Recenzija je posljednji put ažurirana

Dodaj recenziju

Bet365 Kladionica

7.4/10

Prednosti:

 • Širok izbor sportova i događaja

 • Klađenje unaprijed i klađenje uživo

 • Popularne metode plaćanja

 • Velik izbor bonusa

Načini plaćanja:

Paysafecard VISA MasterCard Ecopayz Bankovni Transfer Maestro

Otvorite račun na bet365 već danas i kladite se na velikom rasponu tržišta s omiljenim svjetskim brendom za online sportsko klađenje.

18+T&C apply, BeGambleAware.org

Specifikacije

 • Bonusi i promocije

  7

 • Odds

  6

 • Mobilno

  8

 • Korisnost

  7

 • Vrste oklada

  8

 • Kredibilitet

  8

 • Načini plaćanja

  7

 • Podrška

  8

Bet365 Hrvatski Alternativni link

Bet365 sportska kladionica je blokirana u Hrvatskoj. Moguće joj je pristupiti putem bet365 mirror linkova ili korištenjem VPN-a. Odlučite li se na VPN, svakako odaberite sigurnu verziju koja se plaća kako biste bili maksimalno zaštićeni.

Bonusi Bet365 kladionice i Promocije

7 / 10

Ako nas pitate, bonusi Bet365 sportske kladionice nisu ni dobri ni odlični – oni su apsolutno fantastični! Naša bet365 recenzija je pokazala kako u svakom trenutku možete preuzeti atraktivne bonuse i promocije na popularne sportove, ali i bonus dobrodošlice.

Svi korisnici koji odluče otvoriti račun i uplate 5 € mogu računati na 100% bonusa, do 25 €. Prije nego Bet365 Hrvatska doda bonus, potrebno je odigrati ukupan iznos uplate. Oklada mora imati koeficijent od barem 1,20.

Nama najzanimljiviji bonus je bio onaj koji kladionica daje na nogometne utakmice. Uplatite li akumulatorsku okladu na nogomet, možete dobiti između 5 i 70% bonusa u slučaju da ste bili uspješni! Najbolje od svega je što se bonus na vaš račun dodaje u obliku gotovine, odmah dostupne za isplatu.

Osim ovog bonusa za ljubitelje nogometa, Bet365 klađenje vam donosi i povrat novca, povećane koeficijente na određene rezultate i pregršt drugih promocija.

Primijetili smo i odličan bonus za ljubitelje košarke. Kladionica će dodati do 70% bonusa na uspješne višestruke oklade uplaćene na neku od najjačih europskih liga. Klađenje na Euroligu, Eurocup, španjolsku Ligu ACB, talijansku Legu 1 i njemačku Bundesligu nam je upravo postalo mnogo zanimljivije!

Cijeli niz bonusa dostupan je za američke sportove poput američkog nogometa, baseballa, i hokeja. Posebne ponude vrijede za tenis i rugby union.

Ponuda BET365 kladionice - Koeficijenti

6 / 10

Svatko koga zanima klađenje na bet365 željet će znati više o koeficijentima. Tijekom naše recenzije primijetili smo kako bet365 u Hrvatskoj nudi identične koeficijente kao i u ostatku svijeta. No, kao i uvijek, potrebno ih je usporediti i s koeficijentima u drugim kladionicama.

Želite li se kladiti na najpopularnije sportove, nema dileme. Jednostavnom analizom smo utvrdili kako Bet365 Hrvatska nudi atraktivne koeficijente na košarku, rukomet, tenis i ostale sportove.

Margine su itekako konkurentne i veoma slične onima koje imaju druge svjetske kladionice. Manja odstupanja su moguća u oba smjera, ali naše je mišljenje kako nisu zabrinjavajuća niti razlog da pređete u drugu kladionicu. Usporedimo li ih s koeficijentima u hrvatskim kladionicama, Bet365 nudi mnogo bolje uvjete.

