Recenzija je posljednji put ažurirana

Dodaj recenziju

Supersport kladionica

7.4/10

Prednosti:

 • Prijenosi uživo

 • Bonus na prvu uplatu

 • Nije ograničen iznos isplate

 • Mnogo mogućnosti uplate i isplate

Načini plaćanja:

Skrill VISA MasterCard

18+T&C apply, BeGambleAware.org

Specifikacije

 • Bonusi i promocije

  5

 • Odds

  7

 • Mobilno

  10

 • Korisnost

  7

 • Vrste oklada

  6

 • Kredibilitet

  9

 • Načini plaćanja

  10

 • Podrška

  5

Bonusi I promotivne akcije

5 / 10

Sve sportske kladionice registrirane i licencirane od Ministarstva financija Republike Hrvatske imaju puno prostora za napredak po pitanju bonusa i promotivnih akcija. Sportska kladionica SuperSport, kao i ostale internetske kladionice nema baš preveliku ponudu bonusa. U smislu sportskog klađenja, postoji bonus za novoregistrirane igrače.

Supersport promocije

To je SuperSport bonus koji se može dobiti za prvu uplatu na račun igrača, a on iznosi 100%, do iznosa od 500 kuna. Ovaj bonus ima svoje uvjete pa se tako isplaćuje u četiri dijela, što znači da se morate kladiti s ukupnim tečajem od najmanje 2,50 i na najmanje tri para prema sljedećem:

 • Ako ste prvi put uplatili 500 kuna, imate pravo na bonus od 500 kuna.
 • Uvjet bonusa je da ćete dobiti 125 kuna bonusa kad uplatite ukupno 500 kuna na listiće s tri para i uz tečaj od najmanje 2,50
 • Drugih 125 kuna bonusa dobit ćete kad uplatite sljedećih 500 kuna na listiće s tri para i uz tečaj od najmanje 2,50 itd.

Osim bonusa, na stranici možete pronaći i različite kladionica SuperSport ponudit akcije, od kojih je trenutno u ponudi promotivna akcija Zimski kup. U ovoj promotivnoj akciji sudjeluje svaki uplaćeni listić s uloženih najmanje 20 kuna.

Koeficijenti

7 / 10

Kako je dobit kladionica u Republici Hrvatskoj podatak na koji je moguće naići samo u poreznim izvješćima i izvješćima o poslovanju, vrlo je teško pronaći podatke o postocima dobitaka po sportu.

Prema statističkim podacima za kladionice koje posluju na području Republike Hrvatske, SuperSport se nalazi na posljednjem mjestu, jer, uz najniže koeficijente, naplaćuje i manipulativni trošak, u iznosu od 5% od svake oklade, odnosno, uplate i izdanog listića. Taj se manipulativni trošak uplaćuje u proračun Republike Hrvatske.

Tečajevi ove kladionice su prosječni za hrvatsko tržište, no izuzetak od toga je SuperTip unutar Specijalne ponude, koji igračima uvijek ponudi daleko veće koeficijente.

Margina za klađenje

 • Nogomet

  Nogomet

  8.53%

 • Košarka

  Košarka

  12%

 • Tenis

  Tenis

  9.44%

 • Odbojka

  Odbojka

  10.65%

Ukupna margina na klađenje: 10.19%

Mobilna SuperSport klađenje uživo

10 / 10

U svom dugom životnom vijeku na ovim prostorima u mnogim stvarima ova je kladionica bila pionir i donijela je brojne promjene na hrvatsko tržište klađenja. Jedna od inovacija koje su uveli je i mobilna aplikacija za klađenje u Supersport kladionici, pod nazivom Sporti. Riječ je o vrlo jednostavnoj aplikaciji koja omogućuje klađenje na cjelokupnu ponudu kladionice, ali i praćenje događaja uživo.

Aplikacija je vrlo moderna. U njoj se mogu omogućiti obavijesti o promjenama svih rezultata s listića, ali i druge obavijesti (slobodni udarci, kartoni, udarci iz kuta, jedanaesterci i ostali događaji).

