Klađenje na boks

Ponekad se čini kako su sve kladionice idealne kladionice za klađenje na boks, ali kamo sreće da je uistinu tako! Svaka kladionica specijalizirana za ovu vrstu zabave ima svoja vlastita pravila, uvjete korištenja i sportove.

Sada vam je vjerojatno već mnogo jasnije da nije svaka od njih savršen odabir ako se želite kladiti na ovu popularnu borilačku disciplinu. Kako biste pronašli svog Muhammada Alija ili Mikea Tysona među kladionicama, pročitajte naš vodič i izađite iz borbe kao pobjednik!

klađenje na boks - kako se kladiti na boks

Popis stranica za klađenje na boks

Pronašli smo 10 kladionica

7.1/10

 • Registracija u par minuta - provjereno!
 • Skoro 200.000 događaja godišnje. uključujući galske sportove i političke događaje
 • Responsible Gambling Policy - politika odgovornog klađenja
 • Prijenos utakmica uživo
 • Nema bonusa dobrodošlice za igrače iz Hrvatske

Kako se kladiti na boks – Ultimativni vodič

Samo tako ćete uspješno odabrati web stranicu na kojoj će predavanje listića s boksačkim favoritima biti brzo, financijski pristupačno i sigurno.

Osoba neupućena u svijet boksa može smatrati kako se radi o običnom obračunu šakama, ali sportski znalci su svjesni kako se radi ne samo o vizualno atraktivnom sportu, nego i o jednom od prvih sportova kojeg je svijet klađenja prihvatio objeručke.

Iako se u posljednjih nekoliko desetljeća kategorija borilačkih sportova razvila do nepredvidivih razina, boks je bio i ostao otac svih sportova ove vrste. Dakako, činjenica da je neka disciplina alfa i omega cijelog niza sportova ne olakšava odabir kladionice.

Sve što trebate znati u vezi boksa

Sve što trebate znati u vezi boksa

Boks je jedan od najstarijih sportova na svijetu. Službeno svjetlo dana ugledao je još na Olimpijadi u antičkoj Grčkoj 688. prije Krista, a na modernim Olimpijskim igrama prisutan je od 1904. Kao što možete pretpostaviti, njegova povijest seže mnogo dalje od službenih datuma. Vjeruje da su u ovom poznatom obliku borbe uživali i drevni Sumerani.

“Ne možeš izgubiti dok god se ne predaš.”

Mike Tyson

Boks je na prostore današnje Republike Hrvatske došao na prijelazu iz 19. u 20. stoljeće. Hrvatski boksački savez osnovan je tek nakon Prvog svjetskog rata, 1921., ali popularnost ove discipline ionako nikada nije bila određena službenim savezima i organizacijama. Dovoljno je samo reći kako spomen imena Mate Parlov većini Hrvata izaziva istu asocijaciju – najjači čovjek na svijetu!

 1. Jack Johnson je 1908. postao prvi prvak teške kategorije afroameričkog podrijetla.
 2. Boks ima jedan od najkompleksnijih sustava kategorija i šampionata.
 3. Prve licencirane kladionice u Hrvatskoj pojavile su se tek 2001.
 4. Ukupni promet svih kladionica u Hrvatskoj 2014. je iznosio 5,75 milijardi kuna

Gdje je boks, tu su i kladioničari. Nekada je najpopularnije bilo klađenje u fond nagrada ili tzv. “pool”. Iako je ovaj oblik predavanja oklada pomalo izumro na web stranicama, itekako je prisutan tijekom mečeva.

📅 Prvi put predstavljen1904. (moderna verzija)
🗃️ Nadležne organizacijeEuropska boksačka unija (EBU), Sportska komisija savezne države Nevade (NSAC), Međunarodna boksačka federacija (IBF)
⚡ Pokrivenost u kladionicamaVisoka
🥊 Sudionici2 pojedinca
🌍 Popularan uSAD, Meksiko, Ujedinjeno Kraljevstvo, Japan, Kuba
🌐 Svjetsko prvenstvo✔️ – svake dvije godine
🥇 Olimpijska disciplina✔️ – od 1904

Često postavljana pitanja

? Je li klađenje na boks legalno u Hrvatskoj?

Klađenje na boks u Hrvatskoj je legalno u službenim kladionicama, ali ne i s individualnim kladioničarima.

? Što su oklade na runde?

Oklade na runde su stavljanje novca na određeni broj rundi, prema pretpostavci koliko će trajati meč.

? Je li moguće predati listić s okladom na boks putem mobitela?

Sve moderne kladionice omogućuju predaju i uplatu listića putem mobitela. Možete koristiti mobilnu verziju stranice ili Android i iOS aplikacije.

