Recenzija je posljednji put ažurirana

Dodaj recenziju

Favbet kladionica

8.3/10

Prednosti:

 • Brojni prijenosi uživo

 • Podrška 24/7 putem telefona

 • Sigurnost stranice

 • Uporaba CorvusPay aplikacije za uplate i isplate

Načini plaćanja:

MasterCard Debitna / Kreditna kartica

18+T&C apply, BeGambleAware.org

Specifikacije

 • Bonusi i promocije

  8

 • Odds

  8

 • Mobilno

  7

 • Korisnost

  9

 • Vrste oklada

  9

 • Kredibilitet

  9

 • Načini plaćanja

  7

 • Podrška

  9

Favbet bonus I promotivne akcije

8 / 10

Ponuda bonusa i promotivnih akcija u kladionici Favbet prilično je razočaravajuća. Ovdje ne postoji čak niti bonus dobrodošlice ili bonus na prvu uplatu. Jedini bonus dostupan na stranici je „Klađenje bez rizika“.

Ovaj bonus nudi vam mogućnost da aktivirate klađenje bez rizika na listić vrijednosti do 200 kuna. Ukoliko je listić dobitan, korisnik normalno može zatražiti isplatu sredstava, a ako listić nije dobitan, igraču se na račun vraća uloženi iznos.

Bonus “Klađenje bez rizika” mora se aktivirati prilikom prve uplate i jednokratan je, što znači da samo jednom možete iskoristiti ovu mogućnost. Ako ga ne aktivirate tijekom uplate prvog listića, bonus se poništava i ne možete ga ponovno aktivirati.

Favbet sportska kladionica povremeno nudi i promotivne akcije, ali trenutno nije aktivna niti jedna od njih.

Favbet sportska kladionica ponuda

8 / 10

Favbet kladionica nudi iznimno velik broj sportskih događaja i različitih koeficijenata. Korisnici mogu biti zadovoljni ponuđenim kombinacijama te je za jedan sportski događaj moguće napraviti više oklada, ukoliko iste nisu međusobno vezane. O vezanim događajima odluku donosi kladionica te Vam neće dozvoliti uplatu listića u kojem su vezani događaji.

Iznenađujuće je dobra ponuda u košarci. Tako, na primjer, možete uplatiti okladu na ukupnog pobjednika, pobjednika po četvrtinama, zbroj poena ili broj koševa (ukupnom i po momčadi). Izdvaja ih i ponuda brojnih košarkaških liga.

Kladionica Favbet pravi je raj za ljubitelje nogometa, jer ovdje je ponuda najraznovrsnija. Možete se kladiti na pobjednika, jedanaesterce, zaleđa, broj kartona, isključenja, zbroj pogodaka, dvoznak, hoće li obje momčadi dati gol te različita tržišta klađenja.

Koeficijenti za klađenje u Favbet kladionici nešto su povoljniji nego u ostalima, ali su česte i promjene tečajeva te igrači moraju dobro paziti na svaku od tih promjena kod klađenja uživo.

Margina za klađenje

 • Nogomet

  Nogomet

  7.57%

 • Košarka

  Košarka

  8.09%

 • Tenis

  Tenis

  9.83%

 • eSports

  eSports

  7.33%

Ukupna margina na klađenje: 8.19%

Favbet klađenje uživo i mobilna aplikacija

7 / 10

Kao i većina kladionica, i Favbet sportska kladionica ima svoju mobilnu verziju. Ova je aplikacija dostupna u App Storeu, ali ne i u Google Playu. U praksi to znači da korisnici Android pametnih telefona imaju nešto kompliciraniji način instaliranja mobilne verzije Favbet kladionice.

Ukratko, potrebno je pratiti upute na online stranici, ući u postavke pametnog telefona, omogućiti preuzimanje aplikacije, jer pametni telefoni sa sustavom Android u principu onemogućavaju instaliranje svake aplikacije koja nije provjerena u Google Playu. No, kako je kladionica Favbet potpuno provjerena i licencirana, nema potrebe sumnjati u njezinu sigurnost.

