Članak je posljednji put ažuriran:

Pročitaj recenziju Posjeti

Campobet Aplikacija

Svakoga dana, sve više korisnika diljem Hrvatske želi uplaćivati oklade putem mobitela, koji je najbrži i najefikasniji uređaj za klađenje koji uvijek nosimo u džepu. Ako mislite da bi Campobet aplikacija za mobitel riješila sve vaše probleme vezane uz klađenje izvan kuće ili ureda, došli ste na pravo mjesto. U ovom vodiču ćemo otkriti sve tajne mobilnog klađenja u Campobetu.

Nema mobilne aplikacije

Nema mobilne aplikacije

Campobet Aplikacija

Izbornik računa Campobet

Campobet Mobilna Aplikacija - Kako do nje?

Kako biste uspješno koristili Campobet Android app ili pak aplikaciju za iPhone ili iPad, ili da budemo precizniju, mobilnu platformu za klađenje, potrebno je prvo otvoriti korisnički račun.

Ako ste već registrirani, sve što trebate je prijaviti se korištenjem korisničkog imena i lozinke koju ste sami postavili prilikom registracije. Jednom kada imate otvoren račun, možete mu pristupiti u svega nekoliko sekundi. Ova platforma može se koristiti na svim vrstama mobilnih uređaja i tableta, kao i u svim popularnim internetskim preglednicima.

Ovim putem želimo napomenuti i kako će vam za klađenje u ovoj kladionici biti potreban VPN program. Naime, Porezna uprava i Ministarstvo Financija blokiraju pristup međunarodnim online stranicama za klađenje, te je zabranu moguće zaobići samo korištenjem VPN-a.

Kako Instalirati Campobet Aplikaciju za Android?

Ako vam tehničko znanje o mobitelima nije jača strana, nema razloga za paniku, jer je Campobet Android aplikacija zapravo mobilna web stranica. Nećemo se zamarati tehnikalijama, ali recimo ovako – to je ista web stranica kao i ona koju koristite na desktopu, samo prilagođena korištenju na malom ekranu mobitela.

Korisnici Androida najčešće biraju Chrome, ali moguće je koristiti i druge internetske preglednike poput Mozille i Opere. Nakon što ste aktivirali preglednik, jednostavno utipkajte domenu i za nekoliko sekundi ćete moći uplatiti prve oklade, bez Campobet APK preuzimanja i dosadnih ažuriranja.

Kako Instalirati Campobet Aplikaciju za iOS?

Ako preferirate elegantan dizajn i jednostavnost korištenja koju jamče Apple uređaji, nema problema! Sve što trebate je otvoriti svoj Safari preglednik (ili bilo koji drugi, koji i inače koristite), te baš kao i korisnici Androida – utipkati domenu. Campobet aplikacija za iPhone je također mobilna web-stranica koja sadrži sve parove, natjecanja i kategorije kao i desktop verzija, samo na manjem ekranu.

Mobilna verzija Campobet stranice, Campobet aplikacija za Android, Campobet aplikacija za IOS ili Desktop: prednosti i nedostatci

Što je bolje – aplikacija za Campobet ili desktop verzija? Prije nego odgovorimo na ovo pitanje, zapitajte koji ste tip igrača. Preferirate li mobilno klađenje, dok ispijate kavu na suncu, čekate u redu u trgovini ili pak vozite u vlaku na posao? Ili ste pak skloniji klađenju putem osobnog računala, dok u miru sjedite za stolom i nema šanse da vas nešto omete?

Ako spadate u potonje – odgovor je i više nego očit. Za vas je desktop verzija najbolji odabir. Možete koristiti bilo koju marku računala i internetskog preglednika za brz i jednostavan pristup svom korisničkom računu i sportovima na koje se obožavate kladiti.

Mobilni korisnici, s druge strane, nemaju mnogo izbora. Platforma je praktički identična za sve mobilne korisnike, te joj se pristupa direktno iz preglednika. Campobet kladionica za Android je, baš poput kladionice za iOS, zapravo mobilna web-stranica. Prednost mobilnih web-stranica je što nije potrebno preuzimanje, te ne trošite dragocjenu memoriju. Na raspolaganju imate apsolutno sve alate i funkcionalnosti dostupne na desktop verziji, uključivši uplate, isplate, i službu za korisnike.

S druge strane, mana je što nemate omogućen instant pristup, te svaki put morate najprije aktivirati internetski preglednik. Pojedinim kladiteljima, posebno onima koji su navikli na aplikacije za klađenje, ova vrsta platforme se može učiniti pomalo staromodnom. Ipak, većina korisnika će jednostavno uživati u lakoći korištenja koju Campobet nudi u svakom trenutku.