? U kojoj kladionici je najbolje uplatiti listiće na popularne mečeve?

Jedna od najboljih kladionica u Hrvatskoj je PSK, ali na našem popisu možete pronaći i brojne druge.

? Je li moguće predati okladu u kunama?

Ako online kladionica podržava HRK, moguće je uplatiti listić i predati okladu u kunama. Najbolja alternativa kunama je euro.

Kako se kladiti na boks uz Prvu Sportsku

Prva Sportska (PSK) je najpristupačnija i najpopularnija kladionica u cijeloj Hrvatskoj. Osim što ima fizičke lokale gdje možete uplatiti listić, također nudi online usluge, tako da svoje favorite možete birati bilo kada i bilo gdje!

 

 1. Registracija ili prijava

  Ako ga već nemate, otvorite korisnički račun u PSK. Proces registracije traje svega nekoliko minuta. Zatim kliknite odgovarajući gumb i prijavite se na svoj korisnički račun. Sve što trebate su korisničko ime i lozinka!

 2. Uplata

  Možda već imate nešto novca na svom korisničkom računu, ali za slučaj da nemate, potrebno je obaviti uplatu. Proces dodavanja sredstava na račun je nevjerojatno brz. Čim izvršite uplatu, novac će biti dodan na vaš korisnički račun!

  Uplata
 3. Odabir oklade

  Napokon smo došli do najzabavnijeg dijela! U izborniku s lijeve strane potražite boks i pogledajte mečeve koji se nude. Proučite koeficijente i vrste oklada na raspolaganju, te razmislite o iznosu koji ste spremni uložiti.

  Odabir oklade
 4. Dodavanje na listić

  Sada je vrijeme da dodate okladu na listić. Kliknite koeficijent i oklada će se dodati na elektronski listić. Zatim, u listić unesite iznos koji želite. PSK će za vas odmah obračunati i porez.

  Dodavanje na listić
 5. Predajte listić

  Oklada koja stoji na listiću je bezvrijedna dok je ne predate! Možete listić držati u pripremi, ili ga odmah uplatiti.

  Predajte listić

Boks - savjeti i strategije za klađenje

U ovom sportu uvijek postoje favoriti, ali kao što vjerojatno znate, dinamičnost i nepredvidivost su ono što ga čini posebnim. Kao i uvijek kada se radi o takvim sportovima, kladitelji se nalaze u poprilično nezavidnoj poziciji.

S jedne strane, jasan favorit unosi dozu sigurnosti, ali dobitak će biti zanemariv. Ako pak odlučite svoj novac staviti na autsajdera, izlažete se većem riziku, ali će dobitak biti spektakularan.

Želite li zakoračiti u svijet klađenja na boks, potrudite se pratiti sport u cijelosti. Ništa ne otkriva stanje uma i forme natjecatelja bolje od povijesti njegovih mečeva. Osim toga, pojedini sportaši se ponašaju jedan prema drugome kao najveći neprijatelji, a ponekad čak i vrijeđaju, tako da poznavanje njihovog odnosa u prošlosti može pomoći da predate dobitni listić.

Za početak, kladite se na favorita, a zatim na pobjednika meča. Tek kada steknete određenu dozu iskustva u običnim okladama ćete biti spremni isprobati druge vrste klađenja. Klađenje uživo na boks također može biti dobar izbor za početnike koji najprije žele vidjeti tijek meča.

🏆 Zašto se kladiti na ovaj sport1. Lako razumljiva pravila
2. Prepoznatljivi favoriti
3. Dostupan u svim kladionicama
🔀 Najbolji koeficijentiklađenje na pobjednika
🕕 Popularni događaji za klađenjeborbe za WBA, WBC, IBF i WBO naslove
🕵️ Glavne kvalitete kladionicebrze uplate i isplate, klađenje uživo, dobra selekcija boksačkih događaja
🗝️ Važna napomena1. Favorit nije uvijek i pobjednik
2. Važno je pratiti karijeru svakog pojedinog boksača
3. Klađenje na bodove može biti profitabilnije od oklade na pobjednika
📶 Klađenje uživo✔️
 1. 1
  Bonus dobrodošlice 100%!
  Preuzmi
 2. 2
  100% Bonus Do Iznosa Od 100€
  Preuzmi
 3. 3
  10 HRK rođendanski poklon!
  Preuzmi
 4. 4
  Bonus na prvu uplatu, do 100€
  Preuzmi
 5. 5
  Uzmite 100 EUR Bonusa Sada!
  Preuzmi

Najbolje kladionice za mobilno klađenje na boks

Velik broj kladitelja preferira korištenje mobilnog telefona umjesto računala. Zahvaljujući tehnološkom napretku, pametni uređaji nam nude sve što i kompjuteri. Stoga se nameće pitanje – gdje se kladiti na boks?

