Članak je posljednji put ažuriran:

Pročitaj recenziju Posjeti

Favbet aplikacija - iPhone, Android i u pregledniku

Zakoračite s nama u svijet Favbet aplikacija i saznajte kako ih instalirati, koristiti, ali i koje su njihove prednosti i mane. Jednostavno klađenje nikada nije bilo tako blizu, a MightyTips zna kako do njega doći!

Android aplikacija

 • 40.2 MB Mb

 • 6 / 10

Preuzeti

iOS aplikacija

 • hrvatski, azerbejdžanski, engleski, portugalski, rumunjski, ruski, ukrajinski, španjolski

 • 115,1 МБ Mb

 • 8 / 10

Preuzeti

Favbet mobilna aplikacija: mobilni vodič kroz iOS i Android aplikacije

Favbet mobilna aplikacija omogućuje vam da uživate u svojim omiljenim okladama bez obzira gdje se nalazite, dok god imate pri ruci svoj pametni telefon. Osim mobilne verzije stranice, Ovaj brend je kreirao i aplikacije za Android i iOS uređaje kako bi svaki korisnik mogao pronaći najbolju za sebe. U ovom korisnom vodiču, upoznat ćemo vas sa svim prednostima i manama, instalacijskim procesom i uplatom oklada na aplikaciji Favbet.

📲 Dostupne platforme: Android , iOS, web
🔴 Klađenje uživo: ✔️
💳 Mobilne uplate: ✔️
Mobilne isplate: ✔️
ℹ️ Mobilna podrška: email, telefon, live chat
🎁 Mobilni bonusi: kao i na desktopu

Kako pronaći Favbet app?

Ako ste pomno čitali naš vodič, vjerojatno ste primijetili kako smo rekli da je aplikacije nemoguće pronaći u app storeovima. Pa kako biste ih onda trebali nabaviti? Jednostavno ih potražite na mobilnoj verziji stranice! Tamo možete preuzeti podatkovni paket koji je kompatibilan s vašim mobitelom i uživati u prvim okladama.

Favbet mobilnu web stranicu je moguće otvoriti u bilo kojem internetskom pregledniku. Ipak, našim čitateljima uvijek savjetujemo da koriste mainstream preglednike poput Chromea ili Mozilla Firefoxa.

Kako instalirati Favbet .apk za Android

Iako je za instalaciju Favbet app softvera potrebno posjetiti mobilnu stranicu, to ne znači da ćete morati potrošiti mnogo vremena kako biste osposobili svoj mobitel za klađenje. Cijela procedura je veoma jednostavna, a bit će još lakša uz naše jednostavne upute!

 1. Posjetite web stranicu - otvorite mobilnu web stranicu i potražite ikonu za preuzimanje Android aplikacije.
 2. Pokrenite instalaciju - nakon što je preuzimanje gotovo, kliknite gumb za otvaranje podatkovnog paketa.
 3. Omogućite instalaciju - velika je šansa da će vas vaš uređaj upozoriti da nije uputno instalirati aplikacije s nepoznatih izvora. Jednostavno omogućite instalaciju u svojim postavkama.
 4. Pričekajte da postupak bude gotov - idući korak je prijava ili registracija, ovisno o tome imate li ili nemate Favbet račun.

Kako instalirati Favbet .apk za iOS: vodič korak po korak

Instalacija Favbet app paketa za iOS je veoma slična onoj za instalaciju Androida. Favbet se uistinu potrudio da cijeli proces bude jednostavan, čak i za one koji se po prvi puta susreću s aplikacijama za mobilno klađenje. Evo kako izgleda cijeli postupak.

 1. Učitajte web stranicu - za ovaj korak možete koristiti bilo koji internetski preglednik, a mi vam savjetujemo da se oslonite na najpopularnije.
 2. Pronađite iOS gumb za preuzimanje - na početnoj stranici aplikacije potražite gumb za preuzimanje iOS aplikacije. Kliknite ga.
 3. Odobrite preuzimanje ovisno o postavkama vašeg mobilnog telefona, morat ćete otvoriti sigurnosne postavke i dozvoliti instalaciju aplikacije
 4. Instalirajte aplikaciju za Favbet mobilno klađenje - pričekajte da instalacija bude gotova i prijavite se u svoj račun. Ako nemate račun, možete ga otvoriti u aplikaciji.

Mobilna stranica, Android, iOS ili desktop? Za i protiv

Kako bismo vam olakšali odabir, odlučili smo usporediti sve vrste mobilnog klađenja koje omogućuje Favbet aplikacija. Istaknut ćemo najveće prednosti i mane svakog pojedinog pristupa ovoj popularnoj kladionici.

Aplikacije su idealne za korisnike koji žele instantan pristup svojim omiljenim okladama. Istovremeno je mobilna web stranica savršena platforma za sve koji ne žele usporavati svoje računalo dodatnim aplikacijama. Sva tri modela za Favbet mobilno klađenje su pouzdani i intuitivni, što ovu kladionicu čini solidnim odabirom za početnike.

Za:

 • Svaki korisnik bira između tri različite platforme
 • Instalacija Favbet aplikacija je brza i jednostavna
 • Mobilna verzija weba je pregleda i jednostavna za korištenje
 • Favbet je regulirana kladionica

Protiv:

 • Aplikacije nisu dostupne u storeu i preuzimaju se s web stranice
 • Bonusi nisu dostupni na uvid neregistriranim korisnicima
favbet apk favbet primjena

Funkcionalnosti

Favbet mobilna aplikacija je, kao što smo već rekli, veoma jednostavna. Osim toga, ona je i izrazito funkcionalna te omoguće brzo i efikasno klađenje. Klikom na ikonu u donjem izborniku imat ćete sve dostupne oklade na dlanu. Poseban gumb je posvećen okladama uživo što može biti samo plus. U sredini se nalazi vaš listić.

