Tko smo mi - Prvi Dio

Ako ste ljubitelj klađenja, onda vam je poznato koliko je teško pronaći pouzdane izvore o svijetu klađenja, kladionicama, i ostale važne informacije. Postoji toliko pogrešnih podataka o klađenju da se jednostavno ne možete ne osjećati iznervirano. U potpunosti vas razumijemo.

Upravo zato je MightyTips.hr vaš najbolji izvor vijesti o klađenju. Naš tim stručnih recenzenata vam stoji na usluzi. Donosimo vam iskrene recenzije kladionica i njihovih mobilnih aplikacija, zajedno s najnovijim informacijama o bonusima i vijestima iz industrije.

Klađenje je dugi niz godina bio naš omiljeni hobi i stručno područje. Sada je došlo vrijeme da podijelimo sve to s vama na MightyTips.hr.

Čime se bavimo 

 • Poštene recenzije kladionica i aplikacija

  Sve kladionice na našoj web stranici recenziramo objektivno i detaljno, na temelju različitih faktora i kriterija. Vjerujemo kako imate pravo znati sve o mjestu na kojem ćete možda potrošiti svoj novac.

 • Recenzije bonusa

  Osim recenzija kladionica, pružamo vam i najrelevantnije informacije o bonusima koje možete preuzeti u svakoj kladionici. Tako možete donijeti bolje odluke, utemeljene na informacijama.

 • Recenzije sportova

  Pronaći ćete informacije o najpopularnijim sportovima u kontekstu klađenja. U našim recenzijama pronaći ćete istaknute kladionice koje prihvaćaju oklade na određeni sport, kao i zanimljive činjenice.

 • Recenzije metoda plaćanja

  Metode plaćanja koje ćete imati na raspolaganju su važan dio vašeg iskustva klađenja. Naše recenzije opisuju pojedinosti najpopularnijih sustava plaćanja i pružaju listu kladionica koje ih prihvaćaju.

Naš tim – Drugi dio

Mi smo stručnjaci u klađenju.

Kladitelji, dizajneri, autori, content menadžeri, programeri, i svi ostali koji sudjeluju u kreiranju izvanrednog projekta zvanog MightyTips. Mi smo pojedinci iz brojnih država ujedinjeni u našoj strasti i volji da učinimo klađenje dostupnim osobama koje misle kao i mi.

Naši autori:

 • Ivona Kovačić

  Sportsko klađenje vidim kao nešto čemu treba pristupiti racionalno. Netko tko dobro poznaje vjerojatnoće vam može pomoći da prepoznate one najbolje prilike za dobitak koje vam kladionice svjesno ili nesvjesno nude i iskoristite ih. To je nešto u čemu vam, zajedno sa ostatkom MightyTips ekipe, želim pomoći

 • Marija Šimanović

  Marija Šimanović je profesionalni novinar i specijalist za klađenje koji radi u Hrvatskoj. Njena stručnost u sportskim marketima za klađenje izvire iz dugotrajne ljubavi prema košarci i vaterpolu. Željna uzbuđenja, uvijek pomno prati uspone i padove njenih omiljenih ekipa. Kada je Marija konačno odlučila predočiti svoje znanje u pisanom obliku, ...

Kontaktirajte Nas

Ako imate pitanja ili prijedloga, kontaktirajte nas!

Prijava

E-mail

Lozinka

Potvrda lozinke