Kullmann
SjedišteSkrill Limited
25 Canada Square, Canary Wharf
London E14 5LQ
United Kingdom
Pokrivenostglobalna
Vrstae-novčanik
Podržan uskoro svim državama svijeta, uključujući Hrvatsku, zemlje EU, Srbiju i Bosnu i Hercegovinu
Ima svoju aplikacijuda

Često postavljana pitanja

? Mogu li izabrati kune kao valutu u Skrillu?

Možete, ali mi to ne preporučujemo. Euri su bolja opcija, kako bi izbjegli naknade za konverziju valuta kada igrate u stranim kladionicama.

? Mogu li ljudi pod ovrhom otvoriti Skrill račun?

Naravno. Skrill račun je potpuno skriven od bankarskih i državnih institucija.

? Kako napraviti Skrill račun?

Proces je jednostavan. Otiđite na njihovu stranicu, popunite osnovne podatke i za par minuta, vaš Skrill račun je spreman za korištenje.

? Koliko košta pravljenje Skrill računa?

Skrill račun je besplatan, sve dok ga koristite. Nakon 6 mjeseci neaktivnosti, Skrill će početi naplaćivati 5 € mjesečno.

? Je li Skrill kartica besplatna?

Ne. Pravljenje Skrill kartice košta 10 eura, a njeno održavanje još 10 eura na godišnjoj razini. I dalje je bolja opcija od većine domaćih banaka.

Kako se registrirati na Skrill koristeći mobitel

 1. Korak 1

  Otiđite na službenu stranicu Skrill.com. Napomena: hrvatski jezik nije dostupan, ali vjerujemo da ćete se snaći na engleskom. Kliknite na Register u gornjem desnom kutu.

  stranica skrill
 2. Korak 2

  Otvorit će vam se standardni obrazac. Popunite svoje ime, prezime, državu, email, preferiranu valutu i lozinku. Izaberite snažnu lozinku jer je u pitanju ipak vaš novac. Što se tiče valute, naš savjet je da izaberete EUR, kako bi izbjegli dvostruku konverziju.

  skrill registracija
 3. Korak 3

  Dobrodošli u Skrill. Jednostavno, zar ne? Nude vam se četiri opcije - online plaćanje, kupoprodaja kriptovaluta, slanje novca i naručivanje Skrill kartice.

  registracija dovrsena
 4. Korak 4

  Skrill ima i svoje mobilne aplikacije za iOS i Android. Otiđite na App store ili Google Play store, ovisno od vašeg mobitela. Ukucajte Skrill u pretraživač. Pronađite aplikaciju, preuzmite je i koristite vaš Skrill račun u pokretu.

  skrill iOs, Android

Je li Skrill sigurna opcija plaćanja?

Kladionice koje koriste Skrill znaju što rade. Skrill je na tržištu već dvadeset godina i ne ide nigdje. Mogućnosti zloupotrebe Skrilla skoro i da nema.

Skrill će zatražiti vaše osobne podatke upravo zbog toga. Adresa, poštanski kod, broj telefona, znači standardni podaci. No, ti podaci moraju biti točni i poklapati se svaki put, baš zbog sprječavanja zlouporabe. Vjerojatno ćete morati i dostaviti sliku vašeg osobnog dokumenta.

Nadalje, Skrill nije registriran na nekom tropskom otoku nego u Londonu, financijskom središtu Europe. Skrill grupacija ima u vlasništvu više e-novčanika, milijarde kapitala i ne može nestati preko noći.

Što se tiče zaštite od hakiranja, Skrill je i tu bolji od konkurencije. Skrill koristi 128-bitnu enkripciju podataka i zahtijeva autentifikaciju korisnika u dva koraka. Jednostavan i ekstremno efikasan način zaštite.

Najsigurnije kladionice koje podržavaju Skrill:

 1. 1
  Bonus dobrodošlice do 122eur
  Preuzmi
 2. 2
  Bonus Dobrodošlice 100%!
  Preuzmi
 3. 3
  Uzmite 100 EUR Bonusa Sada!
  Preuzmi
 4. 4
  100% Bonus Do Iznosa Od 100€
  Preuzmi
 5. 5
  Nabavite Svoj Bonus Na Prvi Depozit Do 100€
  Preuzmi

Kako uplatiti i podići novac koristeći Skrill

 • Uplata novca putem Skrilla je jednostavnija od svega što ste ikad isprobali. Uzeli smo primjer Betzest kladionice, ali ovaj vodič vrijedi za sve kladionice koje podržavaju Skrill. Prijavite se na svoj korisnički račun i kliknite na svoj profil, obično u gornjem desnom kutu
 • Otvorit će vam se opcije za podizanje i uplatu novca. Pošto želimo uplatiti novac, nađite opciju ‘Deposit’ i kliknite na nju.
 • Pronađite Skrill i kliknite na njega. Stranica će vas zatražiti vaš email i valutu koju preferirate, te predložiti iznose depozita.
 • Kako bi dovršili proces, morat ćete se još jednom prijaviti na vaš Skrill račun. To je to! Brzo i jednostavno! Proces podizanja novca je skoro pa isti. Naravno, u drugom koraku ćete izabrati ‘Withdraw’ umjesto ‘Deposit’.

Prednosti i nedostaci Skrilla

Internet klađenje sa Skrill e-novčanikom nije savršeno. Nećemo vam lagati. Mi smo tu da vam pomognemo svojim znanjem i stručnošću, ne da vam pričamo bajke. Pogledajmo prednosti i nedostatke.

