Recenzija je posljednji put ažurirana

Dodaj recenziju

Germania kladionica

8.8/10

Prednosti:

 • Licenca Ministarstva financija

 • Listić s jednim promašenim dobija

 • iOS aplikacija s odličnom ocjenom

 • 300+ dostupnih opcija za klađenje

Načini plaćanja:

Skrill Paysafecard VISA MasterCard

18+T&C apply, BeGambleAware.org

Specifikacije

 • Bonusi i promocije

  7

 • Odds

  8

 • Mobilno

  7

 • Korisnost

  9

 • Vrste oklada

  10

 • Kredibilitet

  10

 • Načini plaćanja

  10

 • Podrška

  9

Germania bonus ponuda I promocije

7 / 10

Kao i velika većina sportskih kladionica, Germania također nudi bonuse svojim igračima. Trenutno, Germania nudi četiri stalna bonusa:

 • Happy Monday Bonus – rezerviran samo za online igrače. Kladionica Germania Sport dodjeljuje bonus igračima na temelju određenih parametara. Ovaj bonus je, kao što mu ime nagovještava, dostupan svaki ponedjeljak.
 • Bonus 100% – bonus na prvu uplatu, do iznosa od 1000 kuna. Potrebno je uloženi novac “okrenuti” 3 puta, na listiću s najmanje 4 para i s najmanjom pojedinačnom kvotom od 1.35. Ovaj bonus nije dostupan za sistemske listiće, klađenje uživo, loto igre i virtualne igre.
 • Trostruki bonus par – ponuda parova uvećanog tečaja. Postoje tri grupe bonusa. Iz grupe Bonus 6 možete staviti jedan par na listić sa 6 parova. Iz grupe bonus 8 i 10 možete staviti po jedan par na listić s 8, odnosno 10 parova.
 • ‘Naplati promašaj’ – poseban bonus za promašeni listić. Ako je vaš listić imao najmanje četiri para, a samo jedan promašen par, imate pravo na bonus određen visinom vaše kvote. Ovaj bonus vrijedi samo za nesistemsko sportsko klađenje u Germania kladionici.

Germania kladionica, kao i ostale hrvatske kladionice, još uvijek kaska za međunarodnim kladionicama u pogledu bonusa. Nasreću, stvari se mijenjaju nabolje, pa možda možemo očekivati i novu ponudu bonusa. Također, uvjeti dobivanja bonusa nisu preteški, a bonus “naplati promašaj” je zasigurno spas za igrače koji uvijek padnu samo na jednom paru.

Ova kladionica ima već tradicionalnu nagradnu igru u vrijeme Božića, zvanu Adventski kalendar. Registrirani korisnici svaki dan imaju šanse osvojiti vrijedne robne ili novčane nagrade. U svakom slučaju, možemo zaključiti da Germania bonus ponuda spada u prosjek industrije u Hrvatskoj.

Germania ponuda kvota

8 / 10

Germania spada u sami vrh hrvatskih kladionica što se tiče ponude kvota. Profitna margina u kladionici Germania se drži (visokog) industrijskog standarda. Obično između 5% i 10% s određenim varijacijama, ovisno od popularnosti sporta. Primjerice:

 • Nogometne Lige petice i Liga prvaka imaju marginu od 5% dok manje atraktivne lige (kao egipatska ili ciparska) znaju imati i do 10%.
 • Košarka ima neuobičajeno visoku marginu od 8.65% za NBA. Manje atraktivne lige imaju čak i po 11%
 • Uobičajeno je pravilo da, što je sport nepopularniji, profitna margina Germania sportske kladionice je veća.

Naravno, kvote i margine su podložne promjenama, pogotovo u slučaju većih uplata. Neki parovi u posebnim ponudama čak imaju marginu 0%. U tom slučaju, kladionica se osigurava zahtijevanjem dodatnih parova na listiću. Na primjer, odlična kvota je uvjetovana stavljanjem minimalno osam parova na listić. Međutim, kao i obično, strane kladionice imaju puno bolju ponudu kvota nego ikoja domaća.