Nakon instaliranja aplikacije na mobilni telefon, možete vidjeti korisnu i preglednu aplikaciju na čijoj je funkcionalnosti ipak moguće napraviti znatan napredak. Tražilica donekle olakšava traženje parova, ali na početnoj stranici nedostaje izbornik za klađenje uživo. To u praksi znači da ćete sve sportske događaje koji se tek trebaju odigrati morati tražiti u Favbet ponudi sportova.

Možete igrati u iPhone App

iPhone App

Više
Možete igrati u Android App

Android App

Više
Možete igrati u Mobilni preglednik

Mobilni preglednik

Više

Iskoristivost favbet sportske kladionice

9 / 10

Iako je Favbet u Hrvatskoj već dugo prisutan putem svojih poslovnica, od prošle je godine dostupna i online kladionica pa se sada na stranici Favbet možete registrirati, obavljati uplate, slagati i uplaćivati svoje listiće te tražiti isplate osvojenih dobitaka.

Prednosti

Ograničenja

Izostanak podrške putem chata

Vrste oklada u favbet sportskoj kladionici

9 / 10

Kladionica Favbet nudi veliki raspon sportova na koje je moguće uplatiti okladu. Osim klasičnih sportova koji se nalaze u ponudi svih ostalih kladionica, u Favbet ponudi naći ćete i neke manje popularne sportove, kao što su američki nogomet, alpsko skijanje, futsal, kriket ili snooker.

Osim toga, izvrsna je i Favbet ponuda e-sportova, kao što su e-nogomet i e-košarka. Osim toga, Favbet kladionica nudi i mogućnost klađenja na različite događaje, kao što je dodjela Oscara ili Zlatnog globusa, ali i prognoziranje tko će postati pobjednica natjecanja za Miss, kao i pobjednik/ca predsjedničkih izbora.

U ponudi se mogu naći i sezonski sportovi, kao što su alpsko skijanje zimi ili moto-utrke, ili pak Formula 1 ili Reli Dakar, u ljetnom razdoblju.

Favbet vrste oklada

Pouzdanost

9 / 10

Kao i sve ostale kladionice u Hrvatskoj, Favbet kladionica morala je za poslovanje dobiti dozvolu Ministarstva financija Republike Hrvatske. Kako su pravila za izdavanje takvih dozvola vrlo rigorozna, a kriteriji sigurnosti, pouzdanosti i zakonitog poslovanja vrlo visoki, svaka kladionica dobivanjem dozvole Ministarstva financija RH za rad može se smatrati potpuno provjerenom, verificiranom i sigurnom.

Favbet kladionica, kao i svaka druga ozbiljna tvrtka koja posluje s novcem, posebnu pozornost posvećuju sigurnosti stranice, kako bi korisnike, ali i njihova sredstva u potpunosti osigurali od bilo kakvog otuđenja ili štete.

Favbet kladionica prema vlastitim pravilima poslovanja ima pravo i mogućnost blokirati račun bilo kojeg igrača, ako se pojavi sumnja da je dao neistinite podatke, da je mlađi od 18 godina ili da je novac kojim raspolaže dobiven na protuzakonit način.

Za osiguranje plaćanja koriste program CorvusPay koji ispunjava sve zahtjeve sigurnosti vezane za online plaćanje, u skladu s normom PCI DSS Level 1. Osim toga, svaki podatak koji unesete u formular smatra se bankarskom tajnom te se isti tako i tretira.

Na stranici je zabranjeno klađenje osobama mlađim od 18 godina, a isto tako je i zabranjeno otvaranje više od jednog korisničkog računa. Osim toga, financijska izvješća o poslovanju kladionice Favbet dostupna su javnosti te je i to još jedan dokaz poštenog i otvorenog poslovanja.

Kako se kladiti u Favbet

7 / 10

Kako Favbet kladionica koristi aplikaciju CorvusPay, moguća su sva plaćanja koja omogućava ta aplikacija. Pomoću ove aplikacije, moguće je plaćanje putem svih kreditnih i debitnih kartica.

Uplate

U Favbet kladionici, sredstva su dostupna na računu odmah nakon provedbe transakcije. U slučaju kartičnog plaćanja, vrijeme obrade ovisi o banci ili platnom sustavu koji korisnik koristi. Dostupni su sljedeći načini uplate

 • CorvusPay – minimalna i maksimalna uplata ovise o kartici koja se koristi za plaćanje
 • Poslovnica – minimalna je uplata 1,00 kn, a maksimalna 100.000,00 kn.
 • A-bon – minimalna je uplata 25,00 kn, a maksimalna 500,00 kn.
 • Kartice – minimalna je uplata 10,00 kn, a maksimalna 100 000,00 kn.

