Recenzija je posljednji put ažurirana

Dodaj recenziju

Bet-at-Home Kladionica

7.5/10

Prednosti:

 • Preko 40.000 događaja mjesečno

 • Odličan izbor sportova

 • Izvrstan bonus dobrodošlice

 • Natjecanja za korisnike

Načini plaćanja:

Skrill Paysafecard VISA MasterCard Neteller Bankovni Transfer Google Pay Skrill 1-Tap

Specifikacije

 • Bonusi i promocije

  7

 • Odds

  7

 • Mobilno

  6

 • Korisnost

  7

 • Vrste oklada

  8

 • Kredibilitet

  8

 • Načini plaćanja

  8

 • Podrška

  9

Bet-at-Home Hrvatski Alternativni link

Nažalost, dužni smo vas informirati kako je Bet at Home blokiran u Hrvatskoj. Ministarstvo Financija i Porezna Uprava ne dozvoljavaju klađenje na web stranicama koje nemaju hrvatsku licencu. Ako se i dalje želite kladiti na ovoj stranici, možete koristiti Bet at Home alternativni link ili neki od Bet at Home mirror linkova. Također, Bet at Home u Hrvatskoj moguće je koristiti i uz VPN programe, ali svakako se raspitajte u službi za korisnike hoće li to utjecati na vaše isplate i primanje bonusa.

Bonusi Bet at Home kladionice

7 / 10

Na stranicama Bet at Home sportske kladionice pronašli smo tri bonusa koji bi mogli biti zanimljivi korisnicima kladionice. Međutim, očito je kako se ova stranica ne oslanja na klasične bonuse, koliko na aktivnost svojih korisnika.

Bet at Home u Hrvatskoj nudi atraktivan bonus dobrodošlice od 50%, do 200 €, svim korisnicima koji naprave uplatu na račun! Bonus se ne dodaje automatski, nego ga je potrebno aktivirati pomoću bonus koda FIRST u roku od 10 dana. Kako biste zatražili isplatu, potrebno ga je odigrati četiri puta (x4) na oklade s koeficijentom od minimalno 1,70. Moguće ga je odigrati na live i oklade unaprijed, eSportove i virtualne sportove.

Winner of the Day (Pobjednik dana) je promocija koja jednom odabranom korisniku donosi 50 €. Sve što trebate je prijaviti se na platformu svakoga dana i možete biti sretni dobitnik ove simpatične nagrade. Najbolja stvar je što, za slučaj da pobjednik ne preuzme bonus, iznos se prenosi na idući dan i bonus raste sve više i više!

Bet Cup je natjecanje koje je Bet at Home kladionica organizirala za svoje najvjernije i najupornije korisnike. Sve što trebate učiniti je uplatiti barem jednu okladu dnevno, i možda baš vi osvojite Porsche 911 vrijedan 100.000€.

Ponuda Bet at Home kladionice - Koeficijenti

7 / 10

Naša Bet-At-Home recenzija će započeti najzanimljivijim aspektom ove kladionice – koeficijentima. Moramo reći kako bi koeficijenti trebali biti mnogo bolji, posebno uzmemo li u obzir popularnost ove kladionice. Većina zanimljivih nogometnih natjecanja poput UEFA Champions Lige i UEFA Europa Lige ima značajno niže koeficijente od konkurencije već na prvoj decimali.

Slično stanje je i s koeficijentima za tenis i košarku. Bet at Home sportska kladionica nije uspjela poboljšati svoju ponudu čak ni za manje popularne sportove poput rukometa i pikada.

Margina na nogometne utakmice je u prosjeku oko 6,6, dok se za košarku kreće i preko 7%, ali to uistinu ovisi od utakmice do utakmice. Ako želi zadržati klijente, Bet at Home kladionica ima mnogo mjesta za poboljšanje svojih usluga po pitanju koeficijenata i bolje joj je da se primi posla.

Margina za klađenje

 • Nogomet

  Nogomet

  6.92%

 • Košarka

  Košarka

  8.26%

 • Hokej

  Hokej

  8.94%

 • Tenis

  Tenis

  7.72%

Ukupna margina na klađenje: 8%

Bet at home mobilna aplikacija i Bet at Home alternativni link

6 / 10

Android korisnici se mogu kladiti i putem Bet at Home aplikacije. Aplikaciju za Bet at Home Hrvatska moguće je preuzeti na službenoj web stranici. Uz aplikaciju ćete dobiti i upute za instalaciju, tako da ni početnici neće imati poteškoća prilikom instalacije. Osim pisanih uputa, možete pregledati i kratku galeriju koja će vam objasniti cijeli proces klađenja na mobilnom uređaju.