Ako ste pak više zainteresirani za manje poznate discipline, pripremite se za proces uspoređivanja i analize. Iskustvo nam je pokazalo kako koeficijenti za manje poznate sportove u Bet365 kladionici mogu itekako varirati. Ponekad su viši, a ponekad niži.

Margina za klađenje

 • Nogomet

  Nogomet

  5.41%

 • Košarka

  Košarka

  4.72%

 • Hokej

  Hokej

  4.57%

 • Tenis

  Tenis

  6.22%

 • Bejzbol

  Bejzbol

  5.12%

 • Odbojka

  Odbojka

  7.24%

Ukupna margina na klađenje: 5.5%

Bet365 mobilna aplikacija

8 / 10

Bet365 kladionica omogućuje klađenje putem mobilne verzije web stranice ili posebnih iOS i Android aplikacija. iOS aplikaciju je moguće preuzeti u AppStoreu, dok je za preuzimanje Bet365 aplikacije za Android potrebno posjetiti odgovarajuću kategoriju na web stranici.

Svi oblici mobilne Bet365 kladionice su izvrsni i pružaju odličan uvid u najpopularnije parove i utakmice, kao i koeficijente.

Zahvaljujući naprednim tehnologijama, možete se prijaviti na klasičan način, lozinkom i korisničkim imenom, ali i pomoću otiska prsta. Odaberite onaj koji vam najviše odgovara, ali zapamtite kako otisak prsta zahtijeva čiste ruke i čitav ekran bez lomova.

Možete igrati u iPhone App

iPhone App

Više
Možete igrati u Android App

Android App

Više
Možete igrati u Mobilni preglednik

Mobilni preglednik

Više
Možete igrati u Opera Mini

Opera Mini

Više

Bet365 Kladionica - Funkcionalnost

7 / 10

Bet365 kladionica je jedna od najstarijih i najposjećenijih online kladionica na svijetu. Iako je osnovana prije 20 godina, uspjela je odoljeti zubu vremena te omogućuje klađenje u svakom trenutku, bez obzira gdje se nalazite, u skladu s najmodernijim standardima.

Prednosti

Ograničenja

Dugo vrijeme učitavanja

Kao kompanija vrijedna milijarde dolara, kladionica bet365 nudi svoje usluge korisnicima diljem svijeta. Možete birati desktop stranicu za osobno računalo, mobilnu web stranicu, te aplikacije. Sudeći po našem iskustvu, bez obzira koji oblik platforme odaberete, klađenje će uvijek biti jednostavno, sigurno, brzo i efikasno. Baš onako kako volimo!

Kako se kladiti u Bet365 - Vrste Oklada

8 / 10

Kako se kladiti u Bet365? Koje opcije postoje? Naše iskustvo je pokazalo kako ova kladionica pokriva širok spektar sportova i natjecanja. Osim najpopularnijih sportova poput nogometa, košarke i tenisa, možete pronaći i cijeli niz manje poznatih disciplina. Navest ćemo samo neke od njih: streljaštvo, ronjenje, veslanje i jedrenje.

Ono što je zanimljivo je da vam registracija na Bet365 kladionicu donosi i mnogo opcija izvan svijeta sporta. Takve kategorije uključuju klađenje na politiku, lutriju i određene događaje vezane uz razne show business nagrade i reality showove.

Kao i svaka druga moderna kladionica, bet365 ima i poseban dio rezerviran za klađenje uživo. Tamo, osim što možete predati svoj listić s okladama na događaje u tijeku, možete pratiti i vizualne simulacije događaja na terenu. Pojedine utakmice podržavaju čak i prijenose uživo.

Bet365 vrste oklada

Kredibilitet - Bet365 blokiran u Hrvatskoj? Bet365 alternativni linkovi

8 / 10

Ovo je jedna od najvećih svjetskih kladionica, stoga posebno čudi što je bet365 blokiran u Hrvatskoj. Valja imati na umu kako to nije posljedica lošeg ili neetičnog poslovanja tvrtke, nego politika Ministarstva Financija i Porezne Uprave Republike Hrvatske.

