Prva sportska kladionica (PSK) Registracija

8.4 / 10

Posljednje ažuriranje:

Dupla dobrodošlica uz bonus 2 X 200 KN

Registriraj se i dobij bonus

Registracija na PSK – vodič za registraciju korak po korak

Prva Sportska Kladionica, poznata i kao PSK, je jedan od prvih odabira kladitelja iz Hrvatske. Osim što je dostupna u lokalima diljem zemlje, ima i svoju web stranicu pomoću koje se možete kladiti bilo kada i bilo gdje.

U našem vodiču saznajte kako izgleda otvaranje PSK računa, koji sportovi vas očekuju, koje metode plaćanja možete koristiti, ali i zašto je PSK uvjerljivo najbolji odabir za sve ljubitelje klađenja.

Prva Sportska Kladionica (PSK) registracija u 4 koraka

Naš vodič će vam otkriti kako se registrirati u PSK. Upute koje slijede ostaju uvijek iste, bez obzira je li u igri mobile prijava ili pak klasična registracija i prijava putem osobnog računala.

 1. Otvorite web stranicu u internetskom pregledniku po svom izboru. Potražite gumb na kojem piše “Registracija” i kliknite ga.
 2. Ispunite obrazac za registraciju. Savjetujemo da pripremite osobnu iskaznicu i broj bankovnog računa, jer će vam zatrebati.
 3. Pri dnu stranice, označite da prihvaćate uvjete korištenja, a prema želji, i primanje promotivnih ponuda putem e-maila, mobitela i drugih kanala oglašavanja.
 4. Dovršite registraciju klikom na plavi gumb koji se nalazi pri dnu registracijskog obrasca.

Sve što trebate znati prije nego otvorite PSK račun

Registracija na PSK je poprilično jednostavna, ali moramo primijetiti kako bi gumbi za registraciju mogli biti nešto veći i uočljiviji. Iako mi nismo imali problema s pronalaženjem registracijskog obrasca, potpuni početnici će se zasigurno morati malo više potruditi.

Važno je znati kako je PSK kladionica koja posluje u skladu s licencom koju joj je izdala Republika Hrvatska. To je čini nevjerojatno sigurnom, ali i traži od vas da unesete više osobnih podataka nego što biste trebali s inozemnim operaterom.

PSK će od vas već pri samoj registraciji tražiti da dostavite svoj IBAN, čak i ako ne vršite uplatu putem bankovnog transfera. Osim toga, morat ćete unijeti svoj OIB. Proces verifikacije također započinje samom registracijom, stoga imajte pri ruci soobnu iskaznicu ili drugi identifikacijski dokument. Drugim riječima, nemoguće je otvoriti račun u ovoj kladionici, bez da odmah dokažete tko ste!

📧 Zahtijeva e-mail ✔️
📲 Zahtijeva broj telefona  ✔️
🤳 Zahtijeva kopiju osobne iskaznice ✔️
🧾 Zahtijeva kopiju računa za komunalije 
ℹ️ Vrste podrške  live chat, telefon i email
🎁 Bonus dobrodošlice 100% do 500 kuna

Registracija na PSK - korak po korak

 1. Pokrenite internetski preglednik po svom izboru (Chrome, Safari, Firefox). Web stranicu potražite putem pretraživača ili je upišite sami.
 2. Kliknite gumb za registraciju. Na promotivnim materijalima je obično označen zelenom bojom. Postoji i gumb u gornjem desnom kutu koji je manje vidljiv.
 3. Ispunite pristupni obrazac. Pripremite mobitel, broj bankovnog računa i npr. osobnu iskaznicu kako biste bili što brži.
 4. Prihvatite uvjete korištenja, a po želji, odaberite i bonus. Kliknite link za slanje prijave.

Prva Sportska Kladionica (PSK) Prijava

Jednom kada ste se registrirali, više nećete morati ispunjavati cijeli formular. PSK prijava je mnogo jednostavnija od registracije, i dovoljno je svega nekoliko sekundi da predate prvu okladu.

