Članak je posljednji put ažuriran:

Pročitaj recenziju Posjeti

Betway Aplikacija

Android aplikacija

 • Engleski

 • 1000+ preuzimanja

 • 26.05 MB Mb

 • 9 / 10

Preuzeti

iOS aplikacija

 • Engleski (još 12 u ponudi)

 • 1000+ preuzimanja

 • 53.9 MB Mb

 • 9 / 10

Preuzeti

Betway: vodič i recenzija mobilnih aplikacija za Android i iOS

Aplikacija Betway kladionice nije više samo dodatak ponudi. Danas je to prijeka potreba. S porastom korisnika mobilnih uređaja, sve se više ljudi kladi putem mobitela. Trenutna epidemijska situacija također ide u prilog tome. Dakle, mobilna aplikacija je nešto što svaka kladionica mora imati. Srećom, Betway ima svoje odlične izvorne aplikacije, napravljene isključivo s igračima na umu. Kakve su? Pročitajte u našem vodiču.

betway početnu stranicu

Betway aplikacija: gdje je naći

Betway mobilna aplikacija je jednostavnija za korištenje ako već imate napravljen račun. Više o registraciji na Betway možete saznati u našem vodiču.

Kako instalirati Betway Android aplikaciju

Betway apk nije više dostupan u ponudi Google Play trgovine. No to ne znači da je izgubljena zauvijek.

Evo kako doći do aplikacije:

 1. Idite na glavnu stranicu Betway.com.
 2. Na dnu stranice nađite link za mobilnu aplikaciju. Obično vam u zaglavlju stranice iskoči oglas za instaliranje aplikacije, pa možete izabrati i tu opciju.
 3. Provjerite je li na vašem mobitelu uključeno dopuštenje za instaliranje aplikacija iz nepoznatih izvora
 4. Odaberite preuzimanje aplikacije
 5. Kada se aplikacija preuzme, instalirajte je
 6. To je to! Vaša aplikacija je spremna za korištenje

Kako instalirati Betway iOS aplikaciju

 1. Otvorite Apple trgovinu
 2. Upišite “Betway” u tražilicu
 3. Odaberite aplikaciju i instalirajte je
 4. Kada je instalacija gotova, otvorite aplikaciju

Ako iz nekog razloga aplikacija nije dostupna unutar App Store, ne brinite. Možete naći link za skidanje iOS aplikacije na Betway službenoj stranici.

Mobilna aplikacija u usporedbi s mobilnom verzijom stranice: prednosti i nedostaci

Betway mobilno klađenje je dostupno putem mobilne verzije stranice, kao i putem mobilnih aplikacija. Mobilna verzija Betway stranice pruža iste mogućnosti kao i glavna stranica.

mobilna verzija betway

Pogledajmo usporedbu aplikacija i mobilne verzije:

 • Preuzimanje
  Obje aplikacije zahtijevaju preuzimanje na vaš mobilni uređaj i instalaciju. Mobilna verzija stranice je dostupna izravno putem preglednika. S Android aplikacijom imate dodatne korake, jer nije dostupna na Google Play trgovini.
 • Internet signal
  Aplikacije mogu raditi čak i sa slabijom internet vezom. Pristup stranici putem mobilnog pretraživača će zahtijevati jaču i stabilniju internet vezu.
 • Brzina
  Aplikacije ne usporavaju čak ni kada se veliki broj korisnika kladi u isto vrijeme. Stranice budu značajno sporije, pogotovo za vikend ili za vrijeme većih sportskih natjecanja.
 • Prijava
  U aplikaciju se prijavite samo jednom i označite polje koje pamti vašu prijavu. Mobilna verzija stranice će zahtijevati vaše pristupne podatke više puta.
 • Prostor
  Preuzimanje i instaliranje aplikacija zauzima prostor na vašem mobilnom uređaju. Srećom, ne previše. Pristup mobilnoj verziji stranice ne zahtijeva pohranjivanje podataka.

Kako se prijaviti

Brzi pristup na Betway app i Betway stranicu

Betway mobilna verzija stranice je omiljeni izbor igrača koji ne vole aplikacije. Otvorite vaš preglednik (Google Chrome je najbolji izbor) i jednostavno ukucajte Betway.com. To će vas odvesti na glavnu stranicu kladionice. Android i iOS korisnici će otvoriti izvornu aplikaciju na svom mobilnom uređaju.

Upute korak po korak

Ove upute vrijede za obje mobilne aplikacije, kao i za mobilnu verziju stranice.

