Članak je posljednji put ažuriran:

Pročitaj recenziju

Germania aplikacija

Modernizacija je jedna od ključnih odlika sportskih kladionica u današnje vrijeme, a Germania mobilna aplikacija svakako spada među rješenja koja idu u tom smjeru.

Android aplikacija

 • HR, EN, RO, ES

 • 80.7 Mb

 • 7 / 10

iOS aplikacija

 • HR, EN, RO, ES

 • 55.1 Mb

 • 7 / 10

Nije dostupno na vašoj lokaciji

Germania aplikacija

Mobilna verzija Germania stranice ponudila je igračima mogućnost igre i kada se nalaze izvan svog doma, a iako su još uvijek potrebna određena unaprjeđenja, nije nas potpuno razočarala. Kakva je njezina funkcionalnost te može li konkurirati ostalim hrvatskim i inozemnim priređivačima igara na sreću? Saznajte u našoj recenziji!

germania menu

Germania app – kako preuzeti aplikaciju I instalirati je?

Germania aplikacije pronaći ćete po već standardnoj proceduri, uz pomoć stranice samog priređivača igara na sreću. Treba reći da na desktop sučelju i na mobilnoj verziji poveznica za preuzimanje Germania Sport aplikacija nije istaknuta na vidljivom mjestu. Ali uz kratku Google pretragu ovog pojma, brzo ćete naći mjesto za preuzimanje, nakon čega sve dalje postaje jednostavno.

Germania aplikacija za Android - koraci za instalaciju

 • kliknite gumb ‘Preuzmi aplikaciju’ na online stranici kladionice
 • potvrdite na mobitelu klikom na ‘Preuzmi’ i ‘Otvori’ Germania APK datoteku
 • dajte dopuštenje aplikaciji za instalaciju
 • instalirajte aplikaciju i zatim je otvorite
 • registrirajte se ili prijavite

Germania aplikacija za iOS - koraci za instalaciju

Germania aplikacija za Appleove pametne uređaje može se instalirati putem App Storea, gdje ima visoku ocjenu 4,4.

 • ako još nemate, instalirajte iOS verziju 11.0 ili noviju
 • pronađite aplikaciju unutar App Storea
 • preuzmite aplikaciju na vaš mobilni uređaj
 • instalirajte je
 • prijavite se ili registrirajte

Mobilna verzija Germania stranice, aplikacija za Android, iOS i desktop - prednosti i nedostaci

Sasvim drukčije sučelje! Germania aplikacija za mobitel značajno se razlikuje od svoje mobilne web verzije, kao i one optimizirane za desktop. To je vrlo zanimljiva odluka, jer u današnje vrijeme vodeće kladionice pokušavaju igračima pružiti što sličnije iskustvo na svakoj platformi koju koriste.

Pa tako na mobilnoj web verziji odmah na početnoj stranici imate pregršt utakmica s ponuđenim kvotama na koje se možete kladiti već jednim klikom. Germania kladionica za Android i iOS ima drukčije rješenje, s izbornikom u obliku fotografija preko cijelog ekrana, kroz koji birate želite li sudjelovati u klađenju uživo, sportskom klađenju, lotu, casinu ili virtualnim igrama.

Moramo reći da web verzija ima izbornik u gornjem dijelu ekrana, dok ni Germania aplikacija za iOS, kao ni Germania Android aplikacija, to nema. Ispada da je uz App lako pronaći jedan sportski događaj koji tražite, ali problemi nastaju ako ih poželite stavit više na svoj listić.

Pozitivna je stvar što u svakom trenutku vidite cifru kojom raspolažete na svojem računu, no nedostatak je bočna navigacija koja je uvriježeno rješenje pri izradi aplikacija u današnje vrijeme. Germania je ne nudi niti uz Germania Sport Android App, niti uz ijednu drugu varijantu mobilnog sučelja, uključujući i onu na webu.

Kako se prijaviti u Germania aplikaciju?

Bez prijave nema igre! Germania aplikacija za klađenje traži od vas upisivanje korisničkih podataka prije nego dobijete priliku unovčiti svoje znanje. To nije nikakav problem jer ćete pronaći ikonu profila u gornjem desnom kutu i zatim na velikom ekranu dobiti priliku ući u svoje sučelje.

Kad je registracija u pitanju, situacija je nešto kompliciranija. Osim imena i prezimena, morat ćete upisati i svoju adresu, OIB, broj osobne iskaznice i bankovnog računa te potvrditi da niste politički izložena osoba. Slijedi aktivacija putem maila, pa verifikacija osobnim podacima.

