Ovaj članak je posljednji put ažuriran:

Pročitaj recenziju Posjeti

Campobet Aplikacija

Svakoga dana, sve više korisnika diljem Hrvatske želi uplaćivati oklade putem mobitela, koji je najbrži i najefikasniji uređaj za klađenje koji uvijek nosimo u džepu. Ako mislite da bi Campobet aplikacija za mobitel riješila sve vaše probleme vezane uz klađenje izvan kuće ili ureda, došli ste na pravo mjesto. U ovom vodiču ćemo otkriti sve tajne mobilnog klađenja u Campobetu.

Ova aplikacija još nije dostupna za ovu kladionicu

Ova aplikacija još nije dostupna za ovu kladionicu

Campobet Aplikacija

Izbornik računa Campobet

Campobet Mobilna Aplikacija - Kako do nje?

Kako biste uspješno koristili Campobet Android app ili pak aplikaciju za iPhone ili iPad, ili da budemo precizniju, mobilnu platformu za klađenje, potrebno je prvo otvoriti korisnički račun.

Ako ste već registrirani, sve što trebate je prijaviti se korištenjem korisničkog imena i lozinke koju ste sami postavili prilikom registracije. Jednom kada imate otvoren račun, možete mu pristupiti u svega nekoliko sekundi. Ova platforma može se koristiti na svim vrstama mobilnih uređaja i tableta, kao i u svim popularnim internetskim preglednicima.

Ovim putem želimo napomenuti i kako će vam za klađenje u ovoj kladionici biti potreban VPN program. Naime, Porezna uprava i Ministarstvo Financija blokiraju pristup međunarodnim online stranicama za klađenje, te je zabranu moguće zaobići samo korištenjem VPN-a.

Kako Instalirati Campobet Aplikaciju za Android?

Ako vam tehničko znanje o mobitelima nije jača strana, nema razloga za paniku, jer je Campobet Android aplikacija zapravo mobilna web stranica. Nećemo se zamarati tehnikalijama, ali recimo ovako – to je ista web stranica kao i ona koju koristite na desktopu, samo prilagođena korištenju na malom ekranu mobitela.

Korisnici Androida najčešće biraju Chrome, ali moguće je koristiti i druge internetske preglednike poput Mozille i Opere. Nakon što ste aktivirali preglednik, jednostavno utipkajte domenu i za nekoliko sekundi ćete moći uplatiti prve oklade, bez Campobet APK preuzimanja i dosadnih ažuriranja.

Kako Instalirati Campobet Aplikaciju za iOS?

Ako preferirate elegantan dizajn i jednostavnost korištenja koju jamče Apple uređaji, nema problema! Sve što trebate je otvoriti svoj Safari preglednik (ili bilo koji drugi, koji i inače koristite), te baš kao i korisnici Androida – utipkati domenu. Campobet aplikacija za iPhone je također mobilna web-stranica koja sadrži sve parove, natjecanja i kategorije kao i desktop verzija, samo na manjem ekranu.

Mobilna verzija Campobet stranice, Campobet aplikacija za Android, Campobet aplikacija za IOS ili Desktop: prednosti i nedostatci

Što je bolje – aplikacija za Campobet ili desktop verzija? Prije nego odgovorimo na ovo pitanje, zapitajte koji ste tip igrača. Preferirate li mobilno klađenje, dok ispijate kavu na suncu, čekate u redu u trgovini ili pak vozite u vlaku na posao? Ili ste pak skloniji klađenju putem osobnog računala, dok u miru sjedite za stolom i nema šanse da vas nešto omete?

Ako spadate u potonje – odgovor je i više nego očit. Za vas je desktop verzija najbolji odabir. Možete koristiti bilo koju marku računala i internetskog preglednika za brz i jednostavan pristup svom korisničkom računu i sportovima na koje se obožavate kladiti.

Mobilni korisnici, s druge strane, nemaju mnogo izbora. Platforma je praktički identična za sve mobilne korisnike, te joj se pristupa direktno iz preglednika. Campobet kladionica za Android je, baš poput kladionice za iOS, zapravo mobilna web-stranica. Prednost mobilnih web-stranica je što nije potrebno preuzimanje, te ne trošite dragocjenu memoriju. Na raspolaganju imate apsolutno sve alate i funkcionalnosti dostupne na desktop verziji, uključivši uplate, isplate, i službu za korisnike.

S druge strane, mana je što nemate omogućen instant pristup, te svaki put morate najprije aktivirati internetski preglednik. Pojedinim kladiteljima, posebno onima koji su navikli na aplikacije za klađenje, ova vrsta platforme se može učiniti pomalo staromodnom. Ipak, većina korisnika će jednostavno uživati u lakoći korištenja koju Campobet nudi u svakom trenutku.

Funkcionalnost

Zahvaljujući nijansama zelene boje koje dominiraju sučeljem, Campobet kladionica aplikacija je oku ugodna, pogotovo jer vas nikada ne bombardira oglasima neonskih boja koji se pojavljuju i nestaju brže nego što ih možete kliknuti. Glavni izbornik nalazi se pri samom vrhu i dovoljno je samo kliknuti vrstu klađenja koje vas zanima. Jednom kada uđete u sportsku kladionicu, moći ćete birati između klasičnog, live, i klađenja na virtualne sportove.

Posebno nam se sviđa što tablica događaja i mečeva nije svedena na puke riječi, nego je popraćena ikonama koje olakšavaju snalaženje. Tako je nogomet popraćen odgovarajućom loptom, a hokej pakom, dok je Bundesliga označena njemačkom zastavom, a Premier Liga engleskom.

Kako se Prijaviti na Campobet app?