 1. Otvorite web stranicu kladionice. To možete učiniti pretragom putem Googlea ili pak direktnim unosom domene u preglednik.
 2. Sada se nalazite u sportskom dijelu stranice. Kliknite link gore desno s natpisom “Prijava”
 3. Unesite korisničko ime i lozinku. Ako ste zaboravili lozinku, sustav će vam omogućiti da odaberete novu, samo kliknite na link.
 4. Prijava za klađenje gotova je nakon što kliknete plavi gumb. Umjesto gumba za prijavu, u gornjem kutu će se pojaviti vaš korisnički račun.

PSK login obrazac

PSK login podaci

Zašto se trebate registrirati u PSK kladionici?

PSK kladionica je najpoznatija licencirana kladionica u Hrvatskoj, koja nudi fantastične bonuse. Razina sigurnosti koju ćete dobiti registracijom na ovu web stranicu nadilazi onu koju dobivate s kladionicama koje imaju inozemnu licencu, čak i ako ju je izdalo renomirano tijelo poput MGA.

U PSK preuzmite do 500 kn bonusa dobrodošlice, uživajte u natjecanjima za igrače, sezonskim ponudama i klubu vjernosti koji svaku vašu okladu čini višestruko isplativom! Osim klasičnog desktop klađenja, PSK podržava i klađenje putem mobitela, bez obzira gdje se nalazite. Preuzmite svoju Android ili iOS aplikaciju već danas za bezbrižno i sigurno klađenje, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu!

Još uvijek se pitate zašto otvoriti račun u PSK? Evo nekoliko razloga!

 • Hrvatska licenca
 • Korisničko sučelje i podrška na hrvatskom jeziku
 • Fenomenalni bonusi i promocije
 • Android i iOS mobilne aplikacije
 • Kompetitivni koeficijenti

PSK bonus dobrodošlice za Hrvatsku

PSK svim novim korisnicima daje mogućnost da preuzmu odličan bonus od 100%, u iznosu do 500 kn.

Zapamtite da, kako biste uživali u ovom bonusu, morate ga odabrati u padajućem izborniku prilikom registracije u PSK online kladionicu! Iako se ovaj bonus na prvi pogled ne čini ogroman, on je veoma pristupačan i vrijedan vaše pažnje.

Za dobivanje bonusa potrebna je PSK uplata na račun u iznosu od samo 10 kuna, u roku od 5 dana nakon registracije. Uplaćeni depozit potrebno je odigrati jednom, uz koeficijente od minimalno 1,80, nakon čega će sustav automatski dodati iznos bonusa na vaš račun. Bonus je potrebno odigrati samo jednom prije isplate, što je mnogo pristupačnije nego u većini drugih kladionica.
PSK login platforma kladjenje

Kako verificirati PSK račun?

Verifikacija na PSK izgleda nešto drugačije od verifikacije u drugim kladionicama. Jedan od razloga za to je hrvatska licenca. Ministarstvo Financija i Porezna Uprava Republike Hrvatske imaju stroga pravila o načinu na koji licencirane kladionice verificiraju svoje korisnike.

Prvi dio verifikacije odvija se prilikom same registracije. Morate unijeti broj bankovnog računa (IBAN), spol i državljanstvo. Osim toga, obrazac će od vas tražiti podatke s osobnih dokumenata. Svi uneseni podaci bit će provjereni u suradnji s nadležnim državnim tijelima i financijskim institucijama. Uz sve to, kladionica zadržava pravo tražiti vas da dostavite dodatnu dokumentaciju, posebno ako ste za uplate koristili online metode plaćanja.

Evo kako to izgleda u praksi!

 1. Tijekom procesa registracije unesite državljanstvo, spol i IBAN.
 2. Nakon toga, odaberite želite li verifikaciju putem osobne iskaznice ili putovnice. Unesite tražene podatke u obrazac.
 3. PSK tim će provjeriti točnost podataka u suradnji s nadležnim tijelima.
 4. Prema potrebi, kladionica će od vas tražiti dodatnu provjeru koja može uključivati fotografiju s dokumentima, ili slike zaslona metode plaćanja.