Međutim, tu nije kraj cijeloj priči. klikom na meni, otvarate pristup bonusima, rezultatima i korisničkoj podršci. Važno je napomenuti kako neregistrirani korisnici ne mogu vidjeti koji bonusi su dostupni u mobilnoj kladionici.

Kako se prijaviti?

Da biste uplatili svoj prvi listić, potrebno se prijaviti u korisničko sučelje. Znamo da zvuči komplicirano, ali stvar ne može biti jednostavnija. Dovoljno je slijediti naše korake.

 1. Otvorite aplikaciju ili mobilnu stranicu prije prijave, nužno je pokrenuti kladionicu na svom uređaju. Koristite mobilni web ili aplikaciju.
 2. Kliknite gumb za prijavu - potražite zeleni gumb na kojem piše “Login”. Pri dnu ekrana otvorit će se polja za prijavu.
 3. Dovršite prijavu - unesite svoje korisničko ime ili email, te lozinku. Po želji, možete odabrati da vas platforma zapamti kako ne biste stalno morali unositi podatke.
 4. Kliknite gumb za dovršavanje prijave zeleni gumb na kojem piše “Log in”
favbet glavni favbet prijaviti se

Sportsko klađenje

Aplikacija Favbet u ponudi ima preko 30 različitih kategorija što je čini kladionicom s jednim od najraznovrsnijih portfolija u Hrvatskoj. Najpopularniji sportovi će vam biti izlistani pri samom vrhu ilustriranog menija, ali klikom na gumb “Show All”, dobit ćete uvid u cijelu ponudu.

Kao najpopularniji sportovi navedeni su nogomet, tenis, košarka, hokej na ledu, odbojka, rukomet, vaterpolo, američki nogomet, australski nogomet, i bejzbol. Minimalna oklada je 0,01HRK po kombinaciji za sistemski listić. Standardna minimalna oklada je 2,00HRK bez obzira na sport za klađenje na daljinu.

Favbet podržava:

 • Pojedinačne oklade - minimalna oklada je 2,00 HRK
 • Kombinacije - minimalna oklada je 2,00 HRK
 • Sistemske oklade - minimalna oklada je 0,01 HRK po kombinaciji

Klađenje uživo

Aplikacija Favbet podržava i klađenje uživo. Potražite najživlju i najdinamičniju kategoriju pri dnu ekrana i aktivirajte je klikom prsta. Horizontalni izbornik će vas odmah informirati o broju dostupnih oklada. Otvorite utakmicu za koju ste zainteresirani, i kladionica će vam odmah ponuditi osnovnu statistiku koja se obnavlja svakih nekoliko sekundi. E-sportovi imaju i live streaming što ovu live platformu čini jednom od najboljih na hrvatskom tržištu.

Metode plaćanja

Favbet svojim korisnicima omogućuje brze i učinkovite isplate i isplate. Minimalna uplata na račun iznosi 1 HRK za uplate u poslovnici, 10 HRK za plaćanje debitnim i kreditnim karticama, 10 HRK za Aircash, i 25 HRK za A-bon. Minimalna isplata u poslovnici je 0,01 HRK, dok na tekući račun možete prebaciti minimalno 20 HRK.

Depozit Povlačenje

Metode uplate:

 • A-bon
 • Aircash
 • debitne i kreditne kartice
 • uplata u poslovnici

Metode isplate:

 • tekući račun/bankovni transfer
 • isplata u poslovnici
 • Aircash

Korisnička podrška

favbet podrška

Konačan dojam

Favbet je na putu da postane jedna od najpopularnijih online kladionica u Hrvatskoj. Raznovrsni načini mobilnog klađenja, kao i izvrsna selekcija sportova čine je univerzalno dobrim rješenjem za sve ljubitelje klađenja.

Na kraju krajeva, nužno je reći i kako se radi o reguliranoj kladionici koja ima licencu Ministarstva Financija i Porezne Uprave. Sigurna pouzdana, s konkurentnim koeficijentima, bonusima i izvrsnom službom za korisnike, Favbet je na putu da postane najpoželjnije mjesto za klađenje.

Ograničenja

Nedostatak live chata u aplikacije

Aplikacije nisu dostupne u storeu

1 ocjena, prosječno 5 od 5

FAQ

? Postoje li bonusi samo za mobilne korisnike?
Ne, ne postoje Favbet bonusi samo za mobilne korisnike, ali možeš uživati u svim promocijama s desktop sučelja.
? Nudi li Favbet uslugu live prijenosa?
Favbet nudi uslugu prijenosa uživo samo za e-sportove.
? Je li na Favbet aplikacijama jednostavno obaviti uplate i isplate?
Da, u Favbet aplikacijama je proces uplate i isplate izrazito jednostavan.
? Gdje unutar aplikacije mogu pronaći Favbet promocije?
Favbet promocije potražite u posebnoj kategoriji koja se nalazi unutar glavnog izbornika.
? Gdje mogu pronaći apk. pakete za iOS i Android?
Apk. pakete pronađite na početnoj stranici kladionice.

OSTALE APLIKACIJE