Margina za klađenje

 • Nogomet

  Nogomet

  6.84%

 • Košarka

  Košarka

  9.55%

 • Hokej

  Hokej

  10.97%

 • Tenis

  Tenis

  6.6%

Ukupna margina na klađenje: 8.5%

Germania mobilna aplikacija

7 / 10

Germania ima svoju mobilnu aplikaciju i za Android i za iOS korisnike. Nažalost, Android mobilna aplikacija nije dostupna u Google Play trgovini. Za preuzimanje Android inačice aplikacije potrebno je otići na stranicu www.germaniasport.hr i kliknuti na izravnu poveznicu za preuzimanje. Također morate promijeniti postavke vašeg uređaja i uključiti opciju koja dozvoljava instalaciju aplikacija iz nepoznatih izvora.

Germania iOS aplikacija je dostupna besplatno u App Storeu gdje ima odličnu prosječnu ocjenu od 4,4. Čak 234 korisnika je ostavilo ocjene za ovu aplikaciju.

Mobilna verzija stranice ima pomalo zastarjeli dizajn, ali to nadomješta svojom iznimno dobrom preglednošću. Također, mobilna verzija stranice pruža sve opcije koje možete pronaći na desktop stranici. Jedini jezici u ponudi na stranici su hrvatski i engleski.

Možete igrati u iPhone App

iPhone App

Više
Možete igrati u Android App

Android App

Više
Možete igrati u Mobilni preglednik

Mobilni preglednik

Više

Funkcionalnost stranice

9 / 10

Germania Sport kladionica jedna je od top tri hrvatske kladionice, i to s razlogom. Bogata ponuda, odličan marketing i jednostavnost korištenja osvojili su srca igrača.

Prednosti

Ograničenja

Sučelje je isto kao i u Mozzart Bet kladionici

Skromne kvote na manje popularnim utakmicama

Sučelje je jednostavno i ne previše inovativno. To je ujedno i prednost jer omogućuje lako snalaženje. Središnji dio zauzimaju najpopularniji događaji, a mjesto za vaš listić je desno, ispod mjesta za vaše korisničko ime i lozinku. Navigacija po ostalim opcijama stranice je prilično laka. Jednostavnim klikom prebacujete se na klađenje uživo.

Germania klađenje uživo I ponuda igara za klađenje

10 / 10

Kako je za igrače u Hrvatskoj najvažnija dobra ponuda nogometa, hrvatska GermaniaSport HR stranica se bazirala upravo na to. Pokrivena su sva najpopularnija nogometna natjecanja, uključujući i egzotičnije lige. Osim nogometa, od popularnijih sportova tu su još:

 • hokej
 • košarka
 • rukomet
 • odbojka
 • MMA
 • tenis

Od manje popularnih sportova tu su i ragbi, boks, stolni tenis, vaterpolo, zimski sportovi i badminton. Regate, olimpijske igre, čak i šah i utrke konja nađu svoje mjesto u bogatoj ponudi Germania kladionice.

Kladionica Germania je prva u Hrvatskoj ubacila eSports događaje u svoju svakodnevnu ponudu. U standardnoj Germania ponudi možete se kladiti na mečeve Call of Duty, League of Legends i DOTA 2 natjecanja.

Germania klađenje uživo je poseban doživljaj u Germania Sportu. Jednostavno sučelje omogućuje vam laku navigaciju i jednostavan izbor parova. Ovdje se još više vidi bogatstvo ponude Germania Sporta.

Naime, atraktivni nogometni događaji imaju čak preko 300 različitih opcija klađenja. I to nije sve! Germania je svojim registriranim korisnicima omogućila izravne prijenose utakmica. Naravno, ne svih iz ponude. No možete pratiti neke od najatraktivnijih nogometnih, teniskih i košarkaških mečeva uživo. Za većinu ostalih mečeva, tu je statistički prikaz tijeka utakmice.

Germania vrste oklada

Vjerodostojnost Germanija kladionice

10 / 10

Germania Sport d.o.o. je tvrtka koja postoji još od 1998. Sjedište joj je u Zagrebu, Radnička cesta 34/A. Upisana je u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem 060145417 i OIB brojem 75632766837. Iznos osnivačkog kapitala je 66.187.500,00 kn, i uplaćen je u cijelosti.