Naime, Ministarstvo Financija već godinama sustavno radi na blokiranju međunarodnih stranica koje nemaju domaću licencu za pružanje usluga igara na sreću. Licencu Bet365 kladionice dodjeljuje Malteška Agencija za Igre na Sreću (MGA), a ova stranica istovremeno potiče i omogućuje sigurno i odgovorno klađenje.

Što preostaje hrvatskim kladiteljima? Jedna opcija su bet365 alternativni linkovi. Ovi linkovi omogućuju da zaobiđete restrikcije Republike Hrvatske i nesmetano pristupite svojoj novoj omiljenoj kladionici.

Druga opcija je korištenje VPN usluga. Ovi posebni programi vam omogućuju izmjenu IP adrese. Prije nego se odlučite na ovaj korak, važno je znati kako kvalitetni VPN programi koštaju i preko stotinu dolara godišnje.

Bet365 alternativni link je, po našem mišljenju, mnogo jednostavnije i elegantnije rješenje. I ono što je najvažnije – potpuno je besplatno.

Bet365 klađenje - Metode Plaćanja

7 / 10

Depoziti

Bet365 kladionica ne nudi mogućnost obavljanja financijskih transakcija u kunama. Naš stav je kako je najbolje koristiti eure, jer će vam to smanjiti komplikacije kada Hrvatska uvede tu valutu. Za dodavanje novca na račun možete odabrati cijeli niz klasičnih metoda plaćanja, a minimalna uplata varira od pristupačnih 5 € do visokih 150 €.

Ovisno o odabranoj metodi, novac može sjesti na vaš korisnički račun gotovo iste sekunde. Neke staromodne metode ipak imaju dulje trajanje uplate, pa je potrebno pričekati i nekoliko dana.

Svi oblici uplata, bez obzira na metodu, mogu se koristiti bez dodatnih naknada. Ipak, napominjemo kako je dobro imati na umu da pojedine banke mogu naplatiti proviziju prilikom promjene valute.

Povlačenje

Nakon uspješnog igranja, u nekom trenutku ćete željeti i obaviti isplatu. Bet365 opet podržava niz metoda plaćanja, a minimalni iznosi su 5 €, 40 € i 150 €, ovisno o metodi.

Najkraći rok za isplatu je 24 sata, ali može potrajati i nekoliko dana. Najveća isplata po transakciji se kreće od 2.500 € do 70.000 €.

Prije traženja isplate, potrebno je ispuniti sve uvjete bonusa. Uplaćeni iznos morate odigrati barem jednom. Kladionica vas također može zamoliti da dostavite dokumente koji potvrđuju vaš identitet i izvor prihoda. Naše je mišljenje kako ovakve provjere nisu najugodnije, ali su itekako nužne.

Količina Vrijeme Komisija
Količina Vrijeme Komisija

VISA

MasterCard

Maestro

Ecopayz

Paysafecard

Bankovni Transfer

€5–€40,000 Odmah 0%
€5–€40,000 Odmah 0%
€5–€40,000 Odmah 0%
€5–€20,000 Odmah 0%
€5–€1,000 Odmah 0%
€100–€150,000 2–10 dana 0%
€5–€30,000 1–5 dana 0%
€5–€30,000 1–5 dana 0%
€5–€30,000 1–5 dana 0%
€5–€20,000 0–12 sata 0%
€5–€2,500 0–24 sata 0%
€10–€50,000 1–3 dana 0%

Korisnička Podrška

8 / 10

Svi korisnici kladionice na raspolaganju imaju podršku 24/7. Ako živite u Hrvatskoj, na raspolaganju su vam dvije opcije: Bet365 kontakt email ili live chat. Postoji i adresa na koju se možete obratiti pismenim putem, ali računajte da je to dug i mukotrpan proces, ne zbog kvalitete bet365 usluge, već slanja pisma u inozemstvo.

