Politika Privatnosti

Posljednje ažuriranje 27. studenog 2020

Hvala vam što ste odlučili biti dio naše zajednice u SEOBROTHERS-u, koji posluje kao Mightytips („Mightytips“, „mi“, „nas“ ili „naše“). Posvećeni smo zaštiti vaših osobnih podataka i vaših prava na privatnost. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica vezanih za ovu obavijest o privatnosti ili naše postupke vezane za vaše osobne podatke, kontaktirajte nas na info@mightytips.com.

Kada posjećujete našu web stranicu https://www.mightytips.com/ („Web stranica“) te kada općenito koristite bilo koju od naših usluga („Usluge“ koje su uključene na Web stranicu) cijenimo što nam povjeravate svoje osobne podatke. Vašu privatnost shvaćamo vrlo ozbiljno. U ovoj obavijesti o privatnosti nastojimo vam na najjasniji mogući način objasniti koje podatke prikupljamo, kako ih koristimo i koja prava imate u vezi s njima. Nadamo se da ćete uzeti malo vremena i pažljivo je pročitati budući da je jako važna. Ukoliko postoje neke stavke u ovoj obavijesti o privatnosti s kojima se ne slažete, molimo vas da odmah prekinete upotrebu naših Usluga.

Ova obavijest o privatnosti odnosi se na sve informacije koje su prikupljene putem naših Usluga (koje su, kao što je već navedeno, uključene na našu web stranicu), kao i na sve povezane usluge, prodaju, marketing ili događaje.

Molimo vas da pažljivo pročitate ovu obavijest jer će vam pomoći da shvatite što radimo s podacima koje prikupljamo.

Sadržaj

 • 1. KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO?
 • 2. KAKO KORISTIMO VAŠE INFORMACIJE?
 • 3. HOĆE LI SE VAŠI PODACI DIJELITI S NEKIM?
 • 4. S KIME ĆE SE DIJELITI VAŠI PODACI?
 • 5. KORISTIMO LI KOLAČIĆE ILI DRUGE TEHNOLOGIJE PRAĆENJA?
 • 6. KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE PODATKE?
 • 7. KAKO OSIGURAVAMO ČUVANJE VAŠIH INFORMACIJA?
 • 8. PRIKUPLJAMO LI INFORMACIJE OD MALOLJETNIKA?
 • 9. KOJA SU VAŠA PRAVA PRIVATNOSTI?
 • 10. KONTROLA DO-NOT-TRACK ZNAČAJKI
 • 11. AŽURIRAMO LI OVU OBAVIJEST?
 • 12. KAKO NAS MOŽETE KONTAKTIRATI U VEZI OVE OBAVIJESTI?

1. KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO?

Osobne informacije koje nam pružite

Ukratko: Prikupljamo informacije koje nam pružite.

Prikupljamo osobne informacije koje nam dobrovoljno pružite kada se registrirate na Web stranicu, kada pokažete interes za dobivanje informacija o nama ili našim proizvodima i uslugama, kada sudjelujete u aktivnostima na Web stranici (na primjer, objavljivanjem poruka na našim online forumima) ili na neki drugi način kada nas kontaktirate.

Osobni podaci koje prikupljamo mogu uključivati sljedeće:

Osobne podatke koje ste nam Vi dali. Prikupljamo imena, e-mail adrese, korisnička imena i druge slične informacije.

Svi osobni podaci koje nam pružite moraju biti istiniti, potpuni i točni te nas morate obavijestiti o svim promjenama takvih podataka.

Podaci koji se automatski prikupljaju

Automatski prikupljamo određene podatke kada posjetite, koristite ili se krećete Web stranicom. Ovi podaci ne otkrivaju vaš identitet (poput vašeg imena ili informacija za kontakt) ali mogu uključivati podatke o uređaju i upotrebi, kao što su IP adresa, karakteristike preglednika i uređaja, operativni sustav, jezične postavke, URL-ovi koji se odnose na podatke, naziv uređaja, državu, informacije o tome tko i kada koristi našu web stranicu i ostale tehničke informacije. Ovi su podaci prvenstveno potrebni za održavanje sigurnosti i rada naše web stranice te za našu internu analitiku i izvještavanje.