 1. Gumb za prijavu je u gornjem desnom kutu. Ikona je u obliku lokota.
 2. Kliknite na Log in kako bi se prijavili.
 3. Imate opciju registracije računa ili prijave već postojećeg računa.
 4. Pošto vjerojatno već imate račun, prijavite se koristeći svoje korisničko ime i lozinku.
 5. Čestitamo! Vaša prijava na Betway aplikaciju je uspješna.
 6. Čak i ako zaboravite lozinku, možete se javiti Betway korisničkoj službi i oni će vam poslati novu putem emaila.

Važno je da nikome ne otkrivate svoju Betway lozinku, kao ni da dijelite račun s drugim korisnicima. Betway, kao i većina kladionica, ima stroga pravila o dijeljenju računa.

Kako se prijaviti betway

Klađenje uživo

Betway Android i iOS aplikacije dižu klađenje uživo na veću razinu. Na Uživo sada imate ponudu utakmica koje se trenutno igraju i mogućnost klađenja na njihov ishod.

Ne zaboravite da se možete uživo kladiti i na ishod e-sportova! Naravno, morate biti brzi jer se kvote mijenjaju kako se utakmica odvija.

Klađenje uživo betway

Betway aplikacija nudi i live stream utakmica, što je pohvalno. Nažalost, ta opcija je dostupna samo igračima iz Ujedinjenog Kraljevstva, Švedske i Irske.

Uplate i isplate

Betway sportska kladionica aplikacija i mobilna stranica podržavaju sve načine uplata i isplata kao i glavna stranica. Ponuda metoda uplate i isplate ovisi od države registracije. Hrvatske igrače će oduševiti mogućnost uplate putem Skrilla i Netellera. Naravno, Visa i Maestro kartice su podržane, kao i ecoPayz.

Uvjeti uplata i isplata su isti. Dakle, 10 € je minimalna uplata/isplata za sve metode. Prije nego što odlučite uplatiti novac na račun, morate proći proces verifikacije. Naravno, to vrijedi i za isplatu novca s računa. Betway ima standardni KYC proces, gdje šaljete sliku svog osobnog dokumenta kako bi potvrdili svoj identitet.

Uplate i isplate betway Uplate betway

Ukupni dojam

Betway aplikacija je s vremenom pokazala znatan napredak. Prve verzije aplikacije su bile blago rečeno, užasne, no danas sa sigurnošću možemo tvrditi da je Betway aplikacija jedna od najboljih na tržištu. Možda čak i najbolja. Kao male nedostatke navodimo nepodržavanje hrvatskog jezika. Također, kladionica ove klase bi trebala imati bolju korisničku podršku.

Ograničenja

Nema bonusa za mobilno klađenje

Hrvatski jezik nije podržan

No opet, manja potrošnja interneta, veća stabilnost i broj podržanih uređaja daju Betway aplikaciji za klađenje prednost nad mobilnom verzijom. Kao i nad većinom konkurencije.

1 ocjena, prosječno 5 od 5

FAQ

? Postoje li posebni bonusi za klađenje putem mobitela?
Nažalost, Betway ne nudi posebne bonuse za mobilno klađenje. Igračima su dostupni isti bonusi kao i putem web stranice.
? Nudi li Betway live streaming za mobilne aplikacije?
Da, no nažalost samo korisnicima iz Ujedinjenog Kraljevstva, Irske i Švedske. Nadamo se da će se u budućnosti to promijeniti.
? Koliko je lako uplatiti/isplatiti novac s Betway aplikacijom?
Nevjerojatno brzo i lako. Razlog čekanja je većinom odabrana metoda uplate/isplate.
? Gdje mogu naći Betway promocije unutar aplikacije?
U donjem lijevom kutu imate ikonu plusa (+). Kliknite je za odabir promocija. Istu ikonu možete naći ako otvorite izbornik u gornjem lijevom kutu (hamburger menu).
? Gdje mogu naći .apk datoteke za iOS i Android?
Betway iOS aplikaciju možete pronaći u App storeu, dok Android aplikaciju preuzimate izravno s Betway stranice.

OSTALE APLIKACIJE

Autor recenzije

Ivona Kovačić

Ivona Kovačić
Ja sam Ivona. Diplomirana sam statističarka i dolazim iz sportske obitelji. Ta dva svijeta su oduvijek išla zajedno, ali su dobila novu dimenziju radi jednog bivšeg dečka koji je bio strastveni kladioničar. Zahvaljujući njemu, sportsko klađenje je na velika vrata ušlo u moj život.