Možete igrati u iPhone App

iPhone App

Više
Možete igrati u Android App

Android App

Više
Možete igrati u Mobilni preglednik

Mobilni preglednik

Više

Iskoristivost stranice

7 / 10

Supersport kladionice prisutne su na hrvatskom tržištu više od 20 godina. U početku je ova kladionica poslovala samo putem poslovnica u svakom većem mjestu, ali danas je to moderna kladionica koja svojim vjernim korisnicima nudi Supersport kladomat koji možete naći u svom omiljenom kafiću, internetsku kladionicu, kao i mobilnu aplikaciju.

Prednosti

Ograničenja

Nedostatak podrške putem telefona ili chata uživo

Zastarjela i grafički neatraktivna mrežna stranica

Izostanak pretraživača stranice

Kako se kladiti u SuperSportu možete naučiti u samo nekoliko trenutaka, postupak je vrlo jednostavan te gotovo identičan na SuperSport kladomatima ili internetskoj stranici SuperSport kladionice.

Supersport ponuda

6 / 10

Hrvatska SuperSport HR stranica nudi klađenje na sportove koji su uobičajeni i u drugim kladionicama (nogomet, rukomet, košarka, tenis, hokej, mali nogomet, odbojka, snooker i stolni tenis). U ponudi se nalazi i Supersport Specijal koji nudi određeni broj sportskih događanja po posebnim uvjetima i koeficijentima. Moguće se kladiti na sljedeće:

 • Najtipovaniji događaji
 • Super šansa
 • Super tip nogomet
 • Super tip košarka
 • Super tip tenis
 • Super poluvrijeme ili kraj

Postoji i ponuda SuperBuilder. Ona igračima nudi da sami predvide cijeli tijek sportskog događaja, tko će dati gol, tko će dobiti žuti/crveni karton te kako će cijeli događaj završiti, pobjedom domaćina ili pobjedom gosta.

Supersport vrste oklada

Kredibilitet ss kladionice

9 / 10

Kladionica SuperSport na ovim prostorima ima već dugu tradiciju. Od skromnih početaka u malenim poslovnicama, mudrim poslovnim odlukama i ulaganjem u digitalnu tehnologiju došla je do svog današnjeg statusa.

Sve postojeće, registrirane kladionice, pod strogim su nadzorom Ministarstva financija Republike Hrvatske, o čemu govori i manipulativni trošak koji SuperSport kladionica za svaki uplaćeni listić mora platiti u proračun Republike Hrvatske te porez koji se mora platiti na svaki dobitak, a isti je naznačen na listiću u trenutku uplate.

Klađenje u SuperSport kladionici u cijelosti je regulirano u Ministarstvu financija Republike Hrvatske, ova kladionica poštuje sve zakone i propise Republike Hrvatske.

Sigurnost podataka i sredstava koja korisnici uplaćuju na svoj račun za internet klađenje u SuperSport kladionici osigurana je primjenom SSL enkripcije te najmodernijih aplikacija i programa za zaštitu podataka i financijskih transakcija. Podaci i sredstva svih igrača potpuno su sigurni i zaštićeni onoliko koliko je to u današnje vrijeme moderne tehnologije moguće.

Međutim, nije moguće doći do podataka o dobicima koji su isplaćeni u bilo kojem razdoblju, postoje samo podaci o dobiti kladionice i to na stranicama Porezne uprave Republike Hrvatske. Ova činjenica ostavlja dojam da kladionica nerado prikazuje pune podatke o svom poslovanju, odnosno, o mogućnosti dobitka prema punom iznosu uplata.

Kako se kladiti u SuperSportu

10 / 10

Svaki igrač ima mogućnost uplate svog listića u bilo kojoj poslovnici SuperSport kladionice, bez ikakve registracije. Ukoliko igrač želi igrati putem interneta, potrebna je registracija na SuperSport kladionicu.

Registracija je vrlo jednostavna i traje nekoliko minuta. U online obrazac dostupan na internetskoj stranici SuperSporta potrebno je unijeti sve svoje podatke i svoju e-adresu, nakon čega se registracija potvrđuje klikom na gumb REGISTRIRAJ ME.

