Članak je posljednji put ažuriran:

Pročitaj recenziju Posjeti

Bet at Home aplikacija za klađenje

Bet at Home aplikacija i njen sustav za mobilno klađenje omogućit će vam brz i instantan pristup svim vašim najdražim sportovima. Kako? Saznajte uz pomoć Bet at Home vodiča koji je pred vama!

Nema mobilne aplikacije

iOS aplikacija

 • 205 MB Mb

 • 8 / 10

Preuzeti

Bet at Home mobile vodič za Android i iOS aplikacije

Bet at Home je kladionica svjetskog glasa, ali u pojedinim aspektima je ipak poprilično tradicionalna. Kako biste saznali više o toj problematici, nastavite čitati našu recenziju u kojoj glavnu ulogu ima Bet at Home mobile platforma. Upoznat ćemo vas sa svim prednostima i manama Bet at Home klađenja, kako pokrenuti mobilno sučelje, te na kraju, i koliko će vas cijeli taj užitak koštati.

📲 Dostupne platforme: mobilna web stranica
🔴 Klađenje uživo: ✔️
💳 Mobilne uplate: ✔️
Mobilne isplate: ✔️
ℹ️ Mobilna podrška: email, live chat
🎁 Mobilni bonusi: kao i na desktopu

Kako pronaći Bet at Home mobilnu aplikaciju

Betathome app je nemoguće pronaći iz jednostavnog razloga: on ne postoji. Korisnici se moraju osloniti na mobilnu verziju web stranice kako bi uplatili svoje listiće. Ono što je važno napomenuti je da ćete u svom app storeu vjerojatno pronaći pregršt sličnih aplikacija, koje imitiraju Bet at Home. Savjetujemo da ih zaobiđete kako ne biste uzaludno trošili svoje vrijeme, ali i novac.

Bez obzira koju kladionicu odaberete, vaša sigurnost nam je uvijek na prvom mjestu. Neka bude i vama!

Kako instalirati Bet at Home .apk za Android: Vodič korak po korak

Kao što smo već nekoliko puta rekli, Bet at Home app još uvijek nije pronašao svoj put do tržišta. To ne znači da se ova popularna kladionica u nekom trenutku neće odlučiti i za taj važan korak. Kako trenutno stvari stoje, morat ćete se pomiriti s mobilnom verzijom web stranice.

Načelno, mobilni web je kompatibilan sa svim Android uređajima na tržištu. Bez obzira koristite li Samsung, Asus, Vivo ili neki četvrti, velika je vjerojatnost da ćete moći uplatiti svoj listić bez mnogo muke.

Svejedno, Bet at Home ipak ima minimalne tehničke zahtjeve:

 • Stock browser na Androidu 2.3 ili 4.0 ili novijem
 • Chrome 25 na Androidu 4.0 ili novijem

Kako instalirati Bet at Home .apk za iOS: Vodič korak po korak

Svi ljubitelji iPhonea i iPada se mogu kladiti putem mobilne web stranice. Kao i u slučaju Android uređaja, mobilna web stranica nudi sve sportove, oklade i funkcionalnosti, kao i desktop sučelje. Na vama je da izvučete maksimum i odaberete internetski preglednik koji vam odgovara.

Bet at Home je još jednom navela određene specifikacije koje su nužne da bi mobilni web funkcionirao besprijekorno:

 • Safari na iOS 5 ili novijem
 • Chrome 25 na iOS 5 ili novijem

Kao što možete i sami zaključiti, stari modeli iPhonea vrlo vjerojatno neće moći podržati ovaj web. Međutim, danas ionako rijetko tko ima telefon star 10 godina.

Bet at Home app za iOS, Android ili mobilna verzija stranice? Prednosti i mane

Bet at Home mobile app se svodi na web stranicu optimiziranu za korištenje na tabletima i pametnim telefonima. Iako ova vrsta platforme nije neuobičajena, kladitelji diljem svijeta ipak preferiraju aplikacije za iOS i Androide.

Ako se zaključite da je mobilni web prihvatljiva opcija za vas, očekuje vas ugodno sučelje, prilagođenu korištenju na malom ekranu. Posebna prednost ovog pristupa je što nisu potrebna preuzimanja, instalacije, obnove i ostale tehničke začkoljice tako česte u slučaju mobilnih aplikacija. Ipak, sagledajmo sve prednosti i nedostatke na jednom mjestu!

Za:

 • instant pristup bez instalacije appa
 • veoma slična desktop sučelju
 • atraktivni bonus i ponude
 • iOS Bet at Home app

Protiv:

 • niža razina sigurnosti nego s aplikacijama

Funkcionalnosti

Betathome app tj. mobilni web je izrazito ugodan za korištenje i ima niz alata za lakše snalaženje. Čim otvorite stranicu, platforma će vas informirati o najpopularnijim sportovima, te okladama koje se nude toga dana. Također postoji i kategorija posvećena okladama za naredni dan. S početne stranice možete navigirati tamo gdje vas vode vaši interesi.

Sportovi i klađenje uživo se nalaze u izborniku pri samom vrhu stranice, baš kao i esportovi. Odmah do njih, nalaze se sve aktivne promocije. Kliknite poklon kako biste saznali više o njima. Otvorite li kategoriju sportova, platforma će vam ponuditi i vruće oklade, nepopularne oklade, ali i neočekivane oklade. Čak i potpuni početnici dobivaju priliku da zablistaju!