Laka dostupnost ovih podataka opravdano ulijeva povjerenje. Germania sportska kladionica posluje pod licencom Ministarstva financija Republike Hrvatske. To je ogromna prednost u odnosu na egzotične kladionice registrirane u poreznim oazama, kao što su Malta i Britanski Djevičanski Otoci.

Web stranica Germania kladionice koristi najmodernije sigurnosne protokole, tako da su vaši podaci i novac sigurni. Iskustva igrača također idu u korist vjerodostojnosti Germanije. Čak i dublje pretraživanje interneta nije nas dovelo do ozbiljnih zamjerki na rad ove kladionice. Nigdje nismo naišli na poteškoće pri isplati. Naravno, po zakonu Republike Hrvatske, maloljetnicima je klađenje strogo zabranjeno.

Kako se kladiti u Germania Sport

10 / 10

Ono što Germania Sport izdvaja od ostalih kladionica je upravo bogat izbor opcija uplate i isplate. Naravno, morate imati registrirani račun ako se želite kladiti online. Registracija na Germania kladionicu je jednostavna. Morate navesti svoje osobne podatke, email i priložiti osobni dokument. Potvrdite vaš email i spremni ste za igru. Naravno, nakon što obavite vašu prvu uplatu.

Uplata

Germania kladionice nude vam klađenje za samo dvije kune (2,00 kn) po listiću. Novac na vaš račun možete uplatiti putem platnih kartica, bonova i e-novčanika. Posebno izdvajamo mogućnost uplate putem Skrilla. Germania nudi ukupno 13 načina uplate što je zasigurno izdvaja u odnosu na konkurenciju. Na svaku uplatu oklade se obračunava manipulativni trošak od 5%.

Isplata

Germania vam nudi četiri moguća načina isplate:

 • Isplata u poslovnici
 • Na tekući račun
 • Putem Aircash aplikacije
 • Putem Skrilla

Kladionica Germania može vam isplatiti do 5.000.000 kuna (pet milijuna kuna). Svaki dobitak će se oporezovati u skladu sa zakonom Republike Hrvatske i to po sljedećim stopama:

 • 10% na dobitak do 10.000,00 kn
 • 15% na dobitak iznad 10.000,00 kn do 30.000,00 kn
 • 20% na dobitak iznad 30.000,00 kn do 500.000,00 kn
 • 30% na dobitak iznad 500.000,00 kuna do 5.000.000,00 kn
Količina Vrijeme Komisija
Količina Vrijeme Komisija

Skrill

VISA

MasterCard

100 KN–N/A Odmah 0%
50 KN–N/A Odmah 0%
50 KN–N/A Odmah 0%
100 KN–N/A 0–24 sata 0%
20 KN–N/A 1–3 dana 0%
20 KN–N/A 1–3 dana 0%

Korisnička podrška

9 / 10

Kladionicu ne čine samo brojevi, nego i ljudi koji rade u njoj. Jedna od najbitnijih stavki koje naš tim ocjenjuje je korisnička podrška. Takozvani ljudski faktor je nevjerojatno bitan.
Ova kladionica nudi tri tipa izravne korisničke podrške:

 • Telefon – +387 01/6065450
 • Email – help@germaniasport.hr
 • Live chat – Uobičajeni LiveChat.com

Korisnička podrška je iznenađujuće ugodna i ažurna. Telefonski poziv je uspostavljen skoro instantno. Ugodni glas je odgovorio na naše pitanje o tome kako se kladiti u Germania Sport poslovnicama. Ophođenje podrške je bilo veoma uljudno i profesionalno. Live chat nažalost često bude offline.

Vrijeme odgovora je zadovoljavajuće kada je live chat online, ali odgovori znaju ponekad biti zbunjujući. Email podrška nas je oduševila stručnošću i ljubaznošću. Nažalost, podrška nije dostupna 0-24 i to je vjerojatno jedina zamjerka koju imamo. Naime, radno vrijeme podrške je od 8 do 23. Dobro, i oni su ljudi.

