Recenzija je posljednji put ažurirana

Dodaj recenziju

Prva sportska kladionica (PSK)

8.4/10

Prednosti:

 • Jednostavna i brza registracija

 • Veliki broj metoda uplate i isplate

 • Bonus dobrodošlice za nove igrače

 • Dostupni prijenosi uživo

Načini plaćanja:

Skrill VISA MasterCard Debitna / Kreditna kartica eKesh

18+T&C apply, BeGambleAware.org

Specifikacije

 • Bonusi i promocije

  7

 • Odds

  8

 • Mobilno

  9

 • Korisnost

  8

 • Vrste oklada

  9

 • Kredibilitet

  9

 • Načini plaćanja

  9

 • Podrška

  8

PSK bonusi I Promotivne akcije

7 / 10

Prva Sportska Kladionica nudi svojim novoregistriranim igračima bonus dobrodošlice koji iznosi 100%, do iznosa od 500 kn. Za ostvarivanje ovog bonusa igrač mora dovršiti proces registracije na www.psk.hr, te uplatiti prvi depozit u roku od pet dana od registracije. Ako ne uplatite depozit u roku od pet dana od registracije, onda gubite mogućnost ostvarivanja ovog bonusa. Bonus dobrodošlice se mora upotrijebiti u roku od 30 dana, a može se iskoristiti igranjem jedne ili više oklada.

Osim bonusa dobrodošlice, PSK svojim stalnim igračima s vremena na vrijeme nudi i razne promocije. Često za najveća sportska natjecanja, kao što je Liga Prvaka, nude nadmetanje između igrača s visokim novčanim nagradama. Ono što nedostaje je sigurno bonus na broj odigranih parova na listiću što nudi većina drugih kladionica.

Koeficijenti

8 / 10

Poznato je da lokalne kladionice drže nešto veću maržu nego strane. Tako se ni PSK ne može nadmetati s inozemnim online kladionicama, ali je ispred drugih lokalnih kladionica. Oklade prije utakmice u najboljim nogometnim ligama imaju ukupnu isplatu preko 93% što niti jedna lokalna kladionica nije nadmašila. Ako uspoređujemo kladionice u Hrvatskoj, upravo je visina tečaja jedna od najvećih prednosti PSK kladionice u odnosu na ostale.

Visina kvota na nogometnim utakmicama čak parira nekima od najvećih svjetskih kladionica, što ipak nije slučaj s ostalim sportovima. Na ostale sportove je marža nešto veća te se ne mogu natjecati s najvećim kladionicama u svijetu.

Situacija je slična i kod live klađenja, ali PSK je i dalje ispred ostalih hrvatskih kladionica. Od ostalih sportova treba izdvojiti e-sportove koji su sve popularniji u svijetu klađenja, pa tako i među igračima u Hrvatskoj. E-sportovi su dostupni za klađenje u ovoj kladionici, a to nije čest slučaj u lokalnim kladionicama. Također je bitno spomenuti kako je marža na e-sportove niska. Ako ste jedan od obožavatelja e-sportova, PSK je prava kladionica za vas.

Margina za klađenje

 • Nogomet

  Nogomet

  5.05%

 • Košarka

  Košarka

  8.43%

 • Hokej

  Hokej

  11.08%

 • Tenis

  Tenis

  8.23%

Ukupna margina na klađenje: 8.19%

Mobilna PSK aplikacija

9 / 10

Ako umjesto klađenja na stranici PSK kladionice preferirate klađenje u pokretu, onda je PSK mobilna aplikacija prava stvar za vas. Njihova mobilna aplikacija je prilagođena i Android i iOS operativnim sustavima. Možete je preuzeti i preko web stranice i preko App storea.

Uz PSK mobilnu aplikaciju igrači imaju posebnu mogućnost bet buildera koji pomaže igraču odigrati tip koji ima vrijednost. Bet builder je sigurno veoma zanimljiva i korisna opcija, koja pomaže igračima pri sastavljanju listića. Također je odlično što igrači uz aplikaciju imaju mogućnost gledanja prijenosa određenih utakmica uživo.

Moguće je i dobivati informacije vezane za utakmice na listiću ukoliko imate uključene obavijesti. Uz ovakvu mobilnu aplikaciju je i klađenje u PSK kladionici mnogo jednostavnije i brže.

Jedan od rijetkih nedostataka mobilne aplikacije je što PSK ne posjeduje podršku u vidu chata. To znači da igrači kojima je potrebna podrška moraju sa kladionicom komunicirati drugim metodama. Ipak, s obzirom na postojanje besplatne info linije, ovo igračima ne bi trebao predstavljati prevelik problem.