Nakon toga igrač na svoju e-adresu dobiva e-poruku s poveznicom koja potvrđuje e-adresu. Registracija je potpuno besplatna. Nakon toga je potrebno poslati zahtjev za Internet klađenje i tek nakon toga moguće je uplaćivanje ili traženje isplate dobitaka.

Uplate

Uplate su vrlo jednostavne i postoje brojni načini za njihovu provedbu.

 • Opća uplatnica ili e-banking
 • U poslovnicama
 • Potvrda o gotovinskoj ostavi iz SuperSport kladomata
 • SuperSport bon – ovi su bonovi dostupni na kioscima Tiska te se isti može uplatiti na internetski račun. Iznos bona se umanjuje za 4%, a taj iznos predstavlja troškove transakcije.
 • AirCash aplikacija – za isto je potrebno preuzimanje ove aplikacije na Vaš mobilni uređaj. Uplatiti možete tijekom cijeloga dana, na bilo kojoj INA benzinskoj crpki, a uplatiti možete i bilo kojom kreditnom ili debitnom karticom.
 • A-bon – na INA benzinskim crpkama moguće je kupiti A-bon (AirCash bon) koji možete uplatiti na svoj račun. Iznos ovog bona isto se umanjuje za 4% troškova transakcije.
 • Skrill račun – ako imate Skrill račun, možete vrlo jednostavno prebaciti sredstva na svoj račun u SuperSport kladionici.
 • Kartice – moguće je obaviti uplatu sredstava bilo kojom kreditnom ili debitnom karticom
 • Paysafecard

Isplate

Isplate dobitaka su vrlo jednostavne. Svaki registrirani korisnik u svakom trenutku može zatražiti isplatu bilo kojeg dobitka.

 • Poslovnica SuperSport kladionice – upišite broj poslovnice i kôd isplate. U poslovnici će blagajnica isplatiti željeni iznos osobi koja ima broj i odgovarajući kôd. Dobitak je moguće podići već sljedeći dan. Ovdje se, osim poreza na dobitak, ne naplaćuje nikakva provizija. Ovu je isplatu moguće stornirati unutar četiri radna dana, a ako se tijekom ta četiri dana ne pojavite u naznačenoj poslovnici, zahtjev za isplatu će biti automatski storniran.
 • Tekući račun – jednostavno upišite svoj IBAN, naznačite koji iznos želite isplatiti, a brzina isplate ovisi o Vašoj banci. Minimalni iznos koji se može isplatiti je 50,00 kn. Za ovu se isplatu ne naplaćuje provizija. Ovaj zahtjev za isplatu nije moguće stornirati, jer se postupak isplate odmah pokreće.
 • Skrill račun – dovoljno je upisati e-adresu Vašeg Skrill računa i željeni iznos isplate. Skrill naplaćuje 1% troškova isplate. Ukoliko dolazi do konverzije valute, mogući su i dodatni troškovi.
 • AirCash aplikacija – dovoljno je upisati željeni iznos i broj mobilnog telefona na koji je registrirana aplikacija, a sredstva se odmah prebacuju na Vaš račun.
Količina Vrijeme Komisija
Količina Vrijeme Komisija

Skrill

VISA

MasterCard

N/A Odmah 0%
N/A Odmah 0%
N/A Odmah 0%
N/A 0–24 sata 1%
N/A 1–3 dana 0%
N/A 1–3 dana 0%

Podrška

5 / 10

Iako smo svi navikli na dostupnost podrške 24 sata dnevno putem chata uživo, SS kladionica nema tu mogućnost.

Za kontakt i rješavanje pitanja igračima je na raspolaganju e-adresa. Postoji i mogućnost komunikacije porukama putem društvenih mreža, mada kladionica SuperSport taj način komunikacije ne reklamira i ne preferira. Provjerili smo i ovaj način komunikacije te utvrdili da i na taj način možete doći do odgovora u roku od nekoliko minuta.

E-poruka odgovora je vrlo ljubazna, osoba koja je odgovorna za korisničku podršku vrlo je ljubazna i vrlo detaljno pojašnjava sve za što ste tražili odgovor. Naša je ocjena podrške putem e-poruka čista petica.