Kako se prijaviti?

Prijava na Bet at Home mobile app je veoma jednostavna. Objasnit ćemo kako cijela stvar izgleda u praksi!

 1. Pokrenite browser - pokrenite browser po izboru, koji je kompatibilan sa stranicom
 2. Unesite domenu - utipkajte domenu Bet at Home kladionice i kliknite enter
 3. Potražite zeleni gumb - obično se nalazi u gornjem desnom kutu, i na njemu piše “Log In”
 4. Prijavite se - unesite email ili broj računa te lozinku

Jednom kada ste prijavljeni, moći ćete uplatiti iznos na svoj račun, uplatiti listić, prihvatiti bonus ili zatražiti isplatu.

bet-at-home-glavna-stranica bet-at-home-login

Sportsko klađenje

Bet at Home, kao jedna od najcjenjenijih kladionica u ovom dijelu Europe, ima fantastičnu selekciju svih vrsta oklada. Korisnici mogu uživati u preko 30 kategorija, od kojih neke nisu nužno vezane uz svijet sporta. Dakako, najpopularnije kategorije su one koje svi znamo i volimo. Nogomet, tenis, košarka, hokej na ledu, stolni tenis i rukomet nalaze se pri samom vrhu ljestvice.

Kategorije koje nisu vezane uz sport uključuju politiku, događanja i dodjele nagrada iz svijeta showbiza, popularne emisije i reality showove, te pokoju bizarnu okladu. Npr. moguće se kladiti hoće li znanstvenici dokazati da je Zemlja ravna ploča.

Bet at Home podržava sljedeće vrste oklada:

 • pojedinačne
 • kombinirane
 • multi
 • sistemske

Minimalna oklada je 0,50 EUR bez obzira na vrstu.

Klađenje uživo

Bet at home aplikacija omogućit će vam da uživate u klađenju uživo. To znači da možete iskoristiti posljednje informacije kojima raspolažete u svoju korist. Klađenje uživo je u pravilu mnogo dinamičnije od klasičnog, i jedan je od najpopularnijih oblika klađenja u Hrvatskoj.

Ako se odlučite za ovu vrstu zabave, kladionica će vas odmah upoznati sa svim aktivnim mečevima i utakmicama. Uz svaki pojedini događaj, dobit ćete sve potrebne informacije o tijeku natjecanja. Ovisno o vrsti sporta, Bet at Home nerijetko nudi i uslugu prijenosa uživo. Sada se možete kladiti i gledati utakmicu na istoj platformi!

Metode plaćanja

Bet at home app nudi cijeli repertoar metoda plaćanja, ali imajte na umu kako nisu sve metode dostupne korisnicima ih Hrvatske. Minimalna uplata na Bet at Home račun je 10 EUR, osim u slučaju Paysafecard kada možete nadoplatiti već samo 1 EUR.

bet-at-home-povlacenje

Metode uplate dostupne u Hrvatskoj su:

 • kreditne kartice
 • Apple Pay
 • Skrill
 • Skrill 1-tap
 • Paysafecard
 • Neteller
 • bankovni transfer
 • vaučeri

Metode isplate dostupne u Hrvatskoj su:

 • bankovni transfer
 • kreditne kartice
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafecard
 • vaučeri

Minimalna isplata je 0,01 EUR za bankovni transfer, ali u pravilu je oko 10 EUR.

Korisnička podrška

Bet at Home app ima izvrsnu korisničku podršku koja vam je na raspolaganju 24 sata na dan. Agenti su veoma prijateljski nastrojeni te se trude ponuditi jasne i precizne odgovore na sva vaša pitanja, bez obzira u koje doba dana ih trebate. Čak i ako naiđete na veći problem, neće se ustručavati preusmjeriti vas na nekoga tko može ponuditi odgovor, za slučaj da ga oni ne znaju.

Službu za korisnike kontaktirajte putem:

 • live chata
 • telefona
 • e maila
bet-at-home-podrska

Konačan dojam

Bet at Home je vrhunska kladionica, a sasvim je jasno i zašto. Mobilna verzija njene web stranice može konkurirati najnaprednijim aplikacijama na tržištu.

Kompatibilna sa svim modernim uređajima, bez obzira na marku, idealna je za sve koji žele klađenje na dohvat ruke. Danas se kladite putem mobilnog telefona, sutra putem tableta, a prekosutra? Samo je nebo granica!

Ograničenja

nema Android i iOS app

live prijenosi samo za esportove

1 ocjena, prosječno 5 od 5

FAQ

? Postoje li bonusi samo za mobilne korisnike?
Ne, ali možete preuzeti sve bonuse koji su dostupni i na desktop platformi.
? Nudi li Bet at Home uslugu live prijenosa?
Da, Bet at Home nudi live prijenose, ali samo za određene sportove.
? Je li na Bet at Home aplikacijama jednostavno obaviti uplate i isplate?
Da, uplate i isplate su veoma jednostavne. Sve što trebate učiniti je kliknuti gumb i pratiti upute.
? Gdje unutar aplikacije mogu pronaći Bet at Home promocije?
Bet at Home promocije pronađite klikom na ikonu poklona u gornjem desnom kutu ekrana.
? Gdje mogu pronaći apk. pakete za iOS i Android?
Nažalost, nije moguće pronaći apk. pakete jer Bet at Home ne podržava klađenje putem aplikacija.

OSTALE APLIKACIJE