Možete igrati u iPhone App

iPhone App

Više
Možete igrati u Android App

Android App

Više
Možete igrati u Mobilni preglednik

Mobilni preglednik

Više

Kako se kladiti u PSK kladionici - iskoristivost

8 / 10

PSK online klađenje je čisti užitak. Sama web stranica je vrlo jednostavna za navigaciju i najigraniji tipovi se odmah mogu vidjeti na naslovnici. Na lijevoj strani se nalazi kompletan popis sportova gdje igrač može pronaći određeni par ako se on ne nalazi na početnoj stranici. Na dnu se nalaze informacije o kladionici PSK.

Osim ovoga postoji i polje za pretragu koje dodatno ubrzava proces klađenja na stranici PSK kladionice. Također je moguće preuzeti ponudu za određeni dan, te ju pogledati u PDF formatu ili ispisati prije igranja listića.

Prednosti

Ograničenja

Klađenje korištenjem kriptovaluta nije moguće

Pomalo zastarjeli izgled stranice

Na stranici prevladava jednostavnost, a kombinacija plave i bijele boje je čini zaista lijepom i modernom. Igračima je online klađenje u PSK kladionici zaista omogućeno na najbrži i najjednostavniji način. Naravno, hrvatska PSK HR stranica je u potpunosti na hrvatskom jeziku što dodatno olakšava klađenje igračima.

PSK ponuda I PSK klađenje uživo

9 / 10

PSK internet klađenje je najbolji način za uživati u odličnoj ponudi. PSK ponuda sadrži preko 30 različitih sportova, uključujući i popularne e-sportove. Upravo je bogatstvo ponude jedan od najjačih aduta PSK kladionice. Našu pažnju su privukle specijalne oklade. Ako kliknete na Nogomet-specijal, otvorit će vam se ne-standardna ponuda. Možete recimo odigrati da C. Ronaldo daje gol u oba poluvremena, ili da će u prvih 15 minuta netko promašiti penal. Ovo je osvježenje na hrvatskom tržištu, te korak naprijed u kvaliteti ponude.

PSK klađenje uživo izgleda pomalo staromodno, ali to nadoknađuje hrpom opcija. Izbor sportova za klađenje uživo je također odličan, od nogometa, preko badmintona do e-sportova. Iznenadila nas je mogućnost oklade na utakmice Treće Hrvatske Nogometne Lige, kao i Brazilske Treće Lige.

PSK vrste oklada

Kredibilitet PSK kladionice

9 / 10

Prva Sportska Kladionica je osnovana 1998. godine i od tada je među najpopularnijim kladionicama u Hrvatskoj. Kao i sve kladionice u Hrvatskoj, PSK je regulirana od strane države, Zakonom o igrama na sreću. Ona je među prvim kladionicama u Hrvatskoj koja je dobila licencu za klađenje, tj. odobrenje za priređivanje igre putem interneta. Također je prva kladionica koja vodi računa o odgovornom igranju svojih igrača. Stranica PSK kladionice sadrži i obrazac za samoisključenje, kao i kontakt za pomoć u slučaju problema.

Kao i za svaku kladionicu koja posjeduje licencu za klađenje, na njihovoj web stranici je moguće provjeriti njen broj i vjerodostojnost. Tako se igrači sami mogu uvjeriti da je u pitanju pouzdana kladionica, te da neće imati problema prilikom igranja.

Načini plaćanja koje nudi PRVA SPORTSKA KLADIONICA

9 / 10

Kada je riječ o broju metoda plaćanja, PSK je kladionica koja je ispred ostalih u Hrvatskoj. Nudi mnoštvo mogućnosti uplate i isplate sredstava, te će svaki igrač sigurno moći pronaći najpogodniji način za sebe. Ono što nedostaje kod metoda plaćanja u PSK kladionici je svakako plaćanje putem kriptovaluta.

Uplate

PSK kladionica osim mogućnosti uplate u poslovnici svojim igračima nudi još nekoliko bržih metoda. To su kreditne kartice, uplata putem A bona, Skrilla, Revoluta, Paysafecarda i Air Casha. Novac je moguće uplatiti i putem SMS-a, što je jedna od najpopularnijih metoda u Hrvatskoj. Također ističemo uplatu korištenjem Apple Pay-a, kao novitet na hrvatskom tržištu.

Isplate

Isplate se mogu vršiti na tekući račun, u PSK poslovnici, te putem Skrill servisa.
U sljedećoj tablici možete pronaći najpopularnije metode plaćanja, kao i njihove provizije:

Uplata sredstava Isplata sredstava
Metoda plaćanja Minimalna uplata Dostupnost Provizija Minimalna isplata Dostupnost Provizija
Platne kartice 10,00 kn odmah nema 50,00 kn do 12 sati nema
Skrill 100,00 kn odmah nema 50,00 kn odmah nema
A bon 25,00 kn odmah nema nije moguće
SMS uplata 10,00 kn odmah nema nije moguće
Količina Vrijeme Komisija
Količina Vrijeme Komisija

Skrill

VISA

MasterCard

20 KN–N/A Odmah 0%
2 KN–N/A Odmah 0%
2 KN–N/A Odmah 0%
N/A 0–24 sata 1%
N/A 1–3 dana 0%
N/A 1–3 dana 0%

Podrška

8 / 10

PSK kladionica je za svoje igrače otvorila mogućnost besplatnog info telefona. Svi igrači mogu u najkraćem mogućem roku dobiti informacije koje su im potrebne pozivom na broj 0800 600 100. Podrška putem info telefona je uljudna i informativna, te igrači uvijek dobiju potrebni odgovor.

