Članak je posljednji put ažuriran:

Pročitaj recenziju

SuperSport aplikacija

Android aplikacija

 • HR, EN

 • 90.3 Mb

 • 8 / 10

iOS aplikacija

 • HR, EN

 • 108.5 Mb

 • 8 / 10

Nije dostupno na vašoj lokaciji

SuperSport aplikacija

Zove se Sporti i svi je dobro znaju! SuperSport mobilna aplikacija bez ikakve je sumnje najuglednija na domaćem tržištu. SuperSport aplikacija za mobitel ponudit će vam funkcionalno i intuitivno klađenje u pokretu bilo da je koristite na Android ili iOS operativnom sustavu, što moderni igrači itekako cijene. U našoj recenziji saznat ćete kakve su razlike između SuperSport aplikacije i mobilne verzije, jesu li s njom više profitirali korisnici iPhonea ili ostalih pametnih telefona i gdje se nalazi u odnosu na ostale hrvatske aplikacije za klađenje, kao i svjetsku konkurenciju. Pa krenimo!

supersport homepage

Supersport app – kako preuzeti I instalirati aplikaciju?

Mobilne aplikacije SuperSporta nije nikakav problem pronaći jer ih naša najpopularnija kladionica promovira gdje god stigne, za razliku od nekih svojih konkurenata koji svoje gotovo da skrivaju.

Supersport aplikacija za android - kako instalirati?

Supersport aplikacija za Android dostupna vam je već na stranici samog priređivača igara na sreću, a možete je instalirati ako napravite sljedeće:

 • kliknite na gumb ‘Preuzmi za Android’
 • kliknite ‘Preuzmi’ i zatim ‘Otvori’ na svom mobitelu
 • dajte dopuštenje aplikaciji za instalaciju
 • instalirajte aplikaciju i zatim je otvorite
 • registrirajte se ili prijavite

Supersport aplikacija za iOS - kako instalirati?

Supersport aplikacija za Iphone još se elegantnije može instalirati od one za Android, putem App Storea:

 • instalirajte iOS verziju 11.0 ili noviju
 • pronađite link na stranici SuperSporta koji vas vodi u App Store
 • skinite aplikaciju na vaš mobilni uređaj
 • instalirajte je
 • prijavite se ili registrirajte

Aplikacija za Android, iOS I desktop – prednosti I nedostaci

Ako usporedimo aplikacije s mobilnom web verzijom i onom za desktop, već na početnoj stranici uočit ćemo razliku u glavnom izborniku. Mobilna verzija SuperSport stranice nudi vam u gornjem dijelu ekrana mogućnost izbora između klađenja uživo, sportske ponude, lota, virtualnih sportova, casina i stadiona, odjeljka s posebnim natjecanjima među igračima.

Supersport kladionica za Android isti će vam izbor ponuditi u donjem dijelu ekrana u svjetlijim bojama, ali funkcionalnost je zadovoljavajuća u obje verzije. Iako nećete već na početnoj stranici imati ponuđene utakmice na koje možete uplatiti novac, odmah pred vama je preko cijelog ekrana ponuđen bogati izbornik koji će vas odvesti do bilo kojeg sportskog događaja kojeg tražite.

U odnosu na desktop verziju na koju smo svi navikli, možemo reći da je igračima ponuđeno jednostavnije i brže sučelje. Tu se posebno ističe SuperSport aplikacija za iOS uz navigaciju koju je izuzetno lako pratiti i oku ugodne ikone, te grafiku koja klađenje čini još ugodnijim iskustvom.

Rekli bismo da su najveće prednosti SuperSport aplikacije za mobitel to što imaju pregledni ispis tržišta klađenja na samom ekranu. Najveća mana svakako je to što nemate u svakom trenutku na ekranu iznos s kojim trenutačno raspolažete na računu, što su neki drugi priređivači igara na sreću puno bolje riješili.

Kako se prijaviti u sporti aplikaciju?

Naravno, da biste mogli pretvoriti svoje sportsko znanje u zasluženi dobitak, nije dovoljno tek skinuti mobilnu aplikaciju, već se morate i prijaviti.

Ako ste već registrirani, to vam neće biti problem, jer se u donjem izborniku nalazi ikona ispod koje piše ‘Prijava’ i dolazite do sučelja u kojem možete upisati svoje korisničko ime i lozinku, te ući u svoj profil. U slučaju da nemate otvoren profil, možete ga napraviti klikom na link ‘Registrirajte se’, nakon čega vas čeka ispunjavanje malo više podataka, ali cijeli proces je jednostavan i intuitivan i ne traje dugo.