Kao i mnoge druge tvrtke, i mi prikupljamo podatke putem kolačića i sličnih tehnologija.

Informacije prikupljene iz drugih izvora

Kako bismo poboljšali našu sposobnost pružanja relevantnog marketinga, ponuda i usluga te ažurirali našu evidenciju, podatke o vama možemo prikupiti i iz drugih izvora, kao što su javne baze podataka, zajednički marketinški partneri, pridruženi programi, pružatelji podataka, kao i od ostalih trećih stranaka. Ti podaci uključuju podatke o namjeri (podatke o ponašanju korisnika), adrese internetskog protokola (IP) u svrhu ciljanog marketinga i promocije događaja.

2. KAKO KORISTIMO VAŠE INFORMACIJE?

Osobne podatke prikupljene putem naše web stranice koristimo u razne poslovne svrhe koje su opisane u nastavku. Vaše osobne podatke obrađujemo u te svrhe oslanjajući se na naše legitimne poslovne interese, kako bismo s vama sklopili ugovor, uz vaš pristanak i/ili zbog poštivanja naših zakonskih obveza. Pokraj svake dolje navedene svrhe naznačili smo određene razloge obrade na koje se oslanjamo.

Informacije koje prikupimo ili dobijemo koristimo:

 • Za objavljivanje izjava. Na našu Web stranicu postavljamo izjave koje mogu sadržavati osobne podatke. Prije objavljivanja izjave dobit ćemo vaš pristanak za upotrebu vašeg imena te pristanak za objavu izjave. Ukoliko želite ažurirati ili obrisati svoju izjavu, molimo vas kontaktirajte nas na info@mightytips.com te obavezno navedite svoje ime, lokaciju izjave i kontakt podatke.
 • Za zatraživanje povratne informacije. Vaše podatke možemo koristiti za traženje povratnih informacija te za kontakt s vama u vezi korištenja naše Web stranice.
 • Za omogućavanje komunikacije između korisnika. Vaše podatke možemo koristiti kako bismo omogućili komunikaciju između korisnika uz pristanak svakog korisnika.
 • Za zaštitu naših Usluga. Vaše podatke možemo koristiti pri ulaganju napora da održimo web stranicu sigurnom (na primjer, za nadzor i prevenciju prevara).
 • Za provođenje naših uvjeta i politike u poslovne svrhe te kako bismo se pridržavali zakonskih i regulatornih zahtjeva koji su povezani s našim ugovorom.
 • Za odgovaranje na pravne zahtjeve i sprečavanje štete. Ako primimo sudski poziv ili drugi pravni zahtjev, možda ćemo trebati pregledati zahtjeve koje posjedujemo kako bismo utvrdili kako odgovoriti.
 • Za odgovaranje na upite korisnika i ponudu podrške. Vaše podatke možemo koristiti kako bismo odgovorili na vaše upite te riješili potencijalne probleme koje biste mogli imati kod upotrebe naših usluga.
 • Za isporuku ciljanog oglašavanja. Vaše podatke možemo koristiti za razvoj i prikaz personaliziranog sadržaja i oglašavanja (također i suradnje s trećim stranama koje to rade) prilagođene vašim interesima i/ili lokaciji te za mjerenje njegove učinkovitosti.
 • U druge poslovne svrhe, kao što su analiza podataka, identificiranje trendova korištenja, određivanje učinkovitosti naših promotivnih kampanja, te evaluaciju i poboljšanje naše web stranice, proizvoda, marketinga i vašeg iskustva. Te podatke možemo koristiti i pohraniti u skupnom i anonimnom obliku tako da nisu povezani s pojedinačnim krajnjim korisnicima te da ne uključuju osobne podatke. Nećemo koristiti osobne podatke koji mogu otkriti vaš identitet bez vašeg pristanka.