Ako ste korisnik Apple mobitela i tableta, ili jednostavno ne želite instalirati aplikaciju, onda vam je na raspolaganju mobilna verzija Bet at Home kladionice. Mobilna verzija je jednako kvalitetna kao i Android aplikacija, te omogućuje brzo, lako, i jednostavno snalaženje. Ponuda sportova i koeficijenti su identični, tako da možete igrati i samo na mobitelu!

Možete igrati u iPhone App

iPhone App

Više
Možete igrati u Android App

Android App

Više
Možete igrati u Mobilni preglednik

Mobilni preglednik

Više

Funkcionalnost

7 / 10

Bet At Home ponuda golica maštu hrvatskih kladitelja već neko vrijeme zahvaljujući odličnim koeficijentima, širokoj paleti bonusa, i zanimljivim kategorijama koje svaki dan čine drugačijim. Na kraju krajeva, klađenje na Bet at Home je popularno diljem Europe!

Prednosti

Ograničenja

Nema mobilnu aplikaciju za iOS

Teško je pronaći live chat

Fantastična platforma dostupna je na mobilnim uređajima i desktop računalima u samo nekoliko klikova. Bet at Home kladionica je pripremila cijeli niz pogodnosti koje možete ostvariti bez obzira koji uređaj koristite i na koji sport se kladite.

Bet at Home klađenje - vrste oklada

8 / 10

Bet at Home kladionica vam omogućuje klađenje na preko 30 kategorija, što je uistinu impresivno. Svakog mjeseca možete očekivati preko 40.000 događaja što garantira kako vam nikada neće biti dosadno. Najpopularniji sportovi koje nudi kladionica Bet at Home su sasvim očekivani: nogomet, tenis, košarka, hokej i baseball.

Ako želite, možete iskušati sreću u snookeru, biciklizmu i šahu. Korisnici koje sport ni najmanje ne zanima se mogu kladiti na politiku i na razne događaje iz svijeta showbiza poput nagrada Oscar, ali i na e-sportove. Što se tiče vrsti, moguće su klasične, kombinirane, sistemske, i višestruke oklade.

Bet-at-Home vrste oklada

Bet at Home kladionica Kredibilitet

8 / 10

Bet at Home Hrvatska je web stranica koja je u vlasništvu jedne od najvećih tvrtki u svijetu klađenja – bet-at-home.com AG. Tvrtka je osnovana 1999. u Austriji, da bi uskoro doživjela nevjerojatno širenje na cijelu Europu.

Ovaj kladioničarski gigant posjeduje maltešku licencu za klađenje, te eCOGRA certifikat koji jamči poštene šanse i koeficijente. Osim toga, član je brojnih profesionalnih udruženja poput EGBA-e, ESSA-e, i EASG-e. Kako bismo dobili detaljan uvid u korisnička iskustva po pitanju Bet at Home kladionice, provjerili smo iskustva njenih korisnika.

Većina kladitelja je izrazito zadovoljna Bet at Home uslugama. Većina negativnih recenzija na koje smo naišli su ili promotivne objave za druge kladionice ili rezultat nepoznavanja uvjeta korištenja. Također, neki od njih se pozivaju na osobne razloge zašto bi kladionica trebala isplatiti određene oklade, ali takve negativne recenzije zbilja nemaju uporište u stvarnosti.

Kako se kladiti na Bet at Home - Metode plaćanja

8 / 10

Uplate

Nakon što odlučite iskušati svoje šanse u Bet at Home kladionici, vidjet ćete kako uplatu možete obaviti korištenjem popularnih metoda. One, između ostalog, uključuju i kreditne kartice svih vrsta, te e-novčanike za brze i jednostavne transakcije. Minimalna uplata je samo 10 € za većinu metoda, a ako koristite klasični bankovni transfer, nema donjeg minimuma za uplatu. Nakon što obavite transakciju, novac bi trebao biti odmah dodan na račun, ali imajte na umu kako prijenos novca može potrajati i do 3 dana, ovisno o metodi.

Isplate

Minimalna isplata je 10 €. U pojedinim slučajevima budite spremni platiti dodatne naknade. Sve isplate putem direktnog bankarstva uključuju tri besplatne transakcije, dok se sve naredne naplaćuju 5 €. Maksimalna isplata ovisi o metodi, a najveća je za Neteller – 10.000 € po transakciji. Prije isplate cijelu uplatu je potrebno odigrati barem jednom, na oklade po izboru. U slučaju da to ne učinite, kladionica ima pravo naplatiti dodatne troškove obrade.