Live chat agent stupio je u kontakt s nama nakon kratkog čekanja (manje od minute). Na sva postavljena pitanja odgovarao je suvislo, strpljivo te s dovoljno detalja da shvatimo o čemu se radi, bez da nepotrebno komplicira stvari.

Svi dogovori su bili lako razumljivi za potpune početnike. U nekoliko navrata nam je poslao linkove na kojima možemo saznati više. Iako je live chat dostupan na engleskom jeziku, naše je mišljenje kako je naprosto izuzetan i nadasve koristan.

Igrači koji žele sami pronaći odgovore na sva pitanja, mogu koristiti izvrsnu FAQ sekciju, podijeljenu po kategorijama.

Telefon

00 800 1236 5365

E-mail

Live chat

Stručnost 0 / 5 5 / 5 5 / 5
Ljubaznost 0 / 5 5 / 5 5 / 5
Vrijeme potrebno za odgovor - 8 sati 45 sekundi

Zaključak

7.4 / 10

Bet365 kladionica ima odličnu reputaciju, nudi velik broj događaja i sportskih disciplina, ali i neke od najatraktivnijih bonusa koje smo vidjeli u zadnje vrijeme.

Nažalost, na sveukupni dojam utjecala je činjenica kako kladitelji iz Hrvatske ne mogu jednostavno pristupiti web stranici, nego se moraju pozabaviti alternativnim linkovima i VPN programima. Mlađim korisnicima to neće pasti teško, ali naše je mišljenje kako svakako postoji skupina igrača koji se ne žele zamarati time.

 • Ograničenja
 • Desktop stranica se ponekad dugo učitava

Bez obzira na manje nedostatke, Bet365 je bio i ostao vrhunsko mjesto za klađenje. Ono što nas je najviše oduševilo je fantastičan izbor oklada svih vrsta, ali i bonusi koji vam mogu pomoći da izvučete maksimum iz svake oklade.

FAQ

?

Prihvaća li Bet365 uplate u kriptovalutama?

Korisnici iz Hrvatske ne mogu izvršiti plaćanje u kriptovalutama. Na raspolaganju imate cijeli niz fiat valuta, od kojih je najbolji izbor euro.
?

Koliko iznosi minimalna uplata na Bet365?

Minimalna uplata za većinu metoda je 5 €.
?

Ima li Bet365 važeću licencu?

Bet365 ima važeću licencu koju dodjeljuje Republika Malta. Trenutno ne posjeduje licencu Republike Hrvatske.
?

Mogu li se kladiti putem mobitela?

Da, na Bet365 je moguće kladiti se putem mobitela. Postoje mobilna verzija web stranice, iOS i Android aplikacije.
?

Je li služba za korisnike dostupna 24 sata dnevno?

Da, Bet365 službu za korisnike je moguće kontaktirati 24 sata na dan, 7 dana u tjednu.

Općenite informacije

Naslov Bet365
Službena stranica www.bet365.com
Godina osnutka 2000
Telefon 00 800 1236 5365
E-mail Nema
Plaćanja Paysafecard, VISA, MasterCard, Ecopayz, Bankovni Transfer, Maestro
Vrste oklada Utrke pasa, NBA, Odbojka, Liga prvaka, Europska liga, eSports, DoTA 2, MMA, Bejzbol, Boks, CS:GO, Hokej, Pikado, UFC, Tenis, Košarka, Konjske utrke, Formula 1, Nogomet
Licenca UKGC
Autor recenzije

Marija Šimanović

Marija Šimanović

Marija Šimanović je profesionalni novinar i specijalist za klađenje koji radi u Hrvatskoj.

Utisci igrača o kladionici Bet365

učitavam...