3. HOĆE LI SE VAŠI PODACI DIJELITI S NEKIM?

Ukratko: podatke dijelimo samo uz vaš pristanak, radi poštivanja zakona, pružanja usluga, zaštite vaših prava ili ispunjavanja poslovnih obveza.

Vaše podatke koje posjedujemo možemo obrađivati ili dijeliti na temelju sljedećih pravnih osnova:

 • Pristanak: Vaše podatke možemo obrađivati ako ste nam dali poseban pristanak za korištenje vaših osobnih podataka u određenu svrhu.
 • Legitimni interesi: Vaše podatke možemo obrađivati kada je to potrebno kako bismo postigli svoje legitimne poslovne interese.
 • Izvršenje ugovora: Ukoliko smo s vama sklopili ugovor, možemo obrađivati vaše podatke u svrhu ispunjavanja uvjeta našeg ugovora.
 • Pravne obveze: Vaše podatke možemo otkriti tamo gdje smo to zakonski obvezni učiniti kako bismo se pridržavali mjerodavnog zakona, vladinih zahtjeva, sudskih postupaka, sudskih naloga ili pravnih postupaka kao što su odgovor na sudski nalog ili poziv na sud (uključujući i odgovor javnim vlastima kako bi se ispunili zahtjevi nacionale sigurnosti ili provodili zakoni).
 • Ključni interesi: vaše podatke možemo otkriti tamo gdje smatramo da je potrebno istražiti, spriječiti ili poduzeti mjere u vezi potencijalnog kršenja naših pravila, sumnje na prevaru, situacija koje uključuju potencijalne prijetnje sigurnosti ili uključenost u nezakonite aktivnosti bilo koje osobe ili kao dokaz u parnici u koju smo uključeni.

4. S KIME ĆE SE DIJELITI VAŠI PODACI?

Vaše podatke otkrivamo i dijelimo samo sa sljedećim trećim stranama. Kategorizirali smo svaku stranu tako da lakše možete razumjeti svrhu prikupljanja vaših podataka i njihove obrade. Ako smo obradili vaše podatke uz vaš pristanak, a vi želite opozvati taj pristanak, molimo vas da nas kontaktirate.

 • Web and Mobile Analytics: Google Analytics
 • Website Hosting: WordPress.com

5. KORISTIMO LI KOLAČIĆE ILI DRUGE TEHNOLOGIJE PRAĆENJA?

Možemo koristiti kolačiće i slične tehnologije za praćenje (poput web beacon-a ili piksela) kako bismo pristupili i pohranili podatke. Konkretne informacije o tome kako koristimo te tehnologije i kako možete odbiti određene kolačiće možete pronaći u našoj Obavijesti o Kolačićima.

6. KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE PODATKE?

Vaše osobne podatke čuvamo samo onoliko koliko je potrebno za svrhe navedene u ovoj obavijesti o privatnosti, osim ako se zakonski zahtijeva ili dopušta dulji rok čuvanja (na primjer porezni, knjigovodstveni i drugi zakonski zahtjevi).

Kada više nemamo legitimiranu kontinuiranu potrebu za oradom vaših podataka, njih ćemo obrisati ili anonimizirati. U slučaju da to nije moguće, pohranit ćemo vaše podatke na sigurno i izolirati ih od svih daljnjih obrada, dok brisanje ne bude moguće.

7. KAKO OSIGURAVAMO ČUVANJE VAŠIH INFORMACIJA?

Proveli smo odgovarajuće tehničke i organizacijske sigurnosne mjere namijenjene za zaštitu sigurnosti svih osobnih podataka koje obrađujemo. Međutim, unatoč našim zaštitnim mjerama i naporima da osiguramo vaše osobne podatke, nijedan elektronički prijenos putem interneta ili tehnologija za pohranu podataka ne može jamčiti stopostotnu sigurnost. Prema tome, ne možemo garantirati da hakeri, cyber kriminalci ili druge neovlaštene treće strane neće moći probiti naše osiguranje, te nepropisno prikupljati, pristupiti, ukrasti ili promijeniti vaše podatke. Iako ćemo dati sve od sebe da zaštitimo vaše osobne podatke, prijenos osobnih podataka na i sa naše web stranice odvija se na vaš vlastiti rizik. Web stranici biste trebali pristupati samo u sigurnom okruženju.