Telefon

E-mail

ssport@supersport.hr

Live chat

Stručnost 0 / 5 5 / 5 0 / 5
Ljubaznost 0 / 5 5 / 5 0 / 5
Vrijeme potrebno za odgovor N/A Za 6 sati N/A

Ukupna ocjena

7.4 / 10

SuperSport kladionica je doajen sportskog klađenja na ovim prostorima. Međutim, čini se da je ova internetska kladionica zastala u određenom trenutku u prošlosti i nije puno napravila na razvoju svoje ponude na polju Internet klađenja u SuperSport kladionici. Sučelje je prilično zastarjelo, nema puno promotivnih akcija niti bonusa, ne postoji mogućnost pretraživanja stranice pa je pronalaženje podataka saznati prilično teško, ponekad i nemoguće. Isto tako, koeficijenti su prilično maleni pa je samim tim i mogući dobitak puno manji.

 • Ograničenja
 • Zastarjelo sučelje
 • Mali broj promotivnih akcija i bonusa
 • Nema mogućnosti pretraživanja stranice
 • Prilično maleni koeficijenti, što umanjuje i dobitak

Ponuda sportskog klađenja ograničena je na uobičajene sportove, nedostaju oni egzotičniji, ali ovaj nedostatak nadomješta SuperPonuda u kojoj se uvijek kriju ugodna iznenađenja.

Mobilna aplikacija je iznimno moderna i prilagođena korisnicima te je ona zaslužila sve naše pohvale.

Na ovoj stranici osobni podaci i sredstva na računu iznimno su sigurni i tehnička podrška neprestano poboljšava sigurnosne protokole i zaštitu podataka.

FAQ

?

Koliko moram čekati na dobitak nakon završetka svih mečeva?

Nakon službene objave od strane nadležnih tijela određuju se dobitni tečajevi i validiraju dobitni listići. Do službene objave treba čekati nekoliko minuta, no ponekad to može trajati i puno duže.
?

Što ako je događaj otkazan?

Ako je događaj prekinut i ne nastavi se isti dan prije ponoći, događaj je storniran. Ako je događaj prekinut, a nema točno određeno vrijeme (skijanje, moto utrke) i ako se unatoč tome objave službeni rezultati, dobitak se isplaćuje prema službenim rezultatima. Ako nisu objavljeni službeni rezultati i događaj se ne nastavi prije ponoći toga dana, on je storniran. Ako priređivač događaja odgodi događaj, oklada je važeća unutar sljedeća tri dana.
?

Je li moguće isključiti se iz igre na određeno vrijeme?

Na računu imate mogućnost Samoisključenje, gdje možete odabrati vremensko trajanje samoisključenja i u tom razdoblju nećete moći sudjelovati u igrama SuperSport kladionice.
?

Kako igrati UŽIVO?

Za SuperSport klađenje uživo, nakon prijave kliknite na Uživo i odaberite događaje koje želite igrati. Ako se tečaj promijeni, na listiću će se vidjeti plava oznaka. Prije uplate provjerite sve promjene i zatim uplatite listić.
?

Je li moguće trajno obrisati svoj račun na SuperSport kladionici?

Potrebno je poslati pisani zahtjev s e-adrese koja je registrirana na stranici, navesti svoj nadimak, a račun se može zatvoriti ako nema aktivnih listića i ako je raspoloživi iznos 0,00 kn.

Općenite informacije

Naslov Supersport
Službena stranica www.supersport.hr
Godina osnutka 2010
Telefon Nema
E-mail ssport@supersport.hr
Plaćanja Skrill, VISA, MasterCard
Vrste oklada Odbojka, Hokej, Tenis, Košarka, Nogomet
Licenca MFRH
Autor recenzije

Ivona Kovačić

Ivona Kovačić
Ja sam Ivona. Diplomirana sam statističarka i dolazim iz sportske obitelji. Ta dva svijeta su oduvijek išla zajedno, ali su dobila novu dimenziju radi jednog bivšeg dečka koji je bio strastveni kladioničar. Zahvaljujući njemu, sportsko klađenje je na velika vrata ušlo u moj život.

Utisci igrača o kladionici Supersport

učitavam...