Klađenje putem mobitela je sve popularnije. Bez obzira radi li se o aplikaciji ili mobilnoj verziji stranice, ovaj oblik sučelja omogućuje direktan pristup svim okladama, uključivši one na vaš omiljeni sport. Osim toga, nerijetko kompanije nude posebne mobilne bonuse i pogodnosti za mobilne uplate, kao i sustave notifikacija koji vas podsjećaju i informiraju o zadnjim događanjima.

Prije nego odaberete svoju omiljenu stranicu za uplatu oklada putem mobitela, važno je napomenuti kako ne postoji kladionica koja će odgovarati svima. Ipak, uspjeli smo pronaći nekoliko njih koje bi vam mogle odgovarati!

Fantastičan bonus dobrodošlice

Bonus dobrodošlice do 122eur

- 30.000 sportskih događaja svakog mjeseca
- iOS i Android aplikacije 22bet, te mobilna verzija stranice
- Velik repertoar metoda plaćanja
- Minimalna uplata je samo 1 euro
- Minimalna isplata je samo 1,50 eura

najbolje mjesto za kladenje - 22Bet

Top 5 kladionica s brzim isplatama

Jedna od stvari koju korisnici izrazito cijene su brze isplate. Iako hrvatsko tržište nije na razini kao neka druga razvijena tržišta igara na sreću, to ne znači da ne postoji cijeli niz metoda za ekspresne isplate dobitaka.

Domaće kladionice će uglavnom omogućiti klasične metode plaćanja kao što su bankovni transfer ili debitne kartice, ali su čak i one počele s uvođenjem e-novčanika, vouchera i sličnih metoda. Inozemne kladionice nude mnogo veći spektar metoda, pa čak i kriptovalute.

Kako biste pronašli pravu za sebe, slijedi lista najboljih kladionica za klađenje na boks:

100 eura bonusa za sve nove korisnike

Uzmite 100 EUR Bonusa Sada!

1. Minimalna uplata od samo 10 Eura
2. 100% bonus dobrodošlice
3. Velik izbor sportova
4. Učinkovita služba za korisnike
5. Android aplikacija

najbolje mjesto za kladenje - Bet-at-Home

Preporučene metode plaćanja za oklade na boks

Odabrati najbolju metodu plaćanja nije nimalo lako. Primjerice, sve elektronske metode plaćanja su načelno brže i jeftinije od bankovnog transfera, posebno ako poslujete s kompanijama sa sjedištem izvan Republike Hrvatske. Ako odaberete hrvatsku kladionicu i e-novčanik, moglo bi se reći da ste već na dobitku!

Direktne isplate na bankovni račun nerijetko traju i do 7 radnih dana, te sa sobom nose i dodatne naknade, kako za sami transfer, tako i za izmjenu valute. Ipak, bankovni transferi su dostupni u više-manje svim kladionicama te nemaju posebne uvjete. Za razliku od njih, pojedine vrste vouchera, prepaid kartica i e-novčanika podržavaju prijenos novca samo u jednom smjeru, dok ćete za isplatu morati pronaći alternativnu metodu.

KladionicaVISASkrillBankovni transferNeteller
Bet-at-HomeMin: ❌
Max: ❌
Vrijeme: ❌
Min: 10 €
Max: 6.000 €
Vrijeme: 24 sata
Min: neograničeno
Max: neograničeno
Vrijeme: 7 dana
Min: 10 €
Max: 10.000 €
Vrijeme: 24 sata
Prva SportskaMin: 50 kn
Max: nije određeno
Vrijeme: 3-7 dana
Min: 50 kn
Max: nije određeno
Vrijeme: 12 sati
Min: 50 kn
Max: neograničeno
Vrijeme: 7 dana
Min: 50 kn
Max: nije određeno
Vrijeme: 12 sati
20betMin: 10 €
Max: 4.000 €
Vrijeme: 3-7 dana
Min: 10 €
Max: 4.000 €
Vrijeme: 24 sata
Min: 10 €
Max: 4.000 €
Vrijeme: do 7 dana
Min: 10 €
Max: 4.000 €
Vrijeme: 24 sata

2 ocjena, u prosjeku 5 od 5

Najbolje besplatne oklade & ponude u vašoj zemlji hungary

  Autor

  Borina Kopčić Pandur

  Borina Kopčić Pandur

  Pozdrav, ja sam Borina i iza sebe imam preko 10 godina rada na raznim online projektima, uključivši online industriju igara na sreću. Preko 5 godina se bavim gotovo isključivo recenzijama i pisanjem vodiča za iGaming sektor, koji vam mogu pomoći pronaći pravu kladionicu za sebe.

  borinapandur@gmail.com