8. PRIKUPLJAMO LI INFORMACIJE OD MALOLJETNIKA?

Svjesno ne prikupljamo podatke djece mlađe od 18 godina i ne stavljamo ih na tržište. Koristeći našu web stranicu izjavljujete da imate najmanje 18 godina ili da ste roditelj ili skrbnik maloljetnika te da pristajete na to da vaš maloljetnik upotrebljava internetsku stranicu. Ukoliko doznamo da su prikupljeni podaci korisnika koji ima manje od 18 godina deaktivirat ćemo račun i poduzeti odgovorne mjere za žurno brisanje takvih podataka iz naše evidencije. Ako doznate da smo prikupili podatke osobe mlađe od 18 godina, molimo vas da nas kontaktirate na info@mightytips.com.

9. KOJA SU VAŠA PRAVA PRIVATNOSTI?

U nekim regijama (poput Europskog gospodarskog prostora) prema važećim zakonima o zaštiti podataka imate određena prava. Ta prava mogu uključivati pravo (i) na zatraživanje pristupa ili dobivanje kopije vaših osobnih podataka, (ii) na zatraživanje ispravka ili brisanja; (iii) na ograničavanje obrade vaših osobnih podataka; te, (iv) ako je primjenjivo, na prijenos podataka. Za podnošenje takvog zahtjeva upotrijebite dolje navedene kontakt podatke. Svaki zahtjev ćemo razmotriti i postupiti u skladu s važećim zakonima o zaštiti podatka.

Ako se oslanjamo na vaš pristanak za obradu osobnih podataka, imate pravo povući svoj pristanak u bilo kojem trenutku. Međutim, molimo vas da imate na umu da to neće utjecati na zakonitost obrade prije povlačenja podataka, niti će utjecati na obradu vaših podataka koja se provodi u skladu sa zakonitim razlozima obrade bez pristanka.

Ako imate pitanja ili komentara u vezi svojih prava privatnosti, molimo vas da nam pošaljete e-mail na info@mightytips.com.

10. KONTROLA DO-NOT-TRACK ZNAČAJKI

Većina web preglednika te neki mobilni operativni sustavi i mobilne aplikacije uključuju Do-not-Track (DNT) značajku ili postavku koju možete aktivirati kako biste signalizirali svoju preferenciju da se podaci o vašim aktivnostima tijekom pregledavanja na mreži ne prate i ne prikupljaju. U ovoj fazi, nijedan jedinstveni tehnološki standard za prepoznavanje i provedbu DNT signala nije finaliziran. Prema tome, trenutno ne odgovaramo na signale DNT preglednika ili na bilo koje druge mehanizme koji automatski prenose vaš odabir da vas se ne prati putem interneta. Ako se usvoji standard za online praćenje kojeg ćemo se morati pridržavati u budućnosti, o tome ćemo vas obavijestiti u revidiranoj verziji ove obavijesti o privatnosti.

11. AŽURIRAMO LI OVU OBAVIJEST?

Ova obavijest o privatnosti može se ažurirati s vremena na vrijeme. Ažurirana verzija bit će označena ažuriranim „revidiranim“ datumom te će stupiti na snagu čim bude dostupna. Preporučujemo vam da često pregledavate ovu obavijest kako biste bili informirani o načinu na koji štitimo vaše podatke.

12. KAKO NAS MOŽETE KONTAKTIRATI U VEZI OVE OBAVIJESTI?

Ako imate pitanja ili komentara u vezi ove obavijesti, možete nam poslati e-mail na info@mightytips.com.