Isplate

Ako je korisnik sredstva na svoj račun uplatio putem CorvusPaya ili A-bona, svoju isplatu može tražiti u poslovnici ili na tekući račun. Dostupni su sljedeći načini isplate:

 • Tekući račun – minimalna je isplata 20,00 kn, a maksimalna nije određena
 • Isplata s A-bona – isplata na tekući račun ili karticu, ista podliježe istim pravilima
 • Poslovnica – nema propisane minimalne isplate, a maksimalna isplata je 20.000,00 kn

U slučaju da želite promijeniti način isplate, odnosno promijeniti karticu koja je vezana na Vaš korisnički račun, trebate obaviti jednu uplatu te na taj način otvoriti još jedan novčanik. Potom putem e-poruke, uz koju trebate priložiti potvrdu banke (s potpisom i pečatom te svim podacima o vlasniku kartice, brojem kartice, valutom računa i datumom isteka kartice) trebate zatražiti prebacivanje sredstava iz jednog novčanika u drugi.

Ako Vam se prebacivanje sredstava odobri, za isto plaćate 1% do 4% naknade, a pristup računu tijekom prebacivanja može Vam biti ograničen. Nakon toga će drugi novčanik (onaj kojim ste aktivirali račun) postati nedostupan.

Količina Vrijeme Komisija
Količina Vrijeme Komisija

MasterCard

10–100,000 KN Odmah 0%
N/A Odmah 0%

Podrška

9 / 10

Kladionica Favbet se ističe svojom korisničkom podrškom putem telefona koja je dostupna od 0 do 24 svakoga dana. Telefonski broj je registriran u Hrvatskoj, tako da se ne naplaćuje po posebnoj tarifi. Odgovor Favbet kladionica službe za korisnike je trenutan, ali tu možete dobiti odgovore na općenita pitanja, kao što su otvaranje i zatvaranje računa, načini uplate ili isplate, kao i dostupnost poslovnica Favbet kladionice u Hrvatskoj.

Za sva kompliciranija pitanja (o promjeni tečaja i isplatama takvih listića) ljubazna djelatnica će Vas uputiti da pošaljete svoj upit e-porukom. Iako se često prilikom online klađenja na odgovor putem e-pošte čeka dulje vremena, djelatnici službe za korisnike odgovaraju vrlo brzo. Ovdje ćete dobiti odgovor na sva pitanja koja postavite.

Nedostaje podrška putem chata, što je logična nadogradnja postojećeg sustava.

Telefon

01/2912 111

E-mail

podrska@favbet.hr

Live chat

Stručnost 4 / 5 5 / 5 0 / 5
Ljubaznost 4 / 5 5 / 5 0 / 5
Vrijeme potrebno za odgovor Odmah Za 2 sata Nije primjenjivo

Ukupna ocjena favbet sportske kladionice

8.31 / 10

Iako je Favbet kladionica relativno novo ime u ponudi online kladionica registriranih u Hrvatskoj, ona je igračima s ovih prostora vrlo poznata. Svoj je naziv naslijedila od Favorit kladionice koja je u proteklih nekoliko godina izmijenila nekoliko vlasnika i promijenila svoj izgled. Današnji vlasnici došli su kako bi ostali te ulažu u hrvatsku Favbet HR stranicu, nadajući se kako će im ista omogućiti ulazak na tržište zapadne Europe.

Hrvatska Favbet HR stranica vas neće oduševiti niti izgledom niti funkcionalnošću, ali je ponuda raznovrsna i svaki zaljubljenik u sport može pronaći nešto za sebe. U ponudi su i brojni sportovi koji nisu uobičajeni u ostalim kladionicama pa to privlači igrače koji traže nešto drugačiju ponudu.

Favbet kladionica nudi brojne mogućnosti uplate i isplate, a za iste ne naplaćuje naknadu. Uplate su trenutne, a isplate se isplaćuju u roku od 24 sata, odnosno 3-5 radnih dana, ukoliko se isplata obavlja putem kartice.