Germania je također aktivna na društvenim mrežama. Možete se pridružiti njihovim Facebook, Instagram i YouTube zajednicama klikom na link na glavnoj stranici.

Telefon

01/6065 450

E-mail

help@germaniasport.hr

Live chat

Stručnost 5 / 5 5 / 5 4 / 5
Ljubaznost 5 / 5 5 / 5 5 / 5
Vrijeme potrebno za odgovor Odmah Isti dan 5 minuta, ali varira

Ukupni dojam

8.81 / 10

Germaniasport.hr koristi isto sučelje kao i Mozzart Bet, a to dokazuje nedostatak inovativnosti. Unatoč tome, jasno nam je zašto je Germania jedna od najomiljenijih hrvatskih kladionica. Kompetitivne kvote, pregršt načina uplate i renome sigurnosti su glavni razlozi zašto Hrvati biraju klađenje baš u Germania Sportu.

Također, zaštitno lice Germanije je jedan, jedini i neponovljivi – Ronaldinho. Odličan marketinški potez za kladionicu iz male države. No možda i najjači adut kladionice Germania Sport je njen sportski portal. Germanijak.hr je portal pokrenut 2014. s motom – ‘točnost, brzina i poštenje’. Ovaj portal je savršen pomoćnik za klađenje i na njemu možete naći najnovije vijesti, statistike i analize utakmica.

 • Ograničenja
 • Bonusi su skromni u odnosu na inozemne kladionice
 • Nepoznati parametri dobivanja Happy Monday bonusa

Ukupno gledajući, Germania kao tvrtka zaslužuje naše i vaše povjerenje. Naravno, imaju malih nedostataka, ali Germania ponuda sportova je stvarno fascinantna. Dodatni plus je to što uvjeti za bonus nisu tako teški. Livestream važnih utakmica je također jedan od jačih aduta ove kladionice.

FAQ

?

Kako se registrirati na Germaniasport.hr?

Kliknite na gumb ‘Registracija’ u gornjem desnom kutu stranice. Klik će vas odvesti do mjesta gdje trebate popuniti vaše osobne podatke. Također ćete morati unijeti informacije o vašem bankovnom računu, državljanstvu i broju telefona.
?

Mogu li imati više korisničkih računa na Germania Sportu?

Strogo je zabranjeno otvarati više korisničkih računa kojima upravlja jedna osoba. Kladionica zadržava pravo da vam zabrani korištenje njenih usluga ako vas otkrije. A otkrit će vas.
?

Postoji li mobilna aplikacija za Germania kladionicu?

Da, postoje Android i iOS aplikacija. Android aplikaciju možete preuzeti putem direktne poveznice, a iOS aplikaciju možete naći u App Storeu.
?

Koji jezici su podržani na stranici Germania Sporta?

Možete birati između hrvatskog i engleskog jezika za klađenje. Za neke druge opcije stranice, podržan je i nizozemski jezik.
?

Kako ću najbrže kontaktirati korisničku podršku Germania Sport kladionice?

Po našem iskustvu, najbrže ćete ih dobiti putem telefona, ali live chat i email isto nisu loša opcija.

Općenite informacije

Naslov Germania
Službena stranica www.germaniasport.hr
Godina osnutka 1998
Telefon 01/6065 450
E-mail help@germaniasport.hr
Plaćanja Skrill, Paysafecard, VISA, MasterCard
Vrste oklada Odbojka, Liga prvaka, Europska liga, eSports, DoTA 2, MMA, CS:GO, Hokej, Tenis, Košarka
Licenca MFRH
Autor recenzije

Ivona Kovačić

Ivona Kovačić
Ja sam Ivona. Diplomirana sam statističarka i dolazim iz sportske obitelji. Ta dva svijeta su oduvijek išla zajedno, ali su dobila novu dimenziju radi jednog bivšeg dečka koji je bio strastveni kladioničar. Zahvaljujući njemu, sportsko klađenje je na velika vrata ušlo u moj život.

Utisci igrača o kladionici Germania

učitavam...