Kako se Prijaviti na Campobet app?

Prijava je iznimno jednostavan proces koji traje točno onoliko koliko vam je potrebno da upišete korisničko ime i lozinku. Najprije kliknite veliku tipku bijele boje u gornjem desnom kutu (Log In), a zatim unesite podatke, i voila – već možete uplatiti prve oklade.

Klađenje Uživo

Campobet aplikacija za klađenje omogućuje klađenje na događaje u tijeku, poznato i kao klađenje uživo. Iako ne postoji mogućnost prijenosa uživo, sve utakmice i mečevi nude ilustrirane informacije o samoj utakmici kao i vizualizacije događaja na terenu.
Campobet klađenje uživo
Broj događaja je mnogo manji, što je sasvim razumljivo, ali u svakom trenutku naše recenzije imali smo na izbor nekoliko desetaka mečeva u preko deset sportova.

Metode Plaćanja

Mobilna kladionica podržava identične metode uplata i isplata kao i desktop platforma. Također, s obzirom da možete imati jedan korisnički račun na oba uređaja, cijeli proces obavljanja transakcija je mnogo direktniji i jednostavniji nego što mnogi misle. Dovoljno je kliknuti veliki zeleni gumb u gornjem desnom kutu (“Deposit”) ili pak kliknuti stanje na svom računu kako biste dobili pristup izborniku posvećenom vašim financijama.

Klikom na “Deposit” aktivirate uplate, a na “Withdrawal” isplate s računa. Kladionica će vam automatski izlistati sve metode plaćanja koje imate na raspolaganju, a na vama je da odaberete metodu, unesete iznos uplate (ili isplate) te autorizirate transakciju.

Dostupne metode, kao i vrijeme izvršenja transakcija i proces verifikacije, su identični za sve vrste kladitelja, bez obzira koji uređaj koriste. Kako biste sami sebi pojednostavili cijeli proces, savjetujemo da koristite istu metodu za uplate i isplate.

Isplate kampobetom A Isplate kampobetom B Polog Campobet 1 Povlačenje kampobeta 1

Sažetak

Mobilno klađenje u Campobet kladionici je osmišljeno na način da bude što dostupnije što širem broju korisnika, čak i onima koji nemaju nikakvog tehničkog znanja o uređaju koji koriste i njegovim postavkama. Dizajn omogućuje jednostavnu i preciznu navigaciju kroz omiljene kategorije, a vizualizacije mečeva i utakmica popraćene statistikama odaju pravo stanje na terenu što je izrazito korisno za sve ljubitelje klađenja uživo.

Ograničenja

Potreban VPN program

Nema live streaminga

Ipak, potrebno je napomenuti i neke nedostatke, prvenstveno potrebu za VPN programom koji je potrebno instalirati na uređaj, a u nekim slučajevima i platiti. Osim toga, prijenos uživo bi učinio cijelu kladionicu još atraktivnijom.

1 ocjena, prosječno 5 od 5

FAQ

? Postoje li posebni bonusi za mobilne korisnike?
Mobilni korisnici mogu prihvatiti sve bonuse koji su dostupni i desktop igračima.
? Nudi li Campobet prijenose uživo za mobilne korisnike?
Nažalost, ne postoji mogućnost prijenosa uživo, ali je moguće pratiti utakmice putem ilustriranih vizualizacija.
? Koliko je jednostavno uplatiti/isplatiti novac putem mobilne aplikacije?
Uplate i isplate su izrazito brze i efikasne, a vrijeme isplate najviše će ovisiti o tome jeste li verificirali svoj račun, te odabranoj metodi.
? Gdje mogu pronaći Campobet promocije unutar aplikacije?
Campobet promocije se nalaze u glavnom izborniku, pri samom vrhu web stranice.
? Gdje mogu pronaći .apk datoteke za iOS i Android?
Pošto ne postoje mobilne aplikacije, APK datoteke je nemoguće pronaći.

OSTALE APLIKACIJE

Autor recenzije

Ivona Kovačić

Ivona Kovačić
Ja sam Ivona. Diplomirana sam statističarka i dolazim iz sportske obitelji. Ta dva svijeta su oduvijek išla zajedno, ali su dobila novu dimenziju radi jednog bivšeg dečka koji je bio strastveni kladioničar. Zahvaljujući njemu, sportsko klađenje je na velika vrata ušlo u moj život.