Dobra je stvar što možete učiniti da SuperSport Sporti zapamti vaše korisničke podatke pa ćete svaki sljedeći put brže ulaziti u sustav što olakšava put do zarade, pogotovo onda kada se želite hitno kladiti na utakmicu koja je u tijeku.

supersport login

Klađenje uživo

SuperSport kladionica aplikacija Sporti posebno je pogodna za one igrače koji žele uživati u live streamingu čak i kada se nalaze izvan svog doma.

SuperSport Android App, kao i ona za iOS operativne sustave, ponudit će vam prijenose nekih od najatraktivnijih sportskih događaja, poput španjolske i talijanske nogometne lige, a koliko će gledljiv biti prijenos ovisi o kvaliteti vašeg mobilnog uređaja.

U svakom slučaju, aplikacija za SuperSport mobilno klađenje u ovom segmentu vam nudi dinamično sučelje s puno boljom razradom ponude nego pri “Pre-Match” klađenju. Uz pravu taktiku, odnosno igranje na krupne kvote u trenucima kad je vjerojatnost da će se ostvariti vaša prognoza najveća, imate solidne izglede doći do profita.

Metode plaćanja

Uz SuperSport APK imat ćete na raspolaganju sve one načine uplate i isplate vašeg novca kao i na desktopu.

Pronaći ćete ih kada kliknete na ikonu ‘Račun’ u donjoj navigaciji, nakon čega imate izbor koju vrstu novčane transakcije želite obaviti.

Uz bankovne kartice, dostupni su još A bon, AirCash, Discover, paysafecard i Skrill kao kanali za uplatu novca, dok ga isplaćujete na tekući račun, AirCash aplikaciju ili svoju Skrill adresu, a novac možete podići i u poslovnici. Najduže ćete na njega čekati pri bankovnoj transakciji, ali ni ona ne traje više od jednog radnog dana.

supersport metode placanja

Zaključak

SuperSport mobilna aplikacija definitivno ima svojih aduta i sigurno spada među najbolje na domaćem tržištu. Jednostavna je, brza i funkcionalna, a svojim karakteristikama odgovarat će i igračima koji nisu toliko vješti u korištenju pametnih telefona.

Ograničenja

Chat služba nije dostupna

Stanje na računu je skriveno dok navigirate ponudom

Ipak, nedostupnost chata i često skriveni iznos kojim trenutačno raspolažete, kao i vrlo skromna ponuda bonusa koji se svode na u posljednje vrijeme umanjeni bonus dobrodošlice od 500,00 HRK, odbit će neke igrače, poput onih koji traže perfektne uvjete za razvijanje svoje strategije zarađivanja na mobilnom klađenju.

Sveukupno:

8.0/10

ocjena, prosječno 0 od 5

Najčešća pitanja

? Postoje li mobilni bonusi namijenjeni korisnicima SuperSport aplikacija?
Nažalost, ovakvi bonusi rijetkost su u Hrvatskoj i zasad nisu dostupni ni kod SuperSporta, no povremeno se pojave određene prigodne promocije o kojim ćete biti obaviješteni putem push notifikacija.
? Omogućuje li SuperSport live streaming uslugu na mobitelu?
Jedan od jačih aduta Sporti aplikacije svakako su prijenosi uživo na ekranu vašeg pametnog telefona koje možete pratiti i kad ste u pokretu.
? Kakvo je iskustvo uplata i isplata u mobilnom sučelju SuperSporta?
Nema nikakvih problema pri novčanim transakcijama u aplikacijama ove kladionice, a za one koji su navikli na uplate i isplate putem mobitela, plaćanja će biti i jednostavnija nego na desktopu.
? Gdje ću pronaći SuperSport promocije u aplikaciji?
Bonus dobrodošlice ćete pronaći na banneru koji se pojavljuju već na naslovnoj stranici, ali u izbornicima ne postoji link na stranicu s promocijama, što je određeni minus.
? Gdje mogu pronaći Sporti .apk datoteke za Android i iOS?
Linkovi koji će vas voditi na prava mjesta nalaze se na samoj stranici priređivača igara na sreću. Android aplikaciju možete skinuti baš tamo, a do iOS verzije ćete doći preko App Storea.

OSTALE APLIKACIJE

Autor recenzije

Ivona Kovačić

Ivona Kovačić

Ja sam Ivona. Diplomirana sam statističarka i dolazim iz sportske obitelji. Ta dva svijeta su oduvijek išla zajedno, ali su dobila novu dimenziju radi jednog bivšeg dečka koji je bio strastveni kladioničar. Zahvaljujući njemu, sportsko klađenje je na velika vrata ušlo u moj život.

Prijava

E-mail

Lozinka

Potvrda lozinke