Količina Vrijeme Komisija
Količina Vrijeme Komisija

VISA

MasterCard

Google Pay

Skrill

Skrill 1-Tap

Paysafecard

Neteller

Bankovni Transfer

€10–N/A Odmah 0%
€10–N/A Odmah 0%
€10–N/A Odmah 0%
€10–N/A Odmah 0%
€10–N/A Odmah 0%
€1–N/A Odmah 0%
€10–N/A Odmah 0%
N/A 1–3 dana 0%
€30–N/A 1–3 dana 0%
€30–N/A 1–3 dana 0%
€10–N/A Odmah 0%
€10–N/A Odmah 0%
€10–N/A Odmah 0%
€0.01–N/A 1–3 dana 0%

Korisnička podrška

9 / 10

Korisnička podrška će vam rado pomoći objasniti kako se kladiti u Bet at Home. Dostupni su putem telefona, live chata, i Bet at Home kontakt emaila. Telefonska podrška je jednostavno fantastična, ali i skupa, pošto poziv na broj nije besplatan.

Odgovor na email je bio veoma detaljan i koristan, ali smo ga čekali 20 sati. Live chat se nameće kao najbolji odabir. Iako smo čekali nekoliko minuta, agentica nam je dala zadovoljavajući odgovor i bila je spremna pružiti više detalja.

Telefon

E-mail

Live chat

Stručnost 5 / 5 5 / 5 5 / 5
Ljubaznost 5 / 5 5 / 5 5 / 5
Vrijeme potrebno za odgovor 30 sekundi 20 sati 5 minuta

Zaključak

7.5 / 10

Registracija na Bet at Home kladionicu je izrazito jednostavna, a klađenje je dječja igra! Bet at Home ponuda sportova je izuzetna. Iako bi koeficijenti mogli biti bolji, kladionica to nadoknađuje sigurnim uplatama, brzim isplatama, te odličnom reputacijom.

Bet at Home je na tržištu preko dva desetljeća i svi njeni korisnici mirno spavaju znajući da je 100% sigurna. Najveća mana ove kladionice je što će vam biti potrebni Bet at Home alternativni linkovi kako biste joj pristupili.

Ograničenja

Pristup putem alternativnih linkova

Ako tražite najbolje koeficijente na tržištu, ovdje ih nećete pronaći. Ako želite sigurnu kladionicu sa zanimljivim bonusima, nema razloga da tražite dalje.

FAQ

? Koja je minimalna uplata na Bet at Home?
Minimalna uplata je 10 € za većinu metoda plaćanja. Odlučite li se na klasičnu uplatu na račun, nema donjeg ograničenja na iznos uplate!
? Je li Bet at Home legalan u Hrvatskoj?
Bet at Home nema hrvatsku licencu, stoga je ova web stranica blokirana za sve posjetitelje s hrvatskom IP adresom. Kladionica ima MGA licencu za legalno organiziranje sportskog klađenja.
? Mogu li se kladiti putem mobitela?
Naravno! Bet at Home vam nudi dvije mogućnosti: Android mobilnu aplikaciju ili mobilnu web stranicu koja je dostupna iz preglednika.
? Hoću li morati platiti dodatne naknade na uplate i isplate?
U većini slučajeva nećete imati dodatnih troškova. Prije isplate svakako odigrajte cijelu uplatu barem jednom, te pripazite na broj mjesečnih isplata.
? Koje sportove nudi Bet at Home?
U repozitoriju ćete pronaći klasične sportove poput nogometa i košarke, nešto manje popularne discipline poput šaha i snookera, ali i širok izbor e-sportova.

Općenite informacije

Naslov Bet-at-Home
Službena stranica www.bet-at-home.com
Godina osnutka 1999
Telefon Nema
E-mail Nema
Plaćanja Skrill, Paysafecard, VISA, MasterCard, Neteller, Bankovni Transfer, Google Pay, Skrill 1-Tap
Vrste oklada Utrke pasa, NBA, Odbojka, Liga prvaka, Europska liga, Eurovizija, eSports, DoTA 2, MMA, Bejzbol, Boks, CS:GO, Hokej, Pikado, UFC, Tenis, Košarka, Formula 1, Nogomet
Licenca Curacao
Autor recenzije

Marija Šimanović

Marija Šimanović

Marija Šimanović je profesionalni novinar i specijalist za klađenje koji radi u Hrvatskoj.

Reviewer

Ivona Kovačić

Ivona Kovačić

Ja sam Ivona. Diplomirana sam statističarka i dolazim iz sportske obitelji. Ta dva svijeta su oduvijek išla zajedno, ali su dobila novu dimenziju radi jednog bivšeg dečka koji je bio strastveni kladioničar. Zahvaljujući njemu, sportsko klađenje je na velika vrata ušlo u moj život.

Utisci igrača o kladionici Bet-at-Home

učitavam...