Ponuda bonusa kladionice Favbet je osrednja, slabija od vodećih hrvatskih kladionica. Postoji samo bonus klađenja bez rizika koji jest koristan za igrača, ali je isto tako i jednokratan. Favorit kladionica ima povremene promocije koje su prilagođene dobu godine, blagdanima, praznicima ili velikim sportskim događajima. U ovom dijelu kladionica Favbet definitivno ima puno prostora za napredak. Sveukupno gledano, možemo reći da Favorit sportska kladionica predstavlja određeno osvježenje na domaćem tržištu i sjajna je stvar što je uz poslovnice proširila svoju uslugu online klađenjem.

 • Ograničenja
 • Skromni bonusi i promocije
 • Zastarjelo sučelje online stranice

Mogućnosti uplate i isplate ove kladionice su brojne, a za iste ne naplaćuje naknadu. Uplate su trenutne, a isplate se isplaćuju u roku od 24 sata, odnosno 3-5 radnih dana, ukoliko se isplata obavlja putem kartice.

Ponuda bonusa kladionice Favbet je osrednja, slabija od vodećih hrvatskih kladionica. Postoji samo bonus klađenja bez rizika koji jest koristan za igrača, ali je isto tako i jednokratan. Promocije su povremene i prilagođene dobu godine, blagdanima, praznicima ili velikim sportskim događajima. U ovom dijelu kladionica Favbet definitivno ima puno prostora za napredak, ali sveukupno gledano, možemo reći da predstavlja određeno osvježenje na domaćem tržištu i sjajna je stvar što je uz poslovnice proširila svoju uslugu online klađenjem.

FAQ

?

Kako se mogu registrirati na stranicu Favbet kladionice?

Favbet registracija je vrlo jednostavna. Na početnoj stranici otvorite izbornik Registriraj se, popunite svoje podatke (pazeći pritom na njihovu točnost), a nakon toga ćete dobiti pristup svom računu.
?

Zašto se moram registrirati?

Registracija na Favbet kladionicu je potrebna kako biste mogli pristupiti mrežnoj stranici kladionice Favbet. Ukoliko želite igrati u poslovnici, registracija nije potrebna.
?

Kako mogu primati obavijesti o bonusima i promotivnim akcijama?

Tijekom registracije Iupisivanjem e-adrese, svaki igrač pristaje na primanje obavijesti o promotivnim akcijama i bonusima Favbet kladionice. Ukoliko ove obavijesti ne želite primati, u svakom trenutku možete otkazati svoju pretplatu i više nećete primati obavijesti.
?

Što ako zaboravim korisničko ime pomoću kojeg sam se registrirao?

S registrirane e-adrese trebate poslati sliku osobne iskaznice u boji. Ako su svi podaci točni, na e-adresu ćete primiti podatke o korisničkom imenu i registriranoj lozinki.
?

Favbet kladionica moj je račun blokiran. Zašto?

Favbet kladionica zadržava pravo blokirati pristup računu, ograničiti pristup uslugama i proizvodima ili odbiti uplatu ili isplatu, ukoliko postoji sumnja da je korisnik unio lažne podatke. Za ponovno aktiviranje računa morate se obratiti službi za korisnike.

Općenite informacije

Naslov Favbet
Službena stranica www.favbet.hr
Godina osnutka 2020
Telefon 01/2912 111
E-mail podrska@favbet.hr
Plaćanja MasterCard, Debitna / Kreditna kartica
Vrste oklada Rukomet, NBA, Odbojka, Liga prvaka, Europska liga, eSports, MMA, CS:GO, Hokej, UFC, Tenis, Košarka, Nogomet
Licenca MFRH
Autor recenzije

Ivona Kovačić

Ivona Kovačić
Ja sam Ivona. Diplomirana sam statističarka i dolazim iz sportske obitelji. Ta dva svijeta su oduvijek išla zajedno, ali su dobila novu dimenziju radi jednog bivšeg dečka koji je bio strastveni kladioničar. Zahvaljujući njemu, sportsko klađenje je na velika vrata ušlo u moj život.

Utisci igrača o kladionici Favbet

učitavam...