U svakom slučaju, kad odradite te tehničke stvari, Germania aplikacija za Android zapamtit će vaše podatke i više neće biti potrebe upisivati ih svaki put. To ubrzava klađenje i povećava mogućnost za zaradu nakon što se pojavi zanimljiva nova informacija u nekom sportskom događaju, koju treba pokušati unovčiti.

germania login

Klađenje uživo

Aplikacija za Germania kladionicu nudi jedno od boljih klađenja uživo na domaćem tržištu, s velikom pažnjom posvećenom detaljima.

Pa se tako pred vama na ekranu nalazi raskošni virtualni prijenos svakog sportskog događaja, a odličan efekt imaju crvene i zelene oznake koje se javljaju u trenucima kada se koeficijenti mijenjaju.

Tu je još i temeljita statistika onog što se događalo u susretu, a postoji i određeni broj live streaming prijenosa koji dodatno uljepšavaju cijelo iskustvo.

Metode plaćanja

Uplate i isplate putem mobilnog sučelja čak su i elegantnije od onih na desktop verziji, a dostupne su vam sve aktualne metode plaćanja GermaniaSport kladionice.

Bankovne kartice, Skrill i Germania bon su moguće opcije nadoplate računa, a AirCash aplikacija nudi najniži limit od 10,00 HRK. Što se isplate tiče, možete je obaviti u poslovnici, putem spomenutog AirCasha i isplatom na tekući račun, a svakako bi tu trebao biti ponuđen i Skrill, no trenutno nije dostupan.

germania isplata metode placanja germania

Germania mobilna aplikacija - zaključak

Germania kladionica aplikacija za iOS i Android namijenjena je modernim igračima koji žele dobiti priliku unovčiti svoje sportsko znanje i kad su daleko od laptopa ili stolnog računala.

Međutim, ne možemo je ocijeniti zaista potpuno modernom i svakako traži određeno unaprjeđenje. Prije svega bi dobro došla određena bočna navigacija za lakše snalaženje u sučelju, a i sam font koji koristi mogao bi biti u skladu s novim desetljećem u koje smo ušli.

Ipak, među domaćim priređivačima igara na sreću, Germania mobilna aplikacija zauzima istaknuto mjesto i nudi dovoljno za efikasno i sasvim ugodno klađenje u pokretu, a to je najvažnije.

Ograničenja

Bonuse i promocije je teško pronaći

Fali bočna navigacija

Ipak, među domaćim priređivačima igara na sreću, Germania mobilna aplikacija zauzima istaknuto mjesto i nudi dovoljno za efikasno i sasvim ugodno klađenje u pokretu, a to je najvažnije.

Sveukupno:

7.0/10

1 ocjena, prosječno 5 od 5

Najčešća pitanja

? Postoje li mobilni bonusi za korisnike Germania aplikacija?
Iako se ova kladionica trudi povremenim darivanjem potaknuti igrače na aktivnu igru, mobilni bonusi su rijetkost i trenutno nema aktualnih. Bonus dobrodošlice u iznosu od 1.000 HRK ostaje najzvučniji poklon koji možete dobiti.
? Omogućuje li Germania live streaming uslugu na mobitelu?
Igrači imaju određeni broj dostupnih live prijenosa na svojoj aplikaciji, a njihova kvaliteta ovisit će o kvaliteti vašeg mobilnog uređaja.
? Kakvo je iskustvo uplata i isplata u mobilnom sučelju Germanije?
Nemamo velikih zamjerki. Mobilno sučelje prilagođeno je današnjim standardima mobilnog plaćanja i bankarstva na koje se većina nas navikla. Svaki internetski pismeni igrač neće imati problema s novčanim transakcijama, a ako naiđe na njih, uvijek može potražiti pomoć tehničke podrške.
? Gdje ću pronaći Germania promocije u aplikaciji?
Nažalost, jedna od najvećih slabosti ovog mobilnog sučelja je upravo problem u pronalaženju bonusa i promocija koje je lakše uloviti pomoću push notifikacija ili promotivnih mailova, nego ako ih sami tražite.
? Gdje mogu pronaći Germania.apk datoteke za Android i iOS?
Kao i kod drugih kladionica, na samoj stranici priređivača igara na sreću. Android aplikaciju možete preuzeti isključivo tamo, ne i na Google Play trgovini, dok je iOS verzija dostupna u App Storeu.

OSTALE APLIKACIJE

Autor recenzije

Ivona Kovačić

Ivona Kovačić

Ja sam Ivona. Diplomirana sam statističarka i dolazim iz sportske obitelji. Ta dva svijeta su oduvijek išla zajedno, ali su dobila novu dimenziju radi jednog bivšeg dečka koji je bio strastveni kladioničar. Zahvaljujući njemu, sportsko klađenje je na velika vrata ušlo u moj život.

Prijava

E-mail

Lozinka

Potvrda lozinke