Također nude podršku putem e-maila podrska@psk.hr, te putem društvenih mreža. Podrška putem e-maila je jako aktivna i igraču daje povratne informacije u veoma kratkom roku, dok to nije slučaj s podrškom putem društvenih mreža.

Na društvenim mrežama je podrška često neaktivna i nerijetko igrače jednostavno usmjeri na drugi vid podrške. Jedna od mana podrške je to što nemaju mogućnost live chata, ali uz besplatni info telefon i ostale načine vjerojatno nije ni potrebna. Svaki vid podrške u Prvoj Sportskoj Kladionici je dostupan u periodu 09-23 h.

Telefon

0800-200-133

E-mail

podrska@psk.hr

Live chat

Stručnost 4 / 5 5 / 5 4 / 5
Ljubaznost 5 / 5 5 / 5 4 / 5
Vrijeme potrebno za odgovor Manje od 1 minute U roku od 30 minuta U roku od 60 minuta

Ukupna ocjena

8.4 / 10

Ako PSK kladionicu usporedimo s ostalim lokalnim kladionicama, ona prednjači u broju načina uplate i isplate, te niskoj marži. Njihova mobilna aplikacija je uređenija nego u ostalim lokalnim kladionicama, ali pak ni u jednoj od ovih stvari nisu ispred najvećih svjetskih kladionica.

PSK kladionica je prva u Hrvatskoj uvela klađenje na e-sportove što je sigurno prednost ove kladionice. Također, podrška je zaista na vrhunskom nivou i igrači neće imati problema prilikom rješavanja bilo kojeg problema s kojim se susretnu. Sve ovo bi trebalo biti dovoljno da zadovolji većinu igrača u Hrvatskoj i učini klađenje zanimljivijim i jednostavnijim.

 • Ograničenja
 • Slabija podrška preko društvenih mreža

PSK svojim novoregistriranim igračima nudi bonus dobrodošlice do 500 HRK, a također imaju i nekoliko promocija za aktivne igrače. PSK kladionica je zasigurno jedna od najboljih hrvatskih kladionica, ako ne i najbolja. Oprostit ćemo joj sitnice, poput malo zastarjelog dizajna i lošije podrške putem Facebooka. Njena tradicija, sigurnost i briga za igrače to nadoknađuju.

FAQ

?

Na koji način se registrirati na PSK?

Igrači se na PSK registriraju klikom na polje Registracija koje se nalazi u gornjem desnom kutu.
?

Koliko iznosi PSK bonus dobrodošlice?

PSK bonus dobrodošlice iznosi 100%, do iznosa od 500 HRK.
?

Posjeduje li PSK mobilnu aplikaciju?

PSK posjeduje mobilnu aplikaciju koja je dostupna i za Android i za iOS uređaje.
?

Koje su metode plaćanja u Prvoj Sportskoj Kladionici?

Metode plaćanja su kreditne kartice, uplata putem A bona, Skrilla, Revoluta, Paysafecarda i Air Casha. Također igrači mogu vršiti uplatu putem SMS-a ili u poslovnici.
?

Na koji način mogu kontaktirati korisničku podršku?

Igrači mogu kontaktirati korisničku podršku putem besplatnog info telefona, emaila ili društvenih mreža.

Općenite informacije

Naslov PSK
Službena stranica www.psk.hr
Godina osnutka 1998
Telefon 0800-200-133
E-mail podrska@psk.hr
Plaćanja Skrill, VISA, MasterCard, Debitna / Kreditna kartica, eKesh
Vrste oklada Rukomet, Utrke pasa, NBA, Odbojka, Liga prvaka, Europska liga, eSports, DoTA 2, CS:GO, Hokej, UFC, Tenis, Košarka, Nogomet
Licenca MFRH
Autor recenzije

Ivona Kovačić

Ivona Kovačić
Ja sam Ivona. Diplomirana sam statističarka i dolazim iz sportske obitelji. Ta dva svijeta su oduvijek išla zajedno, ali su dobila novu dimenziju radi jednog bivšeg dečka koji je bio strastveni kladioničar. Zahvaljujući njemu, sportsko klađenje je na velika vrata ušlo u moj život.

Utisci igrača o kladionici PSK

učitavam...