Prijava je iznimno jednostavan proces koji traje točno onoliko koliko vam je potrebno da upišete korisničko ime i lozinku. Najprije kliknite veliku tipku bijele boje u gornjem desnom kutu (Log In), a zatim unesite podatke, i voila – već možete uplatiti prve oklade.

Sportsko Klađenje

Sportsko klađenje je jedna od nekoliko kategorija u glavnom izborniku i omogućuje direktan pristup svim vrstama sportskog klađenja. Kada uđete u ovu rubriku, potražite sport koji vas zanima, a zatim i lige ili mečeve na koje se želite kladiti.

Čim odaberete prvog favorita, aplikacija Campobet će ga automatski dodati na vaš listić koji se otvara jednostavnim klikom prsta. Imajte na umu kako je sve oklade potrebno i uplatiti, i to što ste ih dodali na listić ne znači da ste ih i uplatili.

Za uplatu oklada kliknite zeleni “Place Bet” gumb. Dobro je znati i da, ako se predomislite, uvijek možete ukloniti ili dodati okladu, dok god ne izvršite predaju listića u kladionicu. Možete uplatiti jednostavne i kombinirane oklade, a moguće je odabrati cijeli niz oklada, ovisno o sportu. Možete birati između koeficijenata u decimalnom i američkom formatu, te razlomaka.

Campobet sportsko klađenje 1 Campobet sportsko klađenje 2 Campobet sportsko klađenje 3

Klađenje Uživo

Campobet aplikacija za klađenje omogućuje klađenje na događaje u tijeku, poznato i kao klađenje uživo. Iako ne postoji mogućnost prijenosa uživo, sve utakmice i mečevi nude ilustrirane informacije o samoj utakmici kao i vizualizacije događaja na terenu.
Campobet klađenje uživo
Broj događaja je mnogo manji, što je sasvim razumljivo, ali u svakom trenutku naše recenzije imali smo na izbor nekoliko desetaka mečeva u preko deset sportova.

Metode Plaćanja

Mobilna kladionica podržava identične metode uplata i isplata kao i desktop platforma. Također, s obzirom da možete imati jedan korisnički račun na oba uređaja, cijeli proces obavljanja transakcija je mnogo direktniji i jednostavniji nego što mnogi misle. Dovoljno je kliknuti veliki zeleni gumb u gornjem desnom kutu (“Deposit”) ili pak kliknuti stanje na svom računu kako biste dobili pristup izborniku posvećenom vašim financijama.

Klikom na “Deposit” aktivirate uplate, a na “Withdrawal” isplate s računa. Kladionica će vam automatski izlistati sve metode plaćanja koje imate na raspolaganju, a na vama je da odaberete metodu, unesete iznos uplate (ili isplate) te autorizirate transakciju.

Dostupne metode, kao i vrijeme izvršenja transakcija i proces verifikacije, su identični za sve vrste kladitelja, bez obzira koji uređaj koriste. Kako biste sami sebi pojednostavili cijeli proces, savjetujemo da koristite istu metodu za uplate i isplate.

Isplate kampobetom A Isplate kampobetom B Polog Campobet 1 Povlačenje kampobeta 1

Korisnička Podrška

Korisnička podrška je naprosto fantastična i možete ih kontaktirati putem telefona ili live chata. Možete poslati i email, ali u tom slučaju ćete morati pričekati neko vrijeme da dobijete odgovor. Live chat se pokazao kao najjednostavnije i najučinkovitije sredstvo komunikacije s kladionicom, a agent nam je ponudio precizne odgovore u roku od samo nekoliko minuta.

Podrška za Campobet

Sažetak

Mobilno klađenje u Campobet kladionici je osmišljeno na način da bude što dostupnije što širem broju korisnika, čak i onima koji nemaju nikakvog tehničkog znanja o uređaju koji koriste i njegovim postavkama. Dizajn omogućuje jednostavnu i preciznu navigaciju kroz omiljene kategorije, a vizualizacije mečeva i utakmica popraćene statistikama odaju pravo stanje na terenu što je izrazito korisno za sve ljubitelje klađenja uživo.

Nedostatci

Potreban VPN program

Nema live streaminga

Ipak, potrebno je napomenuti i neke nedostatke, prvenstveno potrebu za VPN programom koji je potrebno instalirati na uređaj, a u nekim slučajevima i platiti. Osim toga, prijenos uživo bi učinio cijelu kladionicu još atraktivnijom.

Ukupno:

6/10

Često postavljana pitanja

? Postoje li posebni bonusi za mobilne korisnike?
Mobilni korisnici mogu prihvatiti sve bonuse koji su dostupni i desktop igračima.
? Nudi li Campobet prijenose uživo za mobilne korisnike?
Nažalost, ne postoji mogućnost prijenosa uživo, ali je moguće pratiti utakmice putem ilustriranih vizualizacija.
? Koliko je jednostavno uplatiti/isplatiti novac putem mobilne aplikacije?
Uplate i isplate su izrazito brze i efikasne, a vrijeme isplate najviše će ovisiti o tome jeste li verificirali svoj račun, te odabranoj metodi.
? Gdje mogu pronaći Campobet promocije unutar aplikacije?
Campobet promocije se nalaze u glavnom izborniku, pri samom vrhu web stranice.
? Gdje mogu pronaći .apk datoteke za iOS i Android?
Pošto ne postoje mobilne aplikacije, APK datoteke je nemoguće pronaći.

Ostale aplikacije

    Autor

    Ivona Kovačić

    Ivona Kovačić

    Ja sam Ivona. Diplomirana sam statističarka i dolazim iz sportske obitelji. Ta dva svijeta su oduvijek išla zajedno, ali su dobila novu dimenziju radi jednog bivšeg dečka koji je bio strastveni kladioničar. Zahvaljujući njemu, sportsko klađenje je na velika vrata ušlo u moj život.

    kovacicivona92@gmail.com