Prednosti

Praktičnost

Vaš Skrill račun je ključ za sve svjetske kladionice i kasina. Nema više zamornih procedura, skupog prebacivanja valuta i čekanja po nekoliko dana. Da ne spominjemo da sa Skrillom niste ograničeni samo na kladionicu, nego ga možete koristiti doslovno za sve transakcije.

Kartica

Skrill ima svoju Mastercard prepaid karticu. To je prednost čak i nad već spomenutim PayPalom, koji je vezan za vaš bankovni račun. Skrill kartica nije vezana ni za kakvu domaću banku. Ako ne želite da određene institucije imaju uvid u vaš bankovni račun, Skrill kartica je pravi izbor.

Jednostavnost registracije

Proces registracije je uistinu brz i jednostavan. Pokazat ćemo vam ga u nastavku članka.

Brzina

Mi kladioničari volimo brze uplate i još brže isplate. Skrill nam to omogućava već dvadeset godina. A uz odličnu Skrill aplikaciju, vaš mobitel vam je dovoljan za sve transakcije.

Nedostaci

Jedna od rijetkih pritužbi koje korisnici imaju na Skrill je slaba dostupnost korisničke službe. No kada imate više od 40 milijuna aktivnih korisnika, ponekad se dogodi da pokoji korisnik mora malo i pričekati. Ništa strašno. Tu još možemo i dodati nedostatak hrvatskog jezika. No opet, svaki igrač koji voli strane kladionice se dobro snalazi na engleskom, zar ne?

Odlična ponuda klađenja na nogomet

Bonus Dobrodošlice 100%!

Velik broj načina uplate (uključujući i Skrill)
Odlična pokrivenost poslovnicama u Hrvatskoj
Jednostavno korištenje online kladionice
Bonus dobrodošlice za nove igrače

Vrijeme potrebno za transakciju, provizije i ograničenja

Da odmah pređemo na stvar, Skrill je brz. Jako brz. Uplata je odmah dostupna na vašem računu za klađenje. Vrijeme isplate varira od kladionice do kladionice. Ograničenja za uplatu/isplatu su također vezana za ograničenja koja postavlja kladionica. Provizije za korištenje Skrilla za nadoplatu vašeg računa za klađenje nema.

Vrijeme potrebno za depozit, provizije i ograničenja

KladionicaBrzina depozitaProvizijaMin/max ograničenje
20betodmahnema provizije10 €  – 
22betodmahnema provizije1 € – 10.000 €
PSKodmahnema provizije 20 kn
Hrvatska Lutrija

Vrijeme potrebno za isplatu, provizije i ograničenja

KladionicaBrzina isplateProvizijaMin/max ograničenje
20bet24 satanema provizije10€  – 
22bet15 minutanema provizije 2 € – 10.000 €
PSKodmahnema provizije50 kn
Hrvatska Lutrija

Najbolje Skrill kladionice - top 5 kladionica

Ako nema Skrill, kladionica danas kao i da ne postoji. Srećom, hrvatske kladionice su to shvatile odavno.

Jedine dvije iznimke tu su Hrvatska Lutrija i Favbet. Za Hrvatsku Lutriju razumijemo, to je državna tvrtka s malo drugačijim setom pravila. Još uvijek čekamo da Favbet ubaci Skrill kao opciju plaćanja.

Što se tiče stranih kladionica, tu je priča već drugačija. Skrill je dio standardne ponude, zajedno s ostalim e-novčanicima, kriptovalutama i drugim načinima plaćanja. Moramo priznati da hrvatske kladionice još uvijek kaskaju za stranima kada su u pitanju načini uplate i isplate.

 • Bet-at-home – koristite Skrill u jednoj od najboljih kladionica na svijetu!
 • 20bet – registrirajte se bez VPN-a i koristite Skrill za uplate i isplate!
 • 22bet – uplaćujte koristeći Skrill i pokupite nevjerojatne bonuse!
 • Rabona – koristite Skrill za oklade na e-sportove!
 • Librabet – kombinirajte kriptovalute i Skrill za uplatu i isplatu!

Koristite Skrill u jednoj od najboljih kladionica na svijetu!

Uzmite 100 EUR Bonusa Sada!

Uzmite i do 200 € bonusa na prvu uplatu. Bonus dobrodošlice iznosi 50% prve uplate. Život je igra!

najbolje mjesto za kladenje - Bet-at-home

Alternativne metode uplate

Naravno, postoje i ljudi koji nisu ljubitelji Skrilla. Ne ulazimo u njihove motive za to. Na njihovu sreću, postoje i druge opcije uplata, za domaće, kao i za strane kladionice. Ekesh je odlična opcija, ali se još nije udomaćila u hrvatskim kladionicama, kao ni uplate pomoću kriptovaluta.

Hrvati još uvijek vole otići u poslovnice kladionica i tamo izvršiti uplatu. Stare navike teško umiru. Šteta, jer u moderno vrijeme, postoji bezbroj načina za uplatu iz svog doma. Ne morate se čak ni dići s kauča!

KladionicaBitcoinPaysafecardEkeshVISA
PSKMin. 10 kn
Trenutno
Min. 2 kn
Trenutno
Favbet10 – 100 000 kn
Trenutno
RabonaMin. 10 kn
Trenutno
Min. 10 kn
Trenutno
Min. 10 kn
Trenutno

2 ocjena, u prosjeku 5 od 5

Najbolje besplatne oklade & ponude u vašoj zemlji hungary