Ovaj proces je identičan za sve korisnike kladionice, bez obzira koju vrstu uređaja koristite. Ako ste vjerni pristaša iPhone i iPad uređaja, pratite upute na ekranu i verificirajte svoj račun jednako kao i svi ostali korisnici. iPad aplikacija nudi identičan proces registracije i verifikacije, ali i iste bonuse i sportove kao i sve druge PSK platforme.
PSK verifikacija prvi korak
PSK verifikacija drugi korak

Što ako trebam pomoć prilikom otvaranja računa s PSK kladionicom?

Registracija na PSK zahtijeva nešto više angažmana negoli je to uobičajeno. Ipak, cijeli proces je veoma intuitivan i većini korisnika registracija ne bi trebao predstavljati problem. No, što ako ipak zapnete, bez ikakve ideje kako dalje?

PSK korisnička podrška vam uvijek stoji na raspolaganju! Savjetujemo da odaberete telefonsku podršku ili live chat, kako biste vrijeme čekanja sveli na minimum. Dakako, možete koristiti i e-mail, ali u tom slučaju nemojte očekivati instant odgovore. Još jednom apeliramo da prilikom otvaranja računa koristite svoje stvarne osobne podatke. U suprotnom, kladionica zadržava pravo obustave procesa isplate i zatvaranja računa kada dokaže da ste koristili lažne podatke.

Moguće poteškoće prilikom registracije na PSK

Tko su politički izložene osobe i zašto je to važno prilikom registracije?

Politički izložene osobe uključuju političare svih vrsta, ali i suce, članove upravnih tijela političkih stranaka i sl. Ako niste sigurni spadate li u ovu kategoriju, kliknite polje pored pojma kako biste pregledali ponuđene opcije.

Ne mogu se registrirati uz pomoć putovnice. Što mi je činiti?

Najprije provjerite jeste li ispravno unijeli sve tražene podatke, posebno numeričke, gdje su tipfeleri česti. Ako je sve u redu, pokušajte otvoriti račun uz pomoć osobne iskaznice. U najgorem slučaju, kontaktirajte službu za korisnike.

Pokušavam unijeti IBAN, ali ga stranica ne prihvaća!

Provjerite jeste li slučajno unijeli broj kreditne kartice. IBAN mora počinjati sa “HR” i nalazi se na dnu poleđine vaše kartice ili u ugovoru kojeg ste potpisali s bankom prilikom otvaranja računa.

Naša ocjena

Registracija na PSK nije komplicirana, ali definitivno nije niti sasvim jednostavna. Ipak, isplati se unijeti nekoliko podataka više, jer ćete na kraju postati korisnici jedne od najpoznatijih kladionica, koja k tome ima hrvatsku licencu. PSK će vam omogućiti uživanje u izvrsnim bonusima, kompetitivne koeficijente, aplikacije za mobilno klađenje i cijeli niz popularnih sportova.

Smatramo bitnim napomenuti kako bi kladionica mogla više pažnje posvetiti dizajnu gumba za aktivaciju registracije. Trenutno nisu dovoljno uočljivi, pogotovo početnicima.

➕ hrvatska licenca
➕ iOS i Android aplikacije
➕ odličan bonus dobrodošlice

➖ zahtijeva verifikaciju pri registraciji
➖ neprimjetni gumbi za registraciju i prijavu

FAQ

? Moram li koristiti VPN i alternativne linkove prilikom registracije?
Neće vam biti potrebni posebni programi i linkovi jer PSK je hrvatska kladionica s domaćom licencom! Pristupite joj jednako kako biste pristupili bilo kojoj stranici.
? Mogu li umjesto putovnice i osobne iskaznice priložiti podatke iz vozačke dozvole?
Ne, PSK omogućuje registraciju i verifikaciju samo uz pomoć osobne iskaznice i putovnice.
? Kada moram obaviti prvu uplatu kako bi se aktivirao bonus dobrodošlice?
Prvu uplatu potrebno je obaviti u roku od 5 dana nakon registracije. Kladionica ne navodi radi li se o kalendarskim ili radnim danima, pa savjetujemo da uplatite depozit što prije.

1 ocjena, prosječno 5 od 5

OSTALE REGISTRACIJE