Članak je posljednji put ažuriran:

Pročitaj recenziju Posjeti

22bet Mobilna Aplikacija

Detaljan vodič za instalaciju i objektivna recenzija Android i iOS aplikacija za 22bet kladionicu.

Android aplikacija

 • engleski

 • 1000+ preuzimanja

 • 96 Mb

 • 9 / 10

Preuzeti

iOS aplikacija

 • engleski

 • 1000+ preuzimanja

 • 142 Mb

 • 6 / 10

Preuzeti

22bet: Mobilni Vodič i Recenzija za Android i iOS

Broj kladitelja koji žele imati sve parove i kombinacije na dohvat ruke raste iz dana u dan, a 22bet to u potpunosti razumije! Dinamičan način života i dostupnost sportova iz cijeloga svijeta promijenili su način na koji poimamo klađenje. Na svu sreću, 22bet mobilno klađenje je nevjerojatno jednostavno! Ova popularna kladionica nudi vam mogućnost klađenja pomoću aplikacija za Android i iOS, ali i mobilne verzije web stranice. U našoj recenziji saznajte u kojem obliku 22bet aplikacija pruža najbolje iskustvo, te kako je instalirati i koristiti.

Početna stranica 22bet

Kako preuzeti aplikaciju za 22bet?

Najjednostavniji način da preuzmete 22bet app je da posjetite web stranicu i pri dnu ili u glavnom izborniku kliknete gumb “Mobilne Aplikacije”. Otvorit ćete novu stranicu na kojoj se nalaze linkovi za 22bet Android i iOS aplikacije.

Proces instalacije može se obaviti prije ili nakon registracije u kladionicu. Preporučujemo da se ipak najprije registrirate. U tom slučaju, možete početi s klađenjem čim završite s postavljanjem aplikacije 22bet!

Kako instalirati 22bet: apk za Android

 1. Na dnu ili vrhu web stranice odaberite “Mobilne Aplikacije”
 2. Kliknite gumb za preuzimanje 22bet apk
 3. Pričekajte nekoliko trenutaka da se dovrši preuzimanje i instalacija
 4. 22bet mobilna aplikacija će se otvoriti nakon što kliknete “Open”
 5. Prijavite se ili registrirajte

Ovisno o postavkama na vašem telefonu, instalacija će se dogoditi automatski ili ćete morati dozvoliti instalaciju iz nepoznatih izvora.

Preuzimanje Android 22bet

Kako instalirati 22bet: aplikaciju za iOS

 1. Otvorite postavke svog mobilnog uređaja te odaberite “iTunes & App store”
 2. Kliknite “Apple ID”
 3. Odaberite “Pogledaj Apple ID”
 4. Kliknite “Država/Regija”
 5. Odaberite Nigeriju
 6. Prihvatite uvjete korištenja
 7. Odaberite “None” kao metodu plaćanja
 8. Na web stranici kladionice preuzmite svoju aplikaciju
Preuzimanje iOS 22bet

Mobilna verzija, Android, iOS ili Desktop: prednosti i nedostaci

Kao i uvijek, desktop verzija je ultimativni odabir ako preferirate klađenje na osobnom računalu. Situacija je nešto drugačija ako koristite mobitel. Za početak je potrebno naglasiti kako je 22bet mobilna verzija najbolji odabir za korisnike koji ne vole aplikacije ili samo žele imati što više slobodne memorije na mobitelu. Najveća mana ovog pristupa je što se svaki put morate iznova prijaviti na platformu. S druge strane, najveća prednost je što možete pristupiti svom računu s bilo kojeg mobitela kojeg imate pri ruci.

22bet aplikacija za Android, baš poput one za iOS, pruža vrhunski užitak klađenja. Dovoljno je samo nekoliko dodira prstom po ekranu i vidjet ćete sve ponuđene događaje toga dana. Mana ovog pristupa je što zahtijeva instalaciju, ali i ažuriranje s vremena na vrijeme.

Kako se prijaviti

22bet kladionica aplikacija omogućuje instant prijave i odjave na korisničkom računu. Samo upišite korisnički broj i lozinku. Korisnički broj će vam dodijeliti kladionica prilikom registracije. Umjesto korisničkog broja možete unijeti i email koji ste koristili za registraciju. Imajte na umu kako za korištenje aplikacije morate koristiti VPN.

Brzi pristup

Brzi pristup će najviše koristiti kladiteljima koji preferiraju mobilnu verziju stranice. Dovoljno je u internetski pretraživač (najčešće Google) utipkati “22bet.com prijava” ili pak samo “22bet.com”. Kliknite na prvi rezultat, upišite svoje podatke u prozoru za prijavu i uživajte u klađenju!

Upute korak po korak

Upute koje slijede namijenjene su korisnicima mobilnih aplikacija:

 • Na zaslonu mobilnog telefona pronađite aplikaciju
 • Kliknite ikonu i otvorite aplikaciju
 • Kliknite izbornik u gornjem lijevom kutu
 • Kliknite “Prijava”
 • Unesite email ili korisnički broj i lozinku
 • Uživajte u klađenju
Prijava 22bet

Klađenje uživo

Dio mobilne aplikacije namijenjen klađenju uživo pruža uistinu spektakularan uvid u sve aspekte meča koji vas zanimaju. Odaberete li npr. tenis, vidjet ćete ne samo rezultat, nego i slike igrača te osnovne statistike.

Najzanimljivijii dio live platforme su prijenosi uživo. Trenutno, prijenosi su dostupni samo za određeni broj sportova. Aktiviraju se na način da kliknete odgovarajući gumb u opisu oklade. Nažalost, tehnologija koju kladionica koristi nije savršena te smo u više navrata gledali crni ekran, a ne utakmicu, posebno kada se radilo o e-sportovima. S druge strane, prijenosi nogometnih utakmica Azijskih liga su funkcionirali besprijekorno.

Klađenje-uživo-1-22betKlađenje-uživo-2-22bet

Metode plaćanja

22bet je dodao pregršt metoda plaćanja dostupnih u Hrvatskoj. Kada odlučite napraviti prvu uplatu, primijetit ćete nekoliko kategorija metoda. Preporučene metode bit će dostupne pri samom vrhu. One uključuju kreditne kartice (Visa, MasterCard), e-novčanike (Skrill, Ecopayz, Neteller) i prepaid kartice (PaySafe). Osim klasičnih metoda plaćanja, dostupne su i kriptovalute. Svaka metoda ima poseban iznos minimalne uplate (od 7.50 do oko 40 KN).

Depozit

Skrill uplata 22bet

Povlačenje

Skrill isplata 22bet

Slična pravila vrijede i za isplate. Svaki oblik plaćanja ima svoj zadani minimum za provođenje isplate. Za Skrill je taj iznos oko 15 KN, dok je za Neteller 37 KN. S obzirom na različite iznose minimuma, savjetujemo da istražite sve metode i odaberete onu koja vam najbolje odgovara.

22bet mobilni izbornik 22bet načini plaćanja

Mobilno sučelje omogućuje brz i efikasan pristup sustavima plaćanja. Za uplatu na račun dovoljno je kliknuti znak plus koji se nalazi odmah pored stanja na vašem računu. Za isplate kliknite “Moj Račun” i potražite kategoriju za isplate.

Sažetak

Aplikacija 22bet svojim korisnicima omogućuje nekoliko različitih pristupa klađenju. Zahvaljujući tri dostupne mobilne platforme, svaki korisnik može odabrati onu koja mu najviše odgovara. Bez obzira koju vrstu odaberete, jednostavano i efikasano klađenje je zagarantirano. Kladitelje će oduševiti cijeli niz metoda plaćanja, atraktivni prijenosi uživo i kategorije koje su identične onima na matičnoj desktop platformi.

Ograničenja

komplicirana instalacija na iOS uređaje

nužno korištenje VPN programa

Najveća mana je proces instalacije koji je ponekad uistinu kompliciran, pogotovo za iOS korisnike. U većini slučajeva, korisnici će morati uložiti nešto više truda nego što je uobičajeno. Za početak, s obzirom na restrikcije u Republici Hrvatskoj, nemoguće je pristupiti web stranici i preuzeti datoteke bez korištenja VPN programa. Takvi programi predstavljaju dodatni trošak za korisnike.

Ovisno o postavkama na vašem mobitelu, bit će potrebno prilagoditi ih tako da možete preuzeti aplikaciju kompatibilnu s vašim operativnim sustavom.

Bonusi 22bet

1 ocjena, prosječno 5 od 5

FAQ

? Postoje li posebni bonusi za korisnike mobilnih uređaja?
Nažalost, 22bet ne nudi posebne bonuse za igrače koji se klade putem mobitela.
? Podržava li 22bet prijenose uživo na svojim mobilnim aplikacijama?
Podržava, ali samo za određene utakmice i kategorije sportova.
? Koliko je jednostavno uplatiti novac/zatražiti isplatu novca u 22bet aplikaciji?
Uplate i isplate su izrazito jednostavne. Dovoljno je samo kliknuti odgovarajući link u profilu i slijediti upute.
? Gdje u aplikaciji mogu pronaći 22bet promocije?
Kliknite “Moj račun”, te pogledajte kategoriju “Extra”. Tamo možete pronaći sve dostupne bonuse i popis promotivnih kodova koje imate na raspolaganju.
? Gdje mogu pronaći .apk datoteke za iOS i Android?
Sve datoteke potrebne za instalaciju možete pronaći direktno na web stranici kladionice.

OSTALE APLIKACIJE

Autor recenzije

Marija Šimanović

Marija Šimanović

Marija Šimanović je profesionalni novinar i specijalist za klađenje koji radi u Hrvatskoj.

Reviewer

Ivona Kovačić

Ivona Kovačić

Ja sam Ivona. Diplomirana sam statističarka i dolazim iz sportske obitelji. Ta dva svijeta su oduvijek išla zajedno, ali su dobila novu dimenziju radi jednog bivšeg dečka koji je bio strastveni kladioničar. Zahvaljujući njemu, sportsko klađenje